Asztrológiai előrejelzés a mai hétfőtől (Szeptember 12-18)…

Kos: Ezen a héten a kommunikáció nagyon fontos szerepet fog betölteni az életünkben. Sőt most könnyebb lesz olyan dolgokról is értekezni, amelyek a rejtett énünkkel kapcsolatos. Szóval bátran bújjunk ki egy kicsit a komfort zónánkból és kommunikáljunk többet magunkról, többet mint szoktunk. Amennyiben erre még nem vagyunk felkészülve, akkor pedig beiktathatunk egy kis elvonulást, hogy tudjunk egy kicsit egyedül lenni.

Bika: Ebben a szakaszban a családtagjaink és a barátaink fognak előtérbe kerülni. Szóval tegyünk erőfeszítéseket abban az irányba, hogy tudjunk egy kis minőségi időt eltölteni velük. Igyekezzünk abban, hogy békésen, nyugodtan álljunk hozzájuk, de emellett ez természetesen mindig egy oda-vissza játék, szóval mi is töltődni fogunk a szeretteinktől, sőt most ez lesz az igazi feltöltődés.

Ikrek: A munka, a pénzkereset és a megélhetéssel kapcsolatos teendőink most több időt és figyelmet kívánnak majd meg tőlünk ebben az időszakban. De most amellett, hogy képesek leszünk szervezetebben és intenzívebb rendszerszemléletben tevékenykednünk,  képesek leszünk többlet fizikai intenzitást és gondolati energiát is beletenni a teendőinkbe, lényegesen többet mint amennyit szoktunk.

Rák: Ebben a szakaszban azt az elképzelést fogja leginkább támogatni a sors, hogy szabaduljunk meg bizonyos dolgoktól. És most nemcsak materiális és tárgyilagos dolgokra kellene gondolnunk, hanem az érzelmi életünk területén is lehet majd szortírozni. Vizsgáljuk meg a vágyainkat, a terveinket és az ambícióinkat is. Ezek kapcsán előkerülhetnek olyan ismeretségek is, főként a munka terén, akikkel lehet, hogy a jövőben a távolabbi kapcsolat tartás lenne a jó döntés.

Oroszlán: A munkánk és az életfeladat területei fognak fókuszba kerülni és várható lesz  néhány megoldandó feladat is! Szóval most bátran vágjunk bele azokba a feladatokba, amelyek kicsit nehezebbnek ígérkeznek, vagy olyanokba, amiről már volt, hogy visszapattantunk. Most meg lesz bennünk az a lelkierő, hogy megcsináljuk a ránk váró komolyabb teendőket is.  

Szűz: Az együttműködésen és a lelki nyugalmon lesz a hangsúly ezen a héten. Együttműködés a munkában, a privát életünkben is, szóval mindenféle partneri együttműködésben. A lényeg az, hogy olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akiket szeretünk, akikben megbízunk és akik mellett lelkileg és érzelmileg is kiegyensúlyozottak vagyunk! 

Mérleg: Ebben az időszakban sokkal érzékenyebbek lesznek a mindennapok, mind úgy általánosságban. Vigyáznunk kell a konfliktusokkal, és sokkal nagyobb eséllyel fognak kellemetlenségek megtörténni, mint békeidőben. De a spiritualitás terén, sőt inkább a már-már misztikus dolgok terén, teljesen más lesz a helyzet. Szóval próbáljunk olyan barátokkal/ismerősökkel érintkezni, akik ebben a világban működnek!

Skorpió: Ebben a szakaszban az együttműködéseink fognak fókuszba kerülni. Mindenféle és fajta partneri viszonyaink és az ebből fakadó teendőink. Figyeljünk oda a másik félre és próbáljuk megütni az ideális hangnemet. Ha kell kényeztessünk és dicsérjünk, vagy akár ki is szolgáljunk, de ha arra van szükség védjük az elképzeléseinket és akár ütközzünk is le annak érdekében, hogy ne érezzük azt, hogy átgyalogoltak rajtunk.

Nyilas: A lelki nyugalmunk fog terítékre és kb. minden lehetséges viszonylatban. Kötelező lesz arra törekednünk, hogy beiktassunk olyan időt és lehetőségeket, amikor aktívan is tehetünk a belső harmóniánkért, valamint fel kell készülnünk arra is, hogy intenzívebb történések és személyes együttműködéseinkben is megtudjuk tartani a nyugalmunkat, dobjon is bármit ez az időszak.

Bak: Mind fokozott aktivitással, mind tanítással, tanácsadással, közös gondolkodással is képesek lehetünk megsegíteni a környezetünket. Jobban átfogjuk érezni mások belsőindíttatásait és ezért nagyjából azt fogjuk érezni, hogy mindenkihez kell szólnunk néhány jó szót és mindenkit kellene egy kicsit bátorítanunk. Az már a plusz bónusz lesz, hogy így egy csomó olyan dolgot is megtudunk majd fogalmazni, ami minket is képes lehet lelkesíteni.

Vízöntő: A szeretteink körei, a családi atmoszféránk és a belső elégedettség érzetünk fog terítékre kerülni a hét folyamán. Kommunikáljunk többet a szeretteinkkel és amellett, hogy szeretgetjük őket, támogatjuk őket aktuálisan próbáljunk olyan rendszereket is beépíteni, amikor előre eltervezhetően fogunk közös én-időt beiktatni és így közösen töltődni, ez megfogja hozni a belső világunk harmóniáját.

Halak: Mi magunk és a közvetlen környezetünk fog most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Sőt most akkor fogunk a leginkább hatékonyan működni, hogy ha a fizikai síkon érvényesítjük energiáinkat. Szóval tegyünk dolgokért az otthonunk környékén, fejezzük be a régóta félbe hagyott teendőinket, legyen az kerti vagy beltéri munka. Vagy akár kezdjünk új projektekbe, mert most képesek leszünk végig vinni a terveinket.

Ezen a héten a Szeptember 13, 15 és 16 napok is Sziddha Jóga napok lesznek, így az lenne ideális ha ezekre a napokra időzítenénk a fontos teendőinket! Ezeken a napokon biztosan áldás lesz rajtuk.

Fizikailag a Hold ismét körbe ér egy teljes ciklust, így ezen szakasz első napján még a lábainkra kell majd jobban odafigyelnünk, de utána már inkább a fejünkre, az arcunkra, a nyakunkra valamint a karjainkra kell majd összpontosítanunk.

A hét Ájurvédikus tanácsa: Az ősz előrehaladtával és a hűvösebb idő bejövetelével az első dolog, ami radikálisan megszokott változni a mindennapjainkban a folyadék bevitel. Egész egyszerűen elkezdünk kevesebbet inni, hiszen kevesebbet is párologtatunk. Arra viszont oda kell figyelnünk, hogy a bevitt folyadék mennyiség ne legyen túl kevés. Sőt a hűvösebb idő eljövetelével akár úgy is fenntarthatjuk a folyadék bevitelt, ha teázgatunk!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Receptek/Házi praktikák, Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük