Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Július 15-22…

Kos: A munkánk és az ambícióink kerülnek előtérbe ezen a héten, főként a saját személyiségünk szemszögéből. Most meg lesz azaz erő bennünk, hogy képesek legyünk tenni az ambícióinkért és képesek legyünk előre lépéseket produkálni a beteljesítésük útján. Arra viszont vigyáznunk kell, hogy ne erőltessük a dolgokat, és ne minden áron próbáljunk szemmel látható előre lépéseket elérni.

Bika: A lezárások és a befejezések fogják kitölteni ezt az időszakot. De most legfőképp azokra a hátráltató tényezőkre kell összpontosítanunk, amelyek a terveinkben, az ambícióinkban hátráltatnak bennünket. Sőt most meg lesz bennünk az a rálátás, hogy csak olyan dolgoktól szabaduljunk meg, amire már nincs szükségünk. Egyébként érdemes konzultálni azokkal a barátokkal is, akik nagyon közel állnak hozzánk.

Ikrek: A belső értékrendünk és a külvilági életünk kerül most terítékre és a két élet terület együttműködései. Szóval a spiritualitás és a miszticizmus szemszögéből fog előtérbe kerülni a munkánk és az életfeladatunk, és persze így az is előtérbe fog kerülni, hogy mi az a munka és megélhetési forma, ami összeegyeztethető a spirituális értékrendünkkel. Tehát a hét feladata az egyensúlyra törekvés.

Rák: A személyes kapcsolataink most kicsit távolabbi üzemmódban fognak működni, és így óvakodnunk kell az elhidegülésről. Viszont vagy éppen ezért a munkánkban adódni fognak olyan lehetőségek, hogy több idő és energia ráfordítással komolyabb előrelépéseket tudjunk megtenni. Ha meg amúgy is úgy állunk, hogy a partner kapcsolati életünk hiányos, akkor bátran temetkezzünk a munkánkba.

Oroszlán: A lelkünk most sokkal érzékenyebb lesz az átlagnál, így próbáljunk olyan fizikai teendőkre összpontosítani, amelyek egy picit elterelik a figyelmünket. Szóval bátran vágjuk a fejszénket nehezebb feladatokba, amelyek több figyelmet igényelnek, mert most meg lesz az erőnk, hogy dolgokat megoldjunk, befejezzük, végig vigyünk. A lelki érzékenységünket pedig kezeljük a művészetekben való alámerüléssel!

Szűz: Ezen a héten képesek leszünk szellemünk minden területét megélni! Képesek leszünk rendszerben gondolkodni, racionálisan és a józan paraszti eszünket használva működni, de ugyanekkor képesek leszünk arra is, hogy a belső megérzésünkre alapozva, az intuitív oldalunkon keresztül vizsgáljuk meg az életünk eseményeit, lelkünk legmélyebbről feláramló gondolatain keresztül.

Mérleg: A tanulás és tanítás látszólagos kettősségei kerülnek fókuszba ebben az időszakban. De ha valójában bele gondolunk, ez a két élet terület teljes mértékben kiegészítik egymást. Egy részről folyamatosan tanulnunk kell ahhoz, hogy tanítani tudjunk, másrészről pedig abból is képesek lehetünk tanulni, ahogyan tanítunk. Ahogyan Albert Einstein mondotta, „amit nem tudsz másnak elmagyarázni azt valójában nem is érted úgy igazán”.

Skorpió: Aktív szakasznak nézünk elébe, ami lehet fizikai aktivitás, sőt érzelmi és szellemi is. Sőt ebben a szakaszban kifejezetten érzékenyek leszünk mások nehézségeire, így választhatjuk azt is, hogy másokat segítünk a többlet energiánkkal, ami ugyan olyan lelki elégedettséget képes majd hozni részünkre, mintha a saját magunk ügyes-bajos dolgaival foglalkoznánk.

Nyilas: Ezen a héten kötelező lesz a kiegyensúlyozott beszéd és kommunikáció ahhoz, hogy lelkileg jól érezzük magunkat. Mindez akkor is, ha mi tanítói, előadói pozícióban vagyunk a mindennapokban. Mert most tanítás közben meg lesz az a belső érzet, mintha magunknak is tanítanánk. Mintha nekünk is halani kellene azokat a tanításokat, amit mi átszoktunk adni másoknak, de nem biztos, hogy tudjuk a saját életünkben alkalmazni.

Bak: Mi magunk, a családi atmoszféránk, az otthonunk valamint a belső nyugalmunk és lelki békénk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Sőt ezen területek bármilyen jellegű egymásba fonódó permutációi fogják igazán jól alakítani ezt az időszakot. Tehát pl. az együtt kert rendezés, növény gondozás a családunkkal, vagy az együtt tanulás és közös lelkünkkel való foglalkozás mind elképesztő hatással bírhatnak ránk nézve.

Vízöntő: A beszéd és a kommunikáció nagyon fontos szerepet fognak betölteni ebben a szakaszban. Főként abból a szempontból, hogy fényre tudjunk hozni, rejtett, vagy akár kellemetlen dolgokat is az életünkből. Szóval bátran nyíljunk meg, és ha úgy érezzük, hogy most még nem vagyunk képesek valamit kiadni magunkból személyes, az is jó döntés lehet, hogy dolgokat kiírjunk magunkból, még akkor is, ha ezeket az írásokat aztán nem mutatjuk meg másoknak.

Halak: Ahhoz, hogy jól tudjuk érezni magunkat és jó döntéseket tudjunk hozni a terveink megvalósításának érdekében, kommunikálnunk kell! Ehhez meg lesz bennünk a belső hívás is, sőt néha még azt is érezhetjük, hogy már egy kicsit túl is toljuk a verbális kommunikációt. De ettől függetlenül bátran fárasszuk szeretteinket a terveinkkel, az ötleteinkkel mert maga az elmesélés is képes lehet arra, hogy mi magunk is másként lássuk az adott témakört.

Ezen a héten Július 16-án a Nap átlép a Rák jegyébe. Ezt a hónapot dél-India egyes részein Rámajána hónapnak hívják.  Szóval próbáljunk minél többet olvasgatni a Rámajánából, mert most ez különleges áldással jár, főként a vasárnapon végzett olvasgatások!

Fizikailag a jelenlegi szakaszban Július 20 reggeléig a térdeinkre, a lábszárainkra és a tappancsainkra kell majd jobban vigyáznunk. Majd a szakasz utolsó két napján azáltal, hogy a Hold egy újabb körbe kezd a Föld körül, a fejünket kell majd jobban óvnunk.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük