Ha hétfő, akkor Yin Jóga

HanumanasanaHétfő este (06.10.) 20 órától 75 percben Szemerédy Viki újra várja a Yin Jóga szerelmeseit.

Ezúttal a csípő lesz középpontban, így különböző csípő nyitásokkal készülhetünk a nyári szezonra a szép és egészséges csípőért, hogy a legváltozatosabb napozási pózokat tudjuk felölteni a strandon, esetleg egy spárgával nyűgözzük le a strandolókat.

Ha még ismeretlen számodra a Yin Jóga, bővebben itt olvashatsz róla.

Az óra 75 perces, díja Kutir tagoknak 1600 Forint, nem tagoknak 1800 Forint.

Várunk Benneteket Sok Szeretettel!

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Jóga | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .