Heti asztrológiai előrejelzés: Július 12-19…

Kos: Ebben a szakaszban kicsit könnyebben fog megborulni a lelki békénk, de erre is van megoldás. Amennyiben emberi szálakban gondolkodunk, mint megoldás, a partnereink és a barátaink kiváló rálátással tudnak majd segíteni, míg ha mindezt most egyedül szeretnénk, vagy egyedül kell megoldanunk, akkor a spiritualitás lesz a megoldás. Ami takarhat bármit, meditációt, mantrázást vagy éppen ősi iratok tanulmányozását is.

Bika: Tevékeny időszak vár ránk, mind a munkánk területén, mind a többi feladatköreinkben. Viszont ezen a héten jobban elfog különülni az, hogy kivel érdemes és kivel nem érdemes együttműködni. És itt most nem a szakmai hozzáadott érték lesz a fő döntés elem, hanem az emberi minőség. Szóval így lesznek kellemes meglepetéseink is ezen a héten, de készüljünk fel arra, hogy meg kell oldani némi feszültséget is, emberi kapcsolataink terén.

Ikrek: Gondolkodás, elmélkedés, meditációs most ezek a szellemi tevékenységek fogják döntően kitölteni ezt az időszakot. Az együttműködéseink nehézkesebbek lesznek, sőt kifejezetten feszültek is, ha a privát életünket vesszük alapul, így mi magunk is sokkal jobban járunk, ha a fent említett területeken próbálunk tevékenyebbek lenni. Ebben a szakaszban az emberi kapcsolataink akkor fognak simán működni, ha az segítség nyújtásban teljesedik ki.

Rák: Kiváló hetünk lesz tanulásra. Ez értetendő a személyes tanulmányokra és a másoktól való tanulásra is. Viszont ezt a tudást most még érlelni kell magunkban, mielőtt alkalmaznánk. Próbáljuk a most frissen szerzett tudásunkat más szögekből is áttanulmányozni, vagy akár más forrásokból is elmélyíteni és majd csak ezek után adjuk ezt tovább, és ezzel elkerülhetjük a félreértésekből adódó nehézségeket.

Oroszlán: Ebben a szakaszban kicsit nehezebb lesz rendszereket betartani és egy kiötlött terv szerint haladni. Viszont kiváló lesz arra, hogy másoknak segítsünk, hogy a partnereinkkel foglalkozzunk és arra is, hogy tüzet oltsunk olyan helyzetekben amikor hirtelen felborul minden. Szóval tegyük magunkat szabaddá, amikor szeretteinknél beüt a krach, mert most úgy is lehetetlen lesz bármit is megvalósítanunk, ami terv szerint menne.

Szűz: Beszélgetős, segítségnyújtós hétnek nézünk elébe. Viszont ez a hét most megterhelő lesz számunkra is. Mert persze vannak olyan helyzetek, amikor a tanácsadás közben mi magunk is rájövünk, hogy a most elhangzottak nekünk is szólnak, attól függetlenül, hogy éppen mi mondtuk el mindazt, és ez hoz egy olyan érzetet is magával, amitől mi magunk is fellelkesülünk. Most ez nem lesz meg. Természetesen nekünk is fog szólni mindaz, ami elhangzik, de ez most egy kicsit fájni is fog.

Mérleg: Magunkkal a családunkkal és az otthonunkkal kellene foglalkoznunk ebben az időszakban. Tevékenységek elvégzésére, dolgok lebonyolítására ez az időszak teljes mértékben alkalmatlan lesz, í gy ezekkel most ne is próbálkozzunk, inkább csak örüljünk egymásnak. Töltsünk el sok időt együtt és élvezzük egymás társaságát. A kínosabb, nehezebb témaköröket is érdemes lesz kerülni, ez a hét az örülésnek tesz majd jót, és nem a megoldásoknak.

Skorpió: Ez a hét az elvonulásra lesz kifejezetten jó. Ezt természetesen csinálhatjuk a szeretteinkkel is, vagy a nagyon szűk környezetünkkel, de csak akkor ha ők is bele tudnak rázódni abba a hangulatban, hogy nyugalomban és békésségben az ember úgy kapcsolódik ki, hogy visszahúzódik egy kicsit a saját belső világába és úgy kapcsolódik ki. Úgymond ily módon történik meg a rekreáció. Az újra épülés, a re-kreáció.

Nyilas: Tevékeny hetünk lesz és most a pénzkereset fog fókuszba kerülni. Ehhez most egy kicsit fel kell adnunk magunkból és oda is kell tennünk magunkat, de ezen a héten most ezt támogatják a bolygók állásai. És amennyiben most ezt meg is tudjuk tenni, akkor egy olyan irányban teszünk erőfeszítéseket, amely irányt támogatja is a sors, így értelemszerű az, hogy komolyabb előrelépéseket is megtudunk majd lépni.

Bak: A munkánk és a pénzkeresetünk, valamint az énünk és családunk között fog ez a hét lezajlani, azzal a fókuszban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a két terület között. Most mind a két területen nagyobb szükség lesz ránk, így előfordulhat, hogy ennek a szakasznak a végére már ki is leszünk purcanva, de most tegyük oda magunkat mind a két helyen. Az olyan apró trükkök, mint korábban kelni, hogy már hajnalban elvégezzünk egy csomó feladatot kiválóan fog működni.

Vízöntő: Ezen a héten sokkal könnyebb lesz befejezni és lezárni dolgokat, mint bármikor máskor a közeljövőben, szóval hajrá. Tegyünk pontot a végére a régóta halogatott teendőinknek, mind a munkánk köreiben, mind a saját személyes életünkben. Vegyük elő a fiók alján porosodó aktáinkat és húzzuk be azt a csavart, ami miatt lóg az eresz. Tegyünk egy karbantartó kőrívet életünk minden területén.

Halak: Mélyen szántó dolgok fogják kitölteni azt az időszakot, mint pl. az elmúlás, vagy a túlvilág. Nem egy depresszív irányból, csak úgy magától, hiszen ezek a dolgok amúgy is elő-elő kerülnek időnként az életünkben. De most majd tehetünk is ezt-azt ebben az irányban. Tervezgessünk előre. Mit szeretnénk csinálni majd amikor már több a szabadidőnk? Mi tesz majd minket boldoggá? Keressük meg azt a kicsit sem fontos, de elképesztő örömet hozó területet, ami feltölt majd minket.

Ezen a héten a fő momentum az lesz, amikor az indiai tradícióban Július 16-án, az Istenek lepihennek 4 hónapra. Ezt a szakaszt Indiában azzal „ünneplik” meg, hogy egy sokkal nyugodtabb életet próbálnak élni. Kevesebb jövés-menés, sok tanulás, pihenés és regenerálódás. Emellett a Július 17-19 szakasz mind kiváló asztrológia napok lesznek, amelyek kiválóak lesznek a fontos dolgok elintézésére.

Ebben a szakaszban kerüljünk mindenféle beavatkozást a veséink magasságától egészen le a bokáinkig, beleértve a csípőinket, a térdeinket, az alhasi szerveinket, mindent. Szimplán azért mert a Hold tranzitja ezeket a területeket most érzékenyebbé teszi.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük