Garuda Pudzsa: Egy elképesztő rítus otthonunk energetikai védelmének érdekében…

balinéz garuda maszk…

A dél-kelet ázsiai kultúrákban Garuda nemcsak az otthonunk dél-nyugati területének védelmezője, de Ő az, Aki távol tartja az otthonunktól a negatív energiákat, az ártó szándékot és gondolatokat. Például ezért is szokták Garudát olyan haragosan ábrázolni a Balinéz kultúrában!

Így Garuda napján különleges áldással bír, ha az otthonunk energetikai védelmének érdekében megcsinálunk egy szertartást.

A rítus egyszerű:

  • Üljünk le az otthonunk dél-nyugati sarkában. (A legjobb napszak erre, az éjszaka!)
  • Egy fekete anyagra tegyünk egy citromot és néhány csilipaprikát.
  • Elsőként ajánljunk fel valamit a mesterünknek, ez lehet füstölő, virág, ima néhány kedves gondolat, bármi. A lényeg az, hogy ezen a mozzanaton keresztül lépünk kapcsolatba a spirituális feljebb valókkal.
  • Utána ajánljunk fel valamit Krisnának, Visnunak, Nárájanának, hiszen Garuda az Ő hordozója! Ez is lehet füstölő, mécses, virág, mantrák, stb. Amennyiben ezen a napon avatjuk be a dél-nyugati yantránkat, akkor mondjuk el a yantrán lévő mantrát 108-szor, Varáhának.
  • Utána mondjuk el a Garuda Gájatri mantrát 1188-szor!
  • Éjszakára hagyjuk a fekete anyagot és a citrom/csilipaprika kombót ott a dél-nyugati sarokban! Másnap égessük el a fekete anyagot, a citromot és a csilipaprikát pedig engedjük be egy folyóba, patakba, valamilyen mozgó vízbe.
  • A rítus azzal végződik, hogy haza megyünk és lefürdünk, vagy azt megtesszük ott a folyóban.

(Amennyiben beavatunk egy dél-nyugati yantrát is, akkor még az este folyamán, a mantrázás után öntsünk némi tiszta vizet a jobb tenyerünkbe és képzeljük el, hogy a 108 Varáha mantra és az 1188 Garuda mantra a szívünkből be áramlik a tenyerünkben lévő vízbe. Majd azt a vizet hintsük rá a yantrára! Utána ajánljunk fel a yantrának füstölőt, mécsest és virágot! Ezek után tegyük fel a yantrát otthonunk dél-nyugati falára!)

A fenti linkről letudjátok tölteni a dél-nyugati yantrát! A lényeg az lenne, hogy a kinyomtatást is Garuda napján csináljátok meg! Amennyiben ez nem megy, nekünk vannak kinyomtatott yantráink, szóljatok! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Saját Szektánk Értékrendje, Vasztu, Védikus Tudástár
Kiemelt szavak: , , , , , .
Közvetlen link.

One Response to Garuda Pudzsa: Egy elképesztő rítus otthonunk energetikai védelmének érdekében…

  1. Visszajelzés: Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Július 29-Augusztus 5… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük