Heti asztrológiai előrejelzés: Július 19-26…

Kos: A munkánk és a pénzkeresetünk területei kerülnek előtérbe ezen a héten, és az, hogy mit kell nekünk személyesen is feláldoznunk, hogy ezeket a területeket működtessük. Mindez abból a szempontból is, hogy ez megéri-e nekünk. Minden szemszögből. Milyen hatással van a munkánk a lelkünkre, vagy éppen, hogy megéri-e nekünk anyagilag és/vagy mentálisan elvégezni azt a munkakört amiben vagyunk.

Bika: A befejezés, a lemondás és ezek a témakörök fognak felelevenedni a héten. Főként a személyes életünkben. Mit kell feladnunk a külvilági életünkben, hogy nyugodtabbak és békésebbek lehessünk. Mit kell átkalibrálnunk munkában, ambícióban, karrierelképzelésben ahhoz, hogy ne érezzük azt a nyomást, hogy nekünk mindig és állandóan előrefelé kell haladnunk, és termelnünk és költenünk, és fogyasztanunk.

Ikrek: Spirituálisabb módon fogjuk látni a környezetünket, és képesek leszünk megtenni olyan lépéseket, aminek következtében átkerül a fókusz azokra az értékekre, mint pl. barátok, az életfeladatunk megtalálása és felvállalása, a lelki egyensúly, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben és mindarra, ami valójában fontos az életben. Egy szóval átkerül a hangsúly az átmenetiről az örök dolgokra.

Rák: Nagyon erős fókuszba kerül a személyes viszonyunk az együttműködéseinkhez, és minden máshoz, ami ehhez a témához kapcsolódik. A személyes együttműködéseink, a munkaterületén működő kapcsolat rendszerünk, a társaságunkban és egyben hátunk mögött zajló kommunikáció minden elénk fog kerülni és bölcsen meg kell választanunk, hogy milyen hozzáállást választunk a felmerülő területeken.

Oroszlán: Ebben az időszakban kiváló lehetőségeink fognak adódni, hogy segítsünk másoknak. De úgy, ahogyan ők szeretnének megsegítve lenni. Figyeljünk és ki fog derülni, hogy kit mivel tudunk leginkább pátyolgatni. Kinek lehet szüksége egy kis lelki támaszra, és/vagy kinek van szüksége esetlegesen valami egészen apróságra, vagy csak egy kicsi materiális segítségre, mint pl. egy pár dolog á-ból b-be furikázásba, vagy egy polc felfúrására.

Szűz: Ezen a héten képesek lehetünk új életviteli rendszerek kialakítására és új dolgok begyakorlására is. Sőt mindezt olyan mély szintig, hogy egy idő után mindez második természetünkké váljon. Szóval képesek lehetünk egy olyan mély tudás elsajátítására, ami megváltoztat bennünket és az értékrendünket. És ijedjünk meg, mindezt nem ezen a héten kell megvalósítanunk, de ezen a héten kell elkezdenünk.

Mérleg: Az otthonunk, a gyermekeink és a partnereink kerülnek előtérbe ebben az időszakban és az együtt elvégzett feladatok. Szóval töltsünk el aktív, minőségi időt egymás társaságában. Szépítsük az otthonunkat, a kertjeinket, bármit, ami életminőségi előrelépést eredményez. Természetesen itt a gyerek is tud metaforikusan szerepelni, tehát ha nincs gyermekünk akkor egy olyan szerettünkkel kellene együttműködni, aki felnéz ránk, aki lényegesen fiatalabb nálunk, stb.

Skorpió: Pörgős szakasz vár ránk mind tevékenység szempontjából, mind kommunikációs szemszögből, mind tanulás szempontjából. A hetünknek csupán az lesz a nyitja, hogy a felsoroltakat próbáljuk valakivel együtt csinálni. Mert ők lesznek akik felrakják a pontot az i-re. Kiválóan megtudunk majd mindent csinálni, de a külső segítőnk fogja tökéletesre igazítani az egészet, és ez nekünk is jó lesz, nekik is és a környezetünknek is.

Nyilas: A kommunikáció fog terítékre kerülni ezen a héten, és ez nemcsak egy lehetőség lesz, hanem ténylegesen a legkülönfélébb módokon kell majd megnyilvánuljunk. Személyes beszélgetés/tanácsadás, mások előtt felszólalás, munkakörben vélemény hangoztatás, stb. De annak kell lenni a fő csapás vonalnak, hogy ezzel mi segítsünk másoknak. A tisztán látásban, ami nemcsak egy helyzetre vonatkozhat, hanem akár magára a hallgatóra is.

Bak: Mi magunk fogunk előtérbe kerülni, és nem a szokásos Bak módon, mint megoldó, elintéző, a rendszert üzemeltető lény, hanem úgy is, mint pihenő, tanuló, feltöltődő individuum. ez azért valószínűleg újdonságként fog hatni a környezetünkre, de itt az idő, hogy egy új oldalunkról is bemutatkozzunk. Mert mindenkinek kell a pihenés, és a feltöltődés, még azoknak is, akik általában ehhez inkább másokat segítenek hozzá. Főként nekik is.

Vízöntő: Az énünk, a hozzánk közelállók, a lakókörnyezetünk és úgy általánosságban a közvetlen közelünkben történő dolgok és személyek fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Ideálisan mindez úgy, hogy közben egy kicsit ki is zárjuk a külvilágot, hogy befelé koncentráljuk az energiánkat. Tehát ez egy elképesztően jó hét lesz arra, hogy elmenjünk nyaralni pl., de nem egy tömeges helyre, hanem egy eldugott, csendes kis helyre.

Halak: A barátaink és a rokonaink fogják bearanyozni ezt a szakaszt, így próbáljunk minél több időt eltölteni velük. Nem baj ha nem most van a szabadságunk, próbáljunk velük munka utánra közös dolgokat leegyeztetni, és úgy amúgy minél több időt eltölteni olyan emberek társaságában, akik szeretnek bennünket. Az egészben az lesz a zseniális, hogy mi magunk nem egy energiavámpír szerepben leszünk, mert mi is képesek leszünk tölteni a szeretteinket.

Ebben a szakaszban a Július 25-re eső Gyógyító Buddha nap lesz a fő momentum, és azon a napon mindenképpen tegyünk az egészségünkért! Egyébként a 20.-a és a 24.-e is kellemes meglepetésekkel szolgálhatnak, míg a 23.-ai napon pedig vigyázzunk mert előtérbe kerülhetnek kellemetlenségek.

A beavatkozásokat kerüljük a térdtől lefelé terjedő szekcióban, egészen a lábujjaink végéig, valamint a fejünk és arcunk területeit kíméljük most a külső behatásoktól.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük