Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Halak jegyében: 2021. Március 14-Április 13…

A Nap a Halakban végre jól is érzi magát, mert a Halak jegyének uralkodó bolygója, a Jupiter a Nap barátja. Ugyanakkor a Halak egy vizes jegy, ami valamelyest kioltja a Nap tűzét, ezért az érzelmi világunk és a menthetetlen romantikusságunk fog előtérbe kerülni.

Ezt szerencsére ellensúlyozza az előző szakaszban előállt Mars/Rahu együttállás, ami ráadásul napra pontosan el tart ennek a szakasznak a végéig. Szóval készüljünk fel arra, hogy mindamellett, hogy kicsit visszafogottabbak leszünk, akkor is harapósabbak leszünk ebben a szakaszban, ha a saját kényelmünkről és/vagy saját rigolyáinkról van szó!

Szóval lehet, hogy nehéz lesz, de akkor is próbáljuk meg ennek a korszaknak is a pozitív oldalát megragadni. A Merkúr pozíciója végett bátran vegyük elő azokat az elmaradásainkat, amelyek komoly figyelmet és precizitást igényelnek, mint pl. az irataink összerendezése, banki ügyletek átnézése, stb. és vessük bele magunkat. Most lesz rá időnk.

A megoldás erre az lenne, hogy próbáljunk dolgokat rendszerben csinálni! Tartsuk magunkat tervekhez! Szoktassuk magunkat arra, hogy bizonyos időpontokban akkor is belevágunk dolgok elvégzésébe, ha nincs hozzá kedvünk, vagy összeszedettségünk. Mert ha a rendszer az, hogy 6-tól 8-ig ezt kell csinálnom, akkor meg is csinálom. Ez erősen támogatva lesz azáltal, hogy Április 5-én a Jupiter kilép a leggyengébb pozíciójából, és a Jupiter bolygó felelős a rendszerekért!

A hónap legfőbb napja a Holi fesztivál, ami idén Március 28-ra esik, amikor is Indiában, a Telihold alkalmából ezen a napon dobálják egymást meg festékkel és festékes vízzel, nagyjából 1 milliárdan.

Technikailag ez az ünnep a mi kultúránk busójárásának felel meg, mert a mögöttes elképzelés az, hogy az előző este nagy tábor tüzeket gyújtanak, amelyeken keresztül elengedik az előző év nehézségeit, majd másnap vidámsággal, a festékszórással el engedik még az emlékeit is a nehézségeknek és a sérelmeknek.

Sőt az idei Holi egy nagyon erős és stabil nap asztrológiailag, szóval ha valami hosszú távú és fontos ügyletbe szeretnénk bele kezdeni, azt próbáljuk meg ezen a napon elindítani.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük