Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Július 29-Augusztus 5…

Kos: A lelkibékénk és nyugalmunk, az otthonunk és a partnereink kerülnek előtérbe ezen a héten. Viszont mi magunk érezhetünk többlet feszültséget, így most mi magunk nem leszünk alkalmasak arra, hogy komolyabb dolgokat is beinvitáljunk a mindennapjainkba. Inkább csak legyünk együtt, élvezzük egymás társaságát, mindezt kötetlenül, kerülve azokat a témaköröket amelyekről tudjuk, hogy feszültségbe tud torkollani.

Bika: Tevékeny időszaknak nézünk elébe. És most sokkal érzékenyebbek leszünk arra, hogy másoknak segítsünk, hogy másokról gondoskodjunk. Sőt most nemcsak úgy ahogyan mi tudunk segíteni, hanem képesek leszünk új dolgokat is megtanulni, és így úgy segíteni, ahogyan azt a helyzet megkívánja. Sőt amit most kezdünk el az akár nagyon hosszútávon is betudjuk illeszteni a mindennapjainkba.

Ikrek: A beszéd és a kommunikáció kerül fókuszpontba ebben a szakaszban. Beszéd szempontjából a kötetlen beszélgetéstől, a hivatalos hangvételű előadás tartáson át egészen a terápiás hangvételű tanácsadásig minden szinten alkalmunk lehet megnyilvánulni, de a kommunikáció egyéb formái is előtérbe fognak kerülni legyen az e-mailes egyeztetések, vagy akár a szociális médián való megnyilvánulások.

Rák: Mi magunk, a családi atmoszféránk, az otthonunk és a lelki nyugalmunk fog markánsan megjelenni az életünkben. Így összpontosítsunk azokra a dolgokra, amikor a nyugalom és boldogság légkörét biztosítják számunkra és a szeretteinknek. Legyen az könnyed hangvételű események, mint pl. az együtt főzés, evés vagy akár kanapés közös filmnézés. Vagy olyan mélyebb teendők, mint tanulás, olvasás, stb.

Oroszlán: Ebben az időszakban könnyebb lesz elhúzódó, be nem fejezett feladatokra összpontosítani. Főként olyanokra, ahol mi magunk tudjuk megoldani a helyzetet, amolyan magányos hősként. Sőt most képesek leszünk összeszedetten, rendszerben működve megoldani a feladatainkat. Tehát bátran vágjunk a megoldandó feladatainkba, legyen az bármekkora.

Szűz: Mi magunk, a családunk, a barátaink és az ambícióink kerülnek terítékre ezen a héten. Sőt most meg lesz azaz egyensúly a személyes kapcsolataink szintjén, hogy mi is töltődhetünk a szeretteink fényében, és ők is töltődhetnek belőlünk. Szóval bátran nyíljunk meg irányukban a terveinkkel kapcsolatban és persze intézzük úgy az életünket, hogy legyen idő arra, hogy a szeretteinkkel legyünk körülvéve!

Mérleg: A munkánk és a pénzkeresetünk területei kerülnek fókuszpontba ebben a szakaszban. Főként abból a szemszögből, hogy ezek a tevékenységek mennyire hatnak ránk személyesen. Hogy mennyire érezzük azt, hogy ezek a tevékenységek minket előrevisznek, és feltöltenek. Vagy mennyire érezzük azt, hogy ezek a teendők terhelnek minket. Mert akkor itt lenne az idő változtatni, hogy ne érezzük magunkat leterheltnek a nyomástól.

Skorpió: Ezen a héten könnyebb lesz befejezni dolgokat, lezárni fejezeteket. És mindezt érzelemi többlettől mentesen, tehát nem sértettségből, hanem egy nyugodt spirituális álláspontból. Ahol már nem ragaszkodunk dolgokhoz, ahol már túl léptünk és elengedtünk hátráltató tényezőket. Ahol már a lelki nyugalmunk vált olyan fontossá, hogy nem merészkedünk olyan szituációkba, amelyek felkavarják a belsőnket.

Nyilas: Amennyiben letudjuk győzni a nehézségeket, a félreértéseket és az ehhez hasonló kellemetlenségeket képesek lehetünk fontos előrelépéseket megtenni ebben a szakaszban, mind munkában, mind pénzkeresetben. Az a fontos, hogy a céljainkat tartsuk a szemünk előtt, legyünk nyugodtak és békések és amikor kell tegyük oda magunkat, és merjük megvillantani a képességeinket.

Bak: Ahhoz, hogy ezen a héten, hogy ne árral szembe ússzunk, és sikerre tudjuk vinni az elképzeléseinket  muszáj lesz együttműködésekbe bocsátkoznunk. De arra is figyeljünk, hogy a terhelést, és a dicsőséget is osszuk meg partnerünkkel. Hiszen felesleges lenne valakivel együttműködni, ha attól még minden feladat ránk hárul. De az sem lenne fair, ha egyedül aratnánk le a babérokat olyan teljesítményekért, amit másokkal karöltve értünk el.

Vízöntő: Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy odafigyeléssel, kemény munkával, helyénvaló együttműködéssel megtudjunk oldani olyan nehézségeket, amelyek leginkább lelkileg terhelnek bennünket. Sőt amint túl lépünk ezeken a kellemetlenségeinken minden szinte azonnal másként fog működni a fent említett területeken. Könnyebb lesz az együttműködés, de az is, hogyha keményen oda kell tennünk magunkat.

Halak: Ebben a szakaszban az intellektusunk különféle területei fognak dominálni. Egyrészről ott lesz bennünk az a képesség, hogy mindent megtudjunk vizsgálni a racionális intelligenciánkkal és a józan paraszti eszünkkel egyaránt. Ez automatikusan arra vezet majd minket, hogy reálisabban lássuk a megoldandó feladatainkat, és így a problémamegoldó képességünk is sokkal jobban fog működni.

Ezen a héten az augusztus 2 lesz a legintenzívebb napunk. Egyrészről ez egy 10 milliószoros nap lesz a tibeti kalendáriumok szerint, másrészről Indiába ezt a napot ünneplik Garuda születésnapjaként. Így ezen a napon olyan rituálékat végeznek el, amelyek az otthon védelmét szolgálják!

Ezen a héten kerüljünk el mindenféle és fajta beavatkozást a mellkasunktól le egészen a derék vonalig, beleértve a mellkasi és hasüregekben lévő összes szervünket is. Tehát a mellkasi tetoválástól a mélyen ható gyomortükrözésig, a hát gyantáztatásig próbáljunk mindent legalább egy héttel el halasztani.

Om Tat Sat

 

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük