Heti asztrológiai előrejelzés: Június 19-26…

Kos: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ezen a héten, főként abból a szempontból, hogy a belső nyugalmunkon és békénken változtassunk, és abból, hogy új életviteli rendszereket próbáljunk beiktatni az életünkben! Ehhez egy kicsit jobban előtérbe kell helyeznünk egy egészséges önképet! Igenis úgy alakítsunk ki új rendszereket amelyekről tudjuk, hogy nekünk is kedvez.

Bika: A beszéd most elengedhetetlen része lesz annak, hogy jól tudjuk érezni magunkat ebben az időszakban. Sőt most ez egy ideális időszak lesz arra is, hogy rázós, feszültebb témákat is átbeszéljünk a velünk nagyon közel állókhoz. Akár olyan dolgokat, amelyek már rég voltak, de mi magunk még nem tudtunk rajta túllépni, mert akkor ez nem volt átbeszélve, elengedve.

Ikrek: Aktív hétnek nézünk elébe, és most minden akkor fog működni, és sikeresen működni, ha mi magunk felhatalmazzuk azt a személyes varászunkkal. Szóval nyomjuk ezerrel, legyünk ott, legyünk rajta, és most bármit teszünk meg dolgokért, ahhoz képest sokkal jobb eredményeket várhatunk, de ehhez teljes mértékbe oda kell tennünk magunkat! A legfontosabb most a hozzáállás lesz!

Rák: Eljött az idő, hogy bepótoljunk némi minőségi időt a szeretteinkkel! Így próbáljuk ezt a szakaszt most arra használni, hogy minél többet tudjunk lenni a rokonainkkal és a barátainkkal. Minden más esetben próbáljunk minél kevesebbekkel találkozni. Szóval ezen a héten bátran vállaljunk el bármit, ami háttér munka, akár hátul jól eldugva, hogy ténylegesen  nem kelljen másokkal érintkezni.

Oroszlán: A terveink, ambícióink fognak most fókuszba kerülni ezen a héten. Valószínűleg egy csomó minden most állt össze bennünk annyira, hogy már eltudjuk azt úgy magyarázni, hogy mások számára is érthető legyen. Szóval bátran nyíljunk meg és kommunikáljunk, viszont az is fontos lesz az egyenletben, hogy a mi személyünk is szerepet kapjon, így elő kell villantanunk az egészséges önképünket.

Szűz: A munkánk most egy nagyobb idő halmazt követel majd el az életünkből, így vigyáznunk kell a túl pörgésre, a túl működésre. Viszont meg lesz az a lehetőség, hogy tanítsunk és delegáljunk, így figyeljünk oda a környezetünkre, hogy észre tudjuk venni azokat, akiket így betudunk emelni a mi feladatköreinkbe. És ne érezzük rosszul magunkat, ettől csak a hatékonyságunk fog nőni.

Mérleg: Ebben az időszakban a spirituális értékrendünk és a materiális feladatköreink fognak terítékre kerülni. Egy olyan értékrendi irányból, ami az arany középútra törekszik. Megfogjuk vizsgálni a munkánkat és karrierünket, hogy ez mennyire összeegyeztethető a belső értékeinkkel, ugyanakkor azt is, hogy a munkánkból bejövő hasznok fedezik-e azt az életvitelt, amiben marad időnk és energiánk a belső utunkra.

Skorpió: Különleges figyelmet kell fordítanunk a partnereinkre, mind a privát mind a munka életünkben. Ugyanis ebben a szakaszban most egy kicsit könnyebb lesz konfliktusba keverednünk, így vigyáznunk kell arra, hogy még véletlenül se okozzunk maradandó, vagy hosszú távú kárt a hozzánk közelállókban. Lehet vitázni, az kell is, de mindig csak komolytalan dolgokon, amelyek nem okoznak mély sebeket.

Nyilas: Ezen a héten most ki kell nyújtanunk a kezünket, hogy betudjunk invitálni segítséget a partnereinktől. És ez most elengedhetetlen lesz fizikai, nehéz és kellemetlen dolgok megoldásában és véghezvitelében is, és a belsőnk nyugalmának szempontjából is! Meg kell tanulnunk, hogy segítség kérés nem a gyengeség jele, hanem az élet része, mert mindannyian az együttműködésre lettünk kitalálva.

Bak: Ebben az időszakban szinte tévedhetetlen lesz a belső hangunk, így nagyon komoly támaszként fogunk tudni működni a partnereink irányában. Mind a magán életünkben, mind a munkával kapcsolatos életünkben is. Szóval bátran adjunk tanácsot, vagy akár segítsünk be fizikailag, azt, hogy mire lesz szükség majd úgy is érezni fogjuk, még akkor is ha esetleg vannak olyanok a környezetünkben, akik nehezebben kérnek segítséget.

Vízöntő: Ez a szakasz kiváló lesz arra, hogy új hosszútávú életviteli rendszereket építsünk be a mindennapjainkba. A lényeg az lesz, hogy ne úgy tervezzük be az újdonságokat, hogy túl feszítsük magunkat. Már eleve iktassunk be lazítós, pihenő időszakokat, és olyan pozitív tevékenységeket, amelyektől majd töltődünk mind kívül a fizikai síkon, mind belül, lelkiekben!

Halak: Egy kicsit érzékenyebbek lehetünk ezen a héten, így jobban nyitottak leszünk másokra, és kifejezetten mások nehézségeire. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy ne essünk át a ló túl oldalára. Ne terheljük magunkat oly mód, hogy az ránk nézve már káros. Természetesen segítsünk, és legyünk pro-aktívak, de azt tudnunk kell, ha mi szét esünk, akkor már egyáltalán nem tudunk másoknak segíteni.

Érdekes hetünk lesz, mert mind a Június 20, mind a 25 és 26 Sziddha napok lesznek, amikor is szinte minden sikerül, amit eltervezünk! Míg a 22 és 23 pedig elképesztően erős spirituális napok, szóval tervezzünk is bárminemű aktvitást erre a hétre, lesz olyan nap, ami támogatólag hat törekvéseinkre.

Fizikailag a hajvonalunktól le egészen a lengőbordánkig kell majd magunkra oda figyelnünk. És ezen belül mindenre. A szerveinkre, a keringésünkre, a csontjainkra, stb. Szóval ezen a héten még a smink tetoválás, és mellbimbó piercing sem ajánlott!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük