Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Vízöntőben: 2023. február 13-március 15…

Ebben a jegyben a Nap nem érzi kifejezetten jól magát, hiszen a Vízöntő a Szaturnusz jegye, sőt ennek a szakasznak az első 2 napján a Vénusz is jelen lesz, így a korábban említett csábíthatóság is jobban fog érvényesülni. 

De amikor február 15-én hajnalban a Vénusz átlép a Halak jegyébe, a Jupiter mellé, „nemcsak” a dekoncentráltabb csábíthatóságunk fog elmúlni, hanem az előző hónapban említett álmodozásunk is fókuszáltabb lesz.

Ugyanis a Jupiter/Vénusz együttállás a Halakban abban is segít, hogy képesek legyünk áldozatot hozni a vágyainkért, ambícióinkért. Mindezt nem muszájból, vagy keserűségből, hanem mert képesek leszünk oly módon értékelni a terveinket, hogy tegyünk is értük, akár áldozatosan is. Sőt, ez az állás egészen március 12-ig tart!

Emellett ez egy olyan bolygóállás, ami elképesztően kedvez mindenféle tanulmányoknak. Szóval, ha terveinkben amúgy is szerepel a tanulás, akkor a határ a csillagos ég! Most szinte csak saját magunk lehetünk akadálya annak, hogy bármit elsajátítsunk.

Mindemellett február 27-től egészen a korszak végéig érvényben lesz egy Nap/Merkúr együttállás is, ami azt is lehetővé fogja tenni, hogy tanítva tanuljunk. Éppen ezért a frissen tanultakat bátran adjuk is tovább, mert amellett, hogy ez hasznos, a tudásunk elmélyítésében is fontos szerepet játszhat.

Ebben a hónapban a fő spirituális esemény a Holi fesztivál, ami idén március 7-re esik, amikor is Indiában, a telihold alkalmából ezen a napon dobálják meg egymást festékkel és festékes vízzel hozzávetőleg 1 milliárdan, mindezt felhőtlen, vidám hangulatban.

Ez az ünnep a mi kultúránk busójárásának felel meg, ugyanis a mögöttes elképzelés az, hogy a vidámsággal, a festékszórással el kellene engednünk a tavalyi év rossz történéseit és sérelmeit.

Om Tat Sat

Baktai Ádám keletkutató, a keleti kultúrtudományok

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük