Havi asztrológiai előrejelzés: 2019. Július 17 – Augusztus 17: Nap a Rákban…

Mint már említettük az előző havi előrejelzésben, Július 17-től könnyebbé válik a kommunikáció, mert ahogy átér a Nap a Rákba, leveszi a terhelést a beszédről, amit az ott tartózkodó Mars/Merkúr együttállás hozott össze. Valamint ezzel valamelyest szelídül is az Ikrek/Nyilas tengelyben zajló események is. Az utóbbi bolygóállás mind a kommunikációt, mind a lelki egyensúlyt és nyugalmat is megbolygatta az utóbbi időben.

Sőt Augusztus 1-től egy nagyon jó bolygóállás alakul ki, ahogyan a bolygók szépen felsorakoznak a Rák jegyében. Augusztus 1-re már 5 bolygó fog a Rák jegyében állni.

Maga a Rák jegye a természetes zodiákus 4. háza, így erősen kötődik a szívünk és lelkünk elégedettségéhez, az anyai szerephez, az otthonunkhoz, az alap szintű tanuláshoz, és még sok minden más kellemes területhez is.

Szóval összpontosítsunk a fent említett területekre! Szépítsük és építsük az otthonunkat, foglalkozzunk édesanyánkkal, és azokkal, akik valamelyest megszemélyesítik az anya szerepet az életünkben, valamint tanuljunk és tegyünk meg olyan dolgokat, amelyek elégedetté és kiegyensúlyozottá tesznek bennünket.

Ezen hónap fő spirituális eseménye Hayagriva születésnapja, ami Augusztus 15-re esik. Hayagriva Krisna egyik inkarnációja, Aki nem más mint a Tudás Istene az ősi indiai kultúrában.

Mindez úgy, hogy a fő 9 bolygóból 6, a tanulással kapcsolatos jegyekben állnak. Szóval ez a nap rendkívül áldásos lesz bele kezdeni tanulmányokba. Olyannyira, hogy ha ezen a napon egyáltalán nem tudunk komolyan bele kezdeni valamilyen tanulmányokba, legalább szimbolikusan kezdjünk meg egy új témát. Vegyünk egy új füzetet, írjunk bele néhány gondolatot az adott témakörrel kapcsolatban, amit szeretnénk tanulni, stb.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük