Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Március 12-19…

Kos: Ebben az időszakban nagyon fontos szerepet fog betölteni a kommunikáció az életünkben. Viszont arra vigyáznunk kell, hogy hogyan fogalmazunk meg bizonyos elképzeléseket. Mert az szép és jó, ha nekünk gyorsan összeállnak a képek, de ettől még nem biztos, hogy másnak is egyértelmű lesz az. Meg kell várni azt, míg az másoknak is befogadhatóvá válik.

Bika: A munkánk és a pénzkeresetünk területei fognak fókuszba kerülni ezen a héten, azzal a felütéssel, hogy a mi személyiségünk hogyan képes azonosulni az éppen aktuális munkakörünkkel. Szóval próbáljuk megtalálni azt az aspektusát a munkánknak, ami inspirál minket, vagy ami a legjobban vissza köszön az értékrendünkben és összpontosítsunk arra! Meg lesz a jó hatása!

Ikrek: A lezárások és a befejezések fogják dominálni ezt a szakaszt, de leginkább magunkban. Figyeljünk befelé és próbáljuk izolálni azokat a személyiség jegyeinket, azokat az elakadásainkat, amelyektől ideje megszabadulnunk. És ha már svungban vagyunk a negatívumok kipucolásában, akkor összpontosítsunk arra is, hogy az ott maradó űrt feltöltsük jó energiákkal.

Rák: A barátok és ismerősök irányából fognak most megmozdulni az energiák ezen a héten. Figyeljünk oda azokra felbukkanó lehetőségekre, amikor minden olyan megszokott módon zajlik, de elhangzik egy olyan mondat, vagy gondolat, ami akkor csak nekünk szól. Most egy ilyen „elejtett” szösszenet képes lesz arra, hogy előre mozdítsunk bennünket, vagy úgymond kimozdítson minket egy elakadásból.

Oroszlán: A munkánk fogja a legtöbb energiát megkövetelni tőlünk ebben az időszakban, és lehetnek benne keményebb részek is. Sőt most egy kicsit csábíthatóbbak is leszünk, így arra is vigyáznunk kell, hogy mi magunk ne terítsük el vagy hátráltassuk magunkat a feladataink elvégzésétől. Veselkedjünk neki és nyomjuk, mert most ez a hozzáállás fog minket előre vinni!

Szűz: A lelkiegyensúlyunk és a lelkibékénk fog most terítékre kerülni ebben a szakaszban. Arra vigyáznunk kell, hogy ne engedjünk a negatív gondolatoknak, és ne vegyük magunkra a negatív történéseket. Hessegessük el magunktól mindent, ami megbolygat bennünket és összpontosítsunk a jó dolgokra. Sőt most csak azokkal töltsünk hosszabb időt, akik maradéktalanul pozitív hozzáállást tanúsítanak a világ felé.

Mérleg: Foglaljuk le magunkat pozitív dolgokkal ezen a héten. Próbáljunk dolgokat rendszerben csinálni, segítsünk másoknak amennyire csak tudunk. De ami a legfontosabb, hogy kerüljük a feszült helyzeteket, a potenciálisan kellemetlen ügyeket. Most még azokat a „lehetőségeket” is, amikor azt gondoljuk, hogy majd képesek leszünk feszültségeket áttárgyalni, feloldani!

Skorpió: A lelkiegyensúlyunk és az együttműlödéseink fognak terítékre kerülni ezen a héten. Így próbáljunk minél több minőségi időt eltölteni a hozzánk közelállókkal. Ez természetesen értetendő a professzionális életünk együttműködéseire is, akikkel ezen a héten elképesztő újításokra leszünk képesek a munkánk terén, és értetendő lesz a privát életünk partnerkapcsolataira is.

Nyilas: Ebben az időszakban most sokkal érzékenyebbek leszünk a környezetünkre. Így tölthetünk időt azzal is, hogy a fizikai környezetünket szépítgetjük, tehát az otthonunkat, a kertünket, stb., de kifejezetten a probléma megoldás terén, tehát kertrendezés, előkészület a tavaszra, pince/garázs/tároló kiürítés helyre pakolás. Vagy foglalkozhatunk a szeretteinkkel, ahol meg az önzetlen szeretet adás lenne az irányadó elv.

Bak: Mind a kommunikáció, mind az aktivitás, mind a tanulás területei előtérbe kerülhetnek, attól függően, hogy éppen mihez van kedvünk, de a lényeg minden esetben az kell, hogy legyen, hogy elképesztően körültekintően és hihetetlenül szervezetten fogjunk bele abba, amit csinálni fogunk. Mert most ez a szervezett, rendezett működés fogja sikeressé tenni a próbálkozásainkat.

Vízöntő: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fogja lekötni az időnket. De a lényeg az lesz, hogy kössük le magunkat, és foglaljuk le magunkat a szeretteinkkel. A fő  motiváció az lenne, hogy most ne töltsünk el túl sok időt a fejünkbe. Inkább figyeljünk a környezetünkre. És ha muszáj agyalnunk, gondolkodnunk vagy éppen fejet törnünk, akkor futtassuk át az elképzeléseinket a hozzánk közelállókon.

Halak: Elképesztő mennyiségű energiánk lesz ebben az időszakban arra, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket, de arra vigyáznunk kell, hogy ne nyomjuk túl magunkat, ne vállaljuk túl magunkat. Osszunk meg feladatokat másokkal. Próbáljunk az egyszerűbb feladatokból ezt-azt delegálni, vagy a komplexebb területeken, segítséget kérni azoktól, akik esetleg nagyobb tapasztalattal bírnak a teendőink komplikáltabb részeiben.

Ez a hét szinte minden napja egy-egy fontosabb momentum. A március 13-15-ig asztrológiailag keményebb napokat fogunk átélni, tehát vigyázzunk magunkra. Míg március 16, 18 és 19 egészen kíváló napok lesznek, főként új dolgokba kezdésre.

Fizikailag március 15-ig a bokáinkra és a lábainkra kell jobban oda figyelnünk. Majd a szakasz végéig a fejünkre és az arcunkra kell jobban ügyelnünk. Tehát március 19-ig ne tegyük ki magunkat extra teendőknek ezeken a területeken. Még egy rutin fogorvos találka is rejtegethet meglepetéseket.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük