Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. Augusztus 6-13…

Kos: Ezen a héten a lelki egyensúly és az szellemi síkon történő események kerülnek terítékre. Kiváló időszak lesz az elmélkedésre, a tervek szövésére, de arra is, hogy effektíven már lépéseket is megtegyünk a terveink megvalósítására. Sőt nemcsak arra leszünk képesek, hogy tisztán megvizsgáljuk az érvek és ellenérvek halmazait, de arra is, hogy azonosítsuk azt is, hogy kivel kellene együttműködnünk még a fontos döntéseink előtt.

Bika: Aktív időszaknak nézünk elébe, így a mottó az lesz, hogy tenni, tenni, tenni. Menjünk elébe, legyünk kezdeményezők. Most minden azon fog múlni mennyire tudjuk hajtani magunkat. De arra vigyázzunk, hogy csak olyan irányba tegyük meg a komoly minőségű erőkifeszítést és az elköteleződést, amely célok irányában lelkileg és érzelmileg is elhívatottak vagyunk.

Ikrek: A kommunikáció terén leszünk aktívabbak ebben a szakaszban. És nem feltétlenül kell arra gondolnunk, hogy majd mi fogjuk vinni a prímet! Most olyan kisugárzással fogunk bírni, hogy mások is nyitottabbak lesznek arra, hogy megnyíljanak nekünk. Sőt most mélyebb és kicsit kellemetlenebb témakörök is szóba kerülhetnek, szóval vigyázzunk arra is, hogy amit mondunk, azt hogyan mondjuk.

Rák: Életünk fizikai síkja kerül most előtérbe a mindennapokban. Első sorban mi magunk és a fizikai környezetünk. Szóval olyan dolgokra fókuszáljunk amelyek emelnek, töltenek minket legyen az pihenés, tanulás, kikapcsolódás. Az aktívabbak ókuszálhatnak úgy is a környezetükre, hogy a lakó terükkel foglalkoznak többet. Legyen az az otthonunk rendbetétele, vagy a kertünk ápolása.  

Oroszlán: Ebben az időszakban nagyon oda kell figyelnünk a kommunikációnkra. Mind arra, amit mondunk, írunk, képviselünk, mind arra, hogy mindezt milyen stílusban tesszük meg. Mert attól függetlenül, hogy mennyire nemes a szándékunk, most rendkívül gyorsan tud úgy alakulni a helyzet, hogy észrevétlenül megsértünk valakit, nem vesszük észre, hogy érzékenyebb területre tévedtünk, stb.  

Szűz: Ezen a héten a családtagjainkból és a barátainkból fogunk egy komolyabb dózist kapni, ha megtesszük a szükséges lépéseket. Szóval szervezzünk rá arra, hogy tudjunk időt eltölteni a szeretteinkkel! Hiszen lelkek vagyunk így tárgyakból és élettelen dolgokból sohasem kaphatjuk meg azt, amit egy másik érző lélektől. Töltődjünk, sütkérezzünk a hozzánk közelállók energiáiban!

Mérleg: A munkával és a pénzkeresettel kapcsolatos területeken várhatóak felismerések ezen a héten. Főként abból a szempontból, hogy mindez hogyan hat ránk, személyesen. Ne feledjük, hogy a munka az munka. Tehát alapvetően arra kellene törekednünk, hogy az legyen stressz mentes és ideális esetben arra is futja belőle, hogy a szükségleteinken túl tudjunk egy kicsit élni is.

Skorpió: A spirituális síkon és a lelkiek terén fognak most jobban alakulni a történések. Így most az sem lenne rossz, ha egy kicsit nagyobb távolságot tudnánk tartani a világi világtól ebben az időszakban. Persze nem kell a környezetünkben lévő személyeket kizárni az életünkből, de az áldásos lenne, ha a remete természetű kapcsolatainkkal töltenénk el több időt!

Nyilas: Ezen a héten a munka terén alakulhatnak egy kicsit érzékenyebben a dolgok, így próbáljunk olyan üzemmódban létezni, mintha tojáshéjon kellene közlekednünk. És most természetesen nem a „húzd meg magad, tudd, hogy hol a helyed” régi slágerekre kell gondolni, hanem inkább arra, hogy igeni kell némi érzékenységet tanúsítani azokban az esetekben, amikor alakulhatnak feszültebben a helyzetek.

Bak: Ezen a héten a feladat az, hogy működjünk együtt! Így rá is leszünk kényszerülve arra, hogy másokkal együtt csináljunk dolgokat. Még a legmarconább magányos farkasok is. És ez lehet, hogy sokszor lelkileg nehezebb, mint egyedül megoldani a feladatokat, hiszen egy másik előlényre is oda kell figyelnünk, de ettől függetlenül, mi emberek hatalmas százalékban társas lények vagyunk.

Vízöntő: Ebben az időszakban mi magunk lehetünk egy kicsit érzékenyebbek! Szóval számítanunk kell arra, hogy most mi fogjuk azt tapasztalni, hogy egy kicsit több a súrlódás és/vagy a nézeteltérés, mint amennyi még kellemesen kezelhető. Ne feledjük, most egy érzékenyebb állapotban vagyunk, máskor ezek a jellegű tapasztalatok nem szokták túl borzolni a kedélyünket.

Halak: Az intellektusunk és az értelmi énünk lesz most az az iránymutató fénycsóva, ami átvezet minket ezen a szakaszon. Szóval bármit is kell eldönteni, bárkivel kapcsolatosan legyünk alaposak. Gondoljunk át mindent, vizsgáljunk meg alternatív lehetőségeket, kérdezzük ki olyan véleményét, akik már láttak ilyet és/vagy csináltak már hasonlót, stb. Ezzel a hozzáállással nem lehet bajunk!

A hét fő spirituális momentuma az Augusztus 13-ra eső nap lesz. Nem feltétlenül a péntek 13 végett, hanem azért is, mert azon a napon ünneplik dél-kelet Ázsiában Garuda megjelenésének napját. Garuda az a sas istenség, aki Visnu hordózó madara. És szinte az összes dél-ázsiai kultúrában Ő az életterünk dél-nyugati szegmensének a védelmezője. Szóval Ő az, aki védelmezi az otthonunkat a negatív történésekkel szemben! 

A fizikai síkon pedig a mellkasunktól le egészen a csípőnkig kell jobban oda figyelnünk magunkra és mindenre, ami ezen a területen adott. Szóval figyeljünk a légzésünkre, az emésztésünkre, a gerincünkre, stb. Sőt bátran tegyünk magunkért ezeken a területeken. Együnk egészségesebben, végezzünk légző gyakorlatokat, tegyünk a gerincünk egészségért is, legyen az jóga vagy gyógytorna!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük