Heti asztrológiai előrejelzés: Június 12-19…

Kos: Ebben a szakaszban egy kicsit érzékenyebbek lehetünk, főként a kommunikáció terén. Ügyeljünk arra, hogy mi előtt szívünkre vennénk bármit is a hallottakból, próbáljuk racionálisan is végig gondolni mindazt amit hallottunk. A legtöbbször nincs szándékosság a mondottak mögött, csak szerencsétlen megfogalmazás.

Bika: A családi atmoszféra és a beszéd fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Arra azért vigyáznunk kell majd, hogy finoman kommunikáljunk, és ne legyünk túl nyersek és direktek. De amennyiben szépen és kellemesen vágunk bele a dolgokba, akkor olyan dolgokat is képesek lehetünk feloldani, ami már jó ideje szüli a feszültséget.

Ikrek: A munka világa és a pénz kereset is előtérbe fog kerülni, viszont arra oda kell figyelnünk, hogy ne essünk túlzásokba. Adódni fognak lehetőségek, meg lesznek a megfelelő segítők is, de akkor se vállaljuk túl magunkat. Próbáljunk tervszerűen haladni, nem kapkodni, nem addig nyomni, ameddig csak lehet, és ez most sokkal jobban be fog válni.

Rák: Az életünk materiális vonulatai és spirituális oldalai is terítékre fognak kerülni ebben az időszakban. És fontos szerepet fognak kapni azok a nagyon közeli barátaink, akik bepillantással bírnak a belsőnk irányában. Akik segíteni tudnak abban, hogy ezt a 2 területet, hogyan kellene összefésülni, hogy egészséges egyensúlyba kerüljenek.

Oroszlán: Vigyáznunk kell a munkaterületén, mert kilátásban lehetnek feszültségek, és most mi magunk sem leszünk képesek ezeket jól kezelni. Az együttműködéseink fontos szerepet fognak kapni abban, hogy minden a lehető legsimábban történjen meg. Így bátran támaszkodjunk azokra, akiknek élvezzük a bizalmát!

Szűz: A spirituális és segítői részeink fognak most előtérbe kerülni ezen a héten. Osszuk meg a gondolatainkat a hozzánk közelállókkal, akikben szintén ott van az ilyenfajta érdeklődés, és természetesen bátran álljunk bele olyan teendőkbe, amelyekkel képesek vagyunk másokat segíteni. Sőt keressük azokat a lehetőségeket, ahol segíthetünk.

Mérleg: A szellemi oldalunk lesz most sokkal aktívabb ebben a szakaszban és bennünk lesz azaz indíttatás, hogy mindent megvizsgáljunk, átgondoljunk talán egy kicsit többször is, mint kellene. Viszont a feloldás is adja magát, azáltal, ha jobban oda figyelünk a megérzéseinkre és az intuitív oldalunkra.

Skorpió: AZ együttműködéseink és a partnerkapcsolataink is fókuszba fognak kerülni ebben az időszakban. Legyünk kreatívak és csináljunk dolgokat együtt, és olyan dolgokat amelyek feltöltenek bennünket, amelyek összehoznak bennünket. Ezzel össze tudunk úgy hangolódni, ami az elkövetkező időszakokat is megkönnyíti.

Nyilas: Ebben a szakaszban sokkal érzékenyebbek leszünk mások nehézségeinek irányába, így egyrészről bele vethetjük magunkat olyan teendőkbe, ahol másokat segítünk és támogatunk másrészről pedig arra is oda kell figyelnünk, hogy most terhelhetőbbek is vagyunk mások sorsa által, így jobb ha háttér munkákat láttunk el ebben a témakörben.

Bak: A tanulás és rendszerek fognak most jobban előtérbe kerülni, főként ha nem valami újba kezdünk, hanem megpróbálunk valami régi dolgot feleleveníteni. Tehát ez az időszak kiváló az elmélyülésre, vagy arra, hogy valamit művészi szintre emeljünk. És ha mindezt rendszerbe foglaljuk és úgy tesszük az életünk részévé, akkor csak még hatékonyabb lesz az egész!

Vízöntő: Mi magunk, és a közvetlen környezetünk fogja kitölteni az életünket ezen a héten. Ide értetendő a hozzánk közel álló személyek, a szeretteink és a barátaink valamint az otthonunk is, a lakó környezetünk. Próbáljunk minél több energiát bele fektetni a fent említett közegekbe, és ez oda-vissza minden résztvevőnek jót fog tenni, nekünk is nekik is.

Halak: A beszéd és a kommunikáció fog most előtérbe kerülni és az, hogy képesek vagyunk az érem mind a két oldalát látni. Most a racionális oldalunk és az érzelmi oldalunk is aktívak lesznek, így képesek leszünk nagyon jól átlátott, nagyon jól átgondolt és rendkívül hasznos tanácsokkal ellátni a szeretteinket!

Ezen a héten a fő momentum a 17.-ére eső Sziddha jóga nap lesz. Ezek a napok arról híresek, hogy bármit is kezdünk el ezeken a napokon, azok nagyon nagy százalékban sikerrel fognak járni.

A szakasz első felében, egészen 15.-e éjszakájáig a bokáinkra és a lábainkra kell majd vigyáznunk, de 16-án hajnaltól a Hold új körbe kezd, így a szakasz végéig, 19-ig a fejünkre és az arcunkra kell majd vigyáznunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük