Fenntarthatóság, biodiverzitás, permakultúra, stb…

Inspirálódottam Sadhguru #savesoil kezdeményezése által, amivel kapcsolatban eltöltött egy másfél órát itt Budapesten is.

És ráébredtem, hogy a címben leírt elképzelések, és irányzatok nem modernkori trendek, hanem így MŰKÖDIK A TERMÉSZET!!!

A természet biodiverzitáson alapszik, hiszen mindennek az együttműködése hozza létre azt, hogy valami fenntartható legyen. És ha mi ebbe bele tudunk kapcsolódni, akkor képesek leszünk permanensen gazdálkodni, mert azáltal, hogy beintegrálódunk a rendszerbe, mi is bekerülünk a fenntartható biodiverzitásba!

Szóval a a fenntarthatóság, a biodiverzitás és a permakultúra nem  zöld-hippi-bolsevik trükközés, hanem az élet maga! 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Amúgy ez nem egy új mánia, a Bhakti Kutir oldal 1000. bejegyzését is ennek szenteltem, még anno!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Blog/Gasztro Blog, Saját Szektánk Értékrendje
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük