Érintkezés Baktai Ádámmal és a Bhakti Kutiros dolgokkal a karantén idején…

Kedveskéim, mint tudjátok a csoportos órákat egy időre szüneteltetjük a Kutir rendezésében. Viszont a személyes találkozóimat fenntartanám, ameddig lehet. 

De mivel az sem kizárt, hogy idővel itthon is bevezetik a teljes kijárási tilalmat, fel kellene készülnünk erre az opcióra is. Szóval mostantól úgy is betudtok jelentkezni a Gabinál, hogy az online térben találkozzunk.

Ez az védikus asztrológia és az Ájurvéda területein nem fog nagy akadályba ütközni, és most amúgy is sokan jeleztétek, hogy kíváncsiak vagytok a csillagok állására, annak fényében, hogy most mi várható, vagy mire a legalkalmasabb az elkövetkező időszak, akár tanulás, akár új dolgok terén, ha már úgy alakul, hogy több időnk lesz, elzárva.

Azt, hogy a Shiatsut, hogyan tudjuk megoldani az éteren át, ha minden kötél szakad és valakinek muszáj lesz egy kimozgatás vagy helyretétel, azt még nem tudom. Lehetséges, hogy gyakorlat sorok összeállításával tudnék segíteni, ha ténylegesen minden kötél szakad.

Valamint, ami már megtörtént az az, hogy felvettünk egy jóga videót a Kamalában, nektek, az otthoni jógázásra való ösztönzésre. Ezt úgy tudjátok majd működtetni, hogy írtok nekem, és én elküldök nektek egy linket, amin megtudjátok nézni a videót. 

Sőt azon gondolkodom, hogy a múltkor felvázolt spirituális tematikájú oktatást kezdjük el Március 25-én este, amikor is én majd egy élőadásban jelentkezem az éteren át. Mivel azt még nem tudom, hogy ezt miként tudjuk majd megoldani, írjátok meg előre azokat a témaköröket, amelyek érdekelnek benneteket, és amiről szeretnétek hallani.

A jóga linkért és a kérdéseitek megírására is használjátok a Bhakti Kutir hivatalos email címét! kutir.bejelentkezes@gmail.com

Ez a két tematika felajánlás jellegű üzemmódban fog működni. Tehát, ha akarsz küldeni egy kis támogatást az irányunkba, akkor a jóga gyakorlásért 1200 forintot kérnénk szépen, a spirituális szeánszért pedig szintén 1200 forintot, vagy annak a többszörösét. Tehát 2400 forintot, vagy 3600 forintot, stb.

Ezt azért így írom le nektek, mert a számlázz.hu-n keresztül fogok majd nektek ezekről az utalásokról számlát kiállítani, és akkor így nem kell majd kialakítani 20-30 különféle összegről új és új kategóriákat. Hanem úgy fogok nektek számlázni, mint 1200 forint/ 1 órás online oktatás. 2400 forint / 2 óra online oktatás. Stb… 

És ezt nem a presszionálás végett írtam le, hanem azért mert már vagy ötvenen írtatok, hogy tetessek be egy gombot a Kutir oldalára is, ahol lehet “támogatni” az oldal szerkesztőit, de ezt eddig éreztem még át. Nekem az már egy kicsit túl kommersz lenne!

A számla számom:

Baktai Ádám Ev, MagNet Bank
16200151-18538490

A közleménybe majd írjátok be a postai címeteket is, mert arra nekem szükségem lesz, a számlakiállításához!

Köszönöm a figyelmet!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük