Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Rák jegyében: 2022. július 16-augusztus 17…

Július 16-án másfél órán belül átlép a Nap és a Merkúr is a Rák jegyébe. A tanítói beszéd és a tanítói szándék továbbra is ott fog bennünk dübörögni, de maradni fog a Mars/Rahu együttállás is a Kosban, szóval vigyáznunk kell arra, hogy ne legyünk túl vehemensek, vagy túl nyersek. Főként azért, mert most adódni fognak olyan helyzetek, ahol mélyebb lelki témákban is adhatunk majd tanácsot.

Mindezt úgy, hogy július 29-től a Jupiter retrográlni kezd, ami a lényegi és mély dolgokat roppant mód felerősíti. Sőt ez a retrográlás eltart majd november 24-ig, majdnem 4 teljes hónapig.

A Jupiter közelítése végett (a retrográló bolygók közelebb kerülnek a Földhöz) és azzal, hogy július 31-ig a Merkúr marad a Nap mellett, a tanácsadási és a tanítási lehetőségek adottak lesznek, és meglesz arra is a lehetőség, hogy komoly hatással legyünk a környezetünkre, de mint már írva volt, vigyáznunk kell a stílusjegyekkel, és azzal is, hogy ne vegyük túlságosan magunkra mások lelki terheit.

Emellett időközben a Szaturnusz visszalépett a Bakba (július 12-én), így mind a megjelenésünkben, mind a szervezettségünkben sokkal nagyobb erőt fogunk képviselni, még inkább tudjuk azt az energiát sugározni, ami miatt jobban megbíznak bennünk és jobban meg is nyílnak nekünk az emberek.

A szaturnuszi állás következtében a munkánk területén is hatékonyabbak leszünk, illetve a teherbírási képességünk is komolyabb lesz. Szóval minden adott lesz arra, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal segíteni tudjunk másoknak, de vigyáznunk kell magunkra is!

Ebben a szakaszban augusztus 13. egybe esik a tibeti spirituális kalendárium harmadik 10 milliószoros napjával. Ezért bármi jót teszünk ezen a napon, annak 10 milliószoros jótét hatása lesz ránk nézve. Az indiai kalendáriumokban ezen a napon jegyzik Garuda, Visnu hátas sasának születésnapját, és a Nága pancsami napot. A napot, amikor kígyókat tisztelnek meg felajánlásokkal, és kígyó motívumokkal díszítik a bejárati ajtókat, hogy elijesszék az ártó energiákat.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük