Havi asztrológiai előrejelzés: Nap az Ikrek jegyében: Június 14 – Július 16…

(Technikailag ez a bejegyzés az újra kezdésről szól, mind munkában, mind kommunikációban és marketingben, mind arculat tervezésben, de még az oktatásban is! És, hogy mi az érdekesség ebben a bejegyzésben? Az, hogy ezt 2019 nyarán írtam meg! És akkor még nem volt szó a COVID-19 állapotokról, de már látszott, hogy újra kell építenünk az életünket! Na ezért bámulatos az asztrológia! Pontosabban ezért is!)

Július 1-ig ebben a szakaszban igencsak előtérbe fog kerülni a professzionális életünk. Képesek leszünk extra energiákat belevinni a munkánkba, mind időtartam szempontjából, mind újult ötletek és elképzelések irányából. De mindenek felett a kommunikációnk lesz sokkal hatékonyabb. És ez most mindenféle kommunikációra érvényes.

Ha bele szeretnénk kezdeni egy reklám kampányba, eljött az ideje. Ha új szlogeneket kell most megírnunk, eljött az ideje. Ha egy úgy kommunikációs stratégia mentén kell elkezdeni kapcsolatot tartani az ügyfeleinkkel, eljött az ideje. De akár új tananyag össze írására, meglévő kiadványok újra szerkesztésére és szinte minden másra is alkalmas lesz ez az időszak, a kommunikáció terén.

Mindeközben a Vénusz kiváló pozícióban lesz így a szépérzékünk és a minőségre való fogékonyságunk is igen erős lesz. Tehát akár az új külső létrehozása is lehet az indító szikra a kommunikációnk újra felépítésében.

Persze a Vénusz erőssége felébreszti bennünk az igényt a lazításra és a kényelmi dolgokra is, szóval ez egy tökéletes időszak lesz a feltöltődésre és a kikapcsolódásra is!

A hónap fő eseménye a Július 4-re eső Telihold, ami a Mesterek Teliholdja az indiai kultúrában. Ettől a naptól számolva az indiai ősi spirituális tradíciók szerint 4 hónapon át, az Istenek alszanak, és így minden áldást, tanítást és kegyet a mestereinktől várhatjuk csak és kizárólagosan.

Ilyenkor Indiában nem is kezdenek semmi új és fontos tevékenységbe. Ezért is volt meghökkentő náluk az a film cím, hogy „Esküvő monszun idején” mert ők egyáltalán nem celebrálnak házassági szertartásokat ebben a 4 hónapban.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Ui: A fent leírtak megjelent nyomtatásban is a 2020-as Bhakti Kutir Kalendáriumban!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük