Heti asztrológiai előrejelzés: 2022. Április 15-22…

Kos: Ebben az időszakban sokkal érzékenyebbek leszünk mások irányában. Egy részről jobban ki leszünk élezve mások nehézségeire, és ott leszünk bennünk az a belső hívás, hogy felajánljuk segítségünket. Másrészről kifejezetten érzékenyebbek leszünk az együttműködéseinkre. A privát és a professzionális életünkben működő partnerkapcsolatainkra is! Segítsünk, bátorítsunk, pátyolgassunk akit csak lehet!

Bika: Ezen a héten az lesz fő irányvonal, hogy intellektuálisan mindkét irányból vizsgáljunk meg mindent. Egyrészről analitikusan, racionálisan, másrészről pedig az intuitív, érzékenyebb oldalunkról is. Így most olyan téren is képesek lehetünk előre lépéseket produkálni, ahol az érzelmi érintettségünk eddig közbeszólt a hideg fejjel való döntéshozatalban és vica versa, tehát ott is, ahol túl praktikusan és érzelem mentesen próbáltunk helytállni.

Ikrek: Az érzelmi világunk fog most erősebben előtérbe kerülni, így a partnerünk, a gyermekeink és az otthonunk is több figyelmet fognak igényelni. Szimbolikusan a gyermekkel kapcsolatos asztrológiai terület megegyezik az életviteli rendszerekkel kapcsolatos területtel, így amennyiben nincs gyermekünk, akkor az otthonunkban működő rendszerek fognak több figyelmet igényelni.

Rák: Aktív időszaknak nézünk elébe, ahol maga a hozzáállásunk, és a lelkünk is azt fogja diktálni, hogy minél jobban belevessük magunkat a teendőinkbe. Most azzal fogjuk tudni megakadályozni, hogy túl terheljük magunkat, ha rendszerek mentén tudunk működni. Szóval tervezzünk, iktassunk be rendszereket, próbáljunk minél szervezetteben fellépni,és így most minden akadályt lefogunk tudni gyűrni.

Oroszlán: A beszéd és a kommunikáció területei fognak most fókuszba kerülni, de oda kell figyelnünk arra, hogy milyen stílusban érintkezünk másokkal. Mert hiába a jó tanács, hiába a segítő szándék, ha úgy kommunikálunk, hogy az sérti a másik felett, akkor nem fog megértő fülekre találni mindaz a jó amit képesek lennénk átadni! A Védák azt mondják az igaz beszéd, szépen is van kimondva.

Szűz: Ezen a héten a fő hangsúly az énünkön lesz és a lelkünk nyugalmán, békéjén.  Ebben nagyon fontos szerepet fog betölteni a családi atmoszféránk is. Szóval arra kell összpontosítanunk, hogy milyen hangulatban szeretnénk élni és működni a szeretteink körében. Szóval sugározzunk békét, ne engedjük azt, hogy kibillenjünk apró hülyeségeken, és akkor természetes, hogy nemcsak a környezetünk, hanem mi magunk is jól leszünk.

Mérleg: Az energia mennyiség amit most megtudunk majd mozgatni figyelemreméltó lesz, de ehhez fontos lesz a kommunikáció is. Szóval amellett, hogy csináljuk a dolgainkat, és a példánk révén erre képesek leszünk másokat is inspirálni, ne feledkezzünk meg arról, hogy közbe beszéljünk, tanítsunk, segítsünk másoknak megérteni a folyamatokat, és így még hatékonyabbak leszünk mindenben, amit most szeretnénk megvalósítani!

Skorpió: Ebben az időszakban érdemes lesz egy kicsijobban odafigyelni a hozzánk közel állókra. Bátran kérjük ki a véleményüket mind a családunknak, mind a barátainknak! Természetesen ez nem kötelez minket arra, hogy úgy csináljunk dolgokat, ahogy azt ők látják, viszont elképesztően nagy segítség lehet az, hogy láthatjuk a bennünk zajló dolgokat mások szemszögéből, és meg is hallgathatjuk mások véleményét egy adott témában.

Nyilas: A munkánk, a pénzkeresetünk, a vágyaink és az, hogy mire áldozzunk a bevételeinkből fognak most terítékre kerülni. Főként abból a szempontból, hogy egyensúlyt teremtsünk a fent leírt területeken.Szóval lehet, hogy az lesz a belső indíttatásunk, hogy  lejjebb adjunk a munkánkból, mert rájöttünk arra, hogy nem is kell annyit keressünk a boldogsághoz, mint amennyit most hozzunk be, de természetesen ez mehet a másik irányba is, ahol most éppen belehúzás lesz a fő motiváció, mert most éppen magasabbak az igényeink. Embere válogatja, hogy most éppen melyik oldalon állunk!

Bak: Befejezések, lezárások vagy éppen kiszortírozások fogják dominálni ezt az időszakot. És főként a munkánkkal kapcsolatosan. Szóval most nem csak arról lesz szó, hogy elajándékozzunk ezt-azt amire nincs szükségünk. Most lehet, hogy arra döbbenünk rá, hogy a munkánk területén bizonyos emberektől kell nagyobb távolságot tartanunk ahhoz, hogy békésebben, kiegyensúlyozottabban tudjuk megélni a minden napjainkat. Vagy bizonyos munkafolyamatokat kell majd feladnunk a harmonikusabb létezéshez.

Vízöntő: A belső és külső világunk fog terítékre kerülni, és a két terület közötti harmónia. Egyrészről most előtérbe fog kerülni az életünk materiális része, a munka, a pénz, az ambícióink, stb. Másrészről pedig a lelkünk, és a belső énünk, az értékrendünk. Így a feladat az lesz, hogy teremtsünk harmóniát a két élettér között. Hogy a fizikai feladatink se borítsák fel a belsőnk egyensúlyát, és a lelki teendőink se tegyenek minket inaktívvá a külvilági feladataink terén.

Halak: A munkánk és az együttműködéseink fognak most fókuszba kerülni ebben az időszakban. Mind abból a szempontból, hogy miként tudunk hatékonyabban együttműködni másokkal a munkánkban, de abból is, hogy milyen területeken kell oda figyelni a konfliktusokra, nézeteltérésekre, ami nemcsak érzelmileg és lelkileg terheli meg az embert és a környezetet, de a hatékonyság szempontjából is megnehezíti a boldogulást.

Ezen a héten a fő momentum az, hogy a húsvéti hétvégére esik a Telihold jelensége is. Ugyanakkor mind a szombat, mind a vasárnap, mind a hétfő igencsak nehéz napok lesznek asztrológiailag, szóval óvakodjunk a konfliktusoktól, az összezörrenésektől! Az Április 19 és 21 napok viszont kifejezetten kellemesek lesznek, így próbáljuk a fontos dolgokat azokra a napokra időzíteni!

Ebben az időszakban a lengő bordáinktól le egészen a combjainkig kell vigyáznunk magunkra. Szóval ide tartozik az emésztésünk, a felszívódásunk, a reproduktív rendszerünk és az ürítésünk is! Tehát figyeljünk oda ezekre a területekre a felfázástól, a túlzásos étkezésből fakkadó hasunk elcsapásáig mindenre!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Hindu pap a keleti kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük