Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Július 8-15…

Kos: Az együttműködéseink és a teendőink kerülnek fókuszba ezen a héten. Valamint az adott bolygóállások végett az, hogy próbáljunk minél önzetlenebbül és támogatóan hozzáállni a fent említett életterületekhez. Szóval kényeztessük, szeretgessük a partnereinket, emellett végezzük úgy a feladatainkat, hogy megpróbáljuk a tőlünk telhető legjobbat kihozni magunkból!

Bika: Sokkal érzékenyebbek leszünk mások nehézségeire, mind a fizikai kihívásokra, mind pedig a finom kellemetlenségekre is. Szóval segíthetünk gy is és úgy is. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy lelkileg mennyire terhel meg bennünket mások nehézségei és/vagy keserűségei hiszen most nem az lenne a cél, hogy mi is beleroppanjuk a történésekbe, hanem az, hogy képesek legyünk segíteni.

Ikrek: Most egy kis időt kell szánunk arra, hogy képesek legyünk dolgokat átlátni, majd igényesen és jól megtervezni, mert így leszünk képesek arra, hogy a mindent a lehető legjobban és leghatékonyabban tudjunk megoldani. Ugyanekkor ne zárkózzunk el a spontán adódó lehetőségektől, a lényeg az, hogy ezek a felvillanó lehetőségek is ugyanazt a célt szolgálják, mint az előre megtervezett elképzeléseink.

Rák: A lelkinyugalmunk és békénk most különösen fontos szerepet fog betölteni ebben az időszakban, így próbáljunk olyan dolgokat csinálni, amelyek nyugalmas és békés természetűek, lásd tanulás, gyakorlás, vagy végtelenül egyszerű és nyugodt feladatok végzése, de emellett persze az is lehet hatalmas húzó erő a kellemesség irányába ha olyan emberekkel vesszük körbe magunkat, akik töltenek bennünket.

Oroszlán: Aktív hétnek nézünk elébe, nagyon sok olyan lehetőséggel, hogy másoknak is képesek legyünk segíteni. Így attól sem szabad most elrettennünk, ha új dolgokat kell elsajátítani, vagy új módszereket kell beépíteni a mindennapjainkba. Ezek a hosszútávon mind jól fognak szolgálni bennünket, szimplán annyi bennük a csavar, hogy ezeket most lehet, hogy nem saját magunk miatt tanuljuk meg! De a jövőben mi is képesek leszünk használni ezeket a képességeket.

Szűz: A beszéd és kommunikáció területei most sokkal jobban fókuszba fognak kerülni a hét folyamán, azzal a fennhanggal, hogy most képesek leszünk olyan tanácsokkal is szolgálni, ami képes lehet megváltoztatni mások hozzáállását akár mély, lényegi életterületeken is. Ehhez persze leginkább arra lesz szükség, hogy csak és kizárólagosan a másik fél javát akarjuk a tanácsadáskor.

Mérleg: A másokért tevés, másokért élés most különösen nagy szerepet fog kapni ebben a szakaszban, de ettől függetlenül vigyáznunk kell arra, hogy mindez ne a saját személyiségjegyeink kárára történjék meg. Hiszen hatalmas különbség van az önfeladás és az önátadás között! Szóval ön-átadjunk minden mennyiségben, de tartózkodjunk az önfeladás legapróbb kis morzsáitól is!

Skorpió: Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy egy kicsit kinyíljunk, kitárulkozzunk a legmélyebb, legeldugottabb énünkkel kapcsolatban. ezt persze nem kell mások irányába megtennünk, ezt csinálhatjuk magunkban is, akár egy magunkhoz rt levél keretén belül, mert a most adódó lehetőség az, hogy jobban és könnyebben fogunk tudni megfogalmazni dolgokat, és ezt a lehetőséget most nem szabad elszalasztani.

Nyilas: Most a közvetlen környezetünkben élő szeretteinknek lesz ránk szüksége, jobban mint általában, gy próbáljunk úgy sáfárkodni az időnkkel, hogy mindenkire jusson legalább egy kicsi. Ez most értetendő lesz a vérszerinti ismerőseinkre is (rokonok) és az általunk, saját szabad akartunkból magunk mellé választott személyekre is, tehát a barátainkra is!

Bak: A külvilági feladatköreink fognak előtérbe kerülni, lásd munka, pénzkereset, stb. ennek lesznek áldásos hatásai is, lásd a kreativitásunk sokkal jobban fog szárnyalni és a teherbíró képességeink is magasabb fordulatszámon fog pörögni. Arra viszont vigyázzunk kell, hogy ne terheljük túl magunkat, még akkor is, ha olyankor nehezebb behúzni egy picit a józanész fékjeit, amikor az átlagnál “jobban pörög a bolt”!

Vízöntő: Ezen a héten nehezebb lesz a hétköznapi dolgokra, a mindennapos teendőkre és úgy általában, minden evilági dologra koncentrálni. Elvontabb, mélyebb, spirituálisabb, kézzel foghatatlanabb dolgok fognak minket foglalkoztatni. Így próbáljunk egy picit el is vonulni a mindennapok mókus kerekétől, és próbáljunk egy kicsit elmélyülni a lelkünkben.

Halak: ebben a szakaszban a világi és a világon-túli életterek is terítékre fognak kerülni. Sőt a belső hívásunk az lesz, hogy próbáljunk egyensúlyt teremteni e két élet térben. Tehát mind a munkánk és világi boldogulásunk, mind a hitéletünk, belső világunk terén. Sőt nemcsak egyensúlyt hanem azt is, hogy e két világ támogatóan hasson egymásra is!

A hét legfőbb pontja a 13.-ára eső telihold lesz. Ugyanis Indiában ezen a napon ünneplik meg azt, hogy lepihennek az istenek 4 hónapra aludni! Így az ezt követő 4 hónapban leginkább a mestereink segítségére számíthatunk, mert kevesebb égi áldás lesz minden teendőnkön.

Fizikailag a csípönktől le egészen a térdünkig kell jobban oda figyelnünk magunkra! Az adott területen kerüljünk minden beavatkozást legyen az bármennyire is rutin feladat.

Om Tat Sat

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük