Elkészült az Upanisád gyűjtemény első kötete!

GYEREKEK MEG VAN!!!!!

ez volt a terv, egy picit más lett. 2 pont az m betűk alatt maradtak. és a gerinc nem vörös betűvel van, hanem barnával, mint a többi. de ez mind csak szemantika…

Persze ez még csak az első kötet, de készen van! És persze mindig van valami gikszer is, kb. mindenben, de készen van az első kötet.

Nálunk csak annyi a gikszer, hogy nem az utolsó borító terv lett kinyomtatva, hanem az eggyel korábbi! De ez csak szemantika!

De a könyv kész, és lehet érte jönni a Kamalába! Szombaton, Szeptember 17-én 15.15-től 17 óráig! Ha eddig nem szóltál, hogy szeretnél, akkor is van! 

Ez került az első kötetbe!

Om Tat Sat

A végtelenül hálás és boldog Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük