Havi asztrológiai előrejelezés: 2022. Nap a Szűzben: szeptember 17-október 17…

Az egész szakasz folyamán, míg a Nap a Szűzben tartózkodik, együttállásban lesz a Merkúrral. Mint már említettük, ez a két bolygó együttállásban fokozza a kommunikációs igényeinket és képességeinket is. Sőt a Szűzben a Merkúr a lehető legerősebb pozícióban van, ezért a bolygó precizitása, pontossága és racionalitása még inkább ki fog domborodni. Persze azzal a fennhanggal, hogy a Szűz révén sokkal érzékenyebbé válunk mások nehézségeire, és sokkal figyelmesebben fogjuk tudni kezelni mások szenvedéseit.

Sőt szeptember 24-én a Vénusz is belép a Szűzbe a Nap és a Merkúr mellé, így a kommunikációs képességünk ki fog egészülni a diplomatikus és figyelmes társalgás tehetségével, ami a Vénusz/Merkúr együttállás legfőbb jellemzői közé tartozik.

Most ott lesz a lehetőség és az erő, hogy képesek legyünk másokon segíteni mind beszéddel, mind alapos és precíz törődéssel. Legyen az ápolás, gondoskodás, segítségnyújtás, kúrák összeírása, vagy akár olyanfajta szolgálatnyújtás, amikor mi magunk veszünk le mások válláról feladatokat. A lényeg az lesz, hogy beszéljünk sokat kedves és szeretetteljes módon, valamint gondoskodjunk a környezetünkről!

Ebben a hónapban a fő esemény a szeptember 26-án kezdődő Navaratri ünnepség lesz. Ez egy 9 napos ünnep Indiában, amikor Siva kedvesét, Durga Dévit ünneplik. Az év folyamán ez a legnagyobb istennő ünnepség Indiában, ilyenkor az egyes régiókban az összes főbb istennőt megtisztelik ebben a 9 napban.

Az első 3 napban Szaraszvatit, a tudás istennőjét imádják, aki Brahmá, a teremtés istenének kedvese. Az azt követő 3 napban Laksmit, Visnu feleségét, a szerencse istennőjét, az utolsó 3 napban pedig Durgát, Siva feleségét tisztelik meg a szertartásokkal.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük