Heti asztrológiai előrejelzés: 2020, Március 13-20…

Kos: Ezen a héten a munkánk fog előtérbe kerülni, és amennyiben képesek vagyunk extra energiákat megmozgatni, és időben is többet áldozni a feladatainkra, akkor a sors is velünk lesz. Így most a szerencse is mellénk fog állni, és minden egy kicsit könnyebben fog sikerülni, sőt meg fogjuk találni azokat a társakat és partnereket is, akik előre tudják mozdítani a mi tevékenység köreinkben zajló eseményeket.

Bika: Mélyebb spiritualista gondolatok és elképzelések fogják kitölteni ezt az időszakot az életünkben. És nemcsak az elmélkedés és elfilozofálgatás szintjén, hanem olyan mélységben, amikor már az ember fizikailag is tesz az elképzeléseinek megvalósításáért. Így ez most egy ideális időszak arra, hogy beiktassunk új teendőket, új szokásokat és legfőképpen új lelki gyakorlatokat, amelyek megváltoztatják az életünket.

Ikrek: Az intellektuális részünk fog nekiveselkedni ennek a szakasznak, így dominánsan probléma megoldó üzemmódban fogunk működni! Így értelemszerűen bennünk lesz a vágy, hogy optimalizáljuk a napjaink menetét, hogy ezzel is növeljük a hatékonyságunkat. De előtérbe fog kerülni a partnerkapcsolataink is, sőt most meg lesz bennünk az a gesztus is, hogy többlet energiát is tegyünk abba, hogy átlendüljünk az együttműködésünk nehézségein!

Rák: A lelki egyensúlyunk, az életviteli rendszereink, a partnerkapcsolataink és az a képesség, hogy oda tegyük magunkat fog fókuszba kerülni ezen a héten. Szóval minőségi előrelépéseket leszünk képesek megtenni, amennyiben az igazán fontos és jó dolgokra összpontosítunk. Próbáljunk minél több energiát bele tenni abba, hogy átalakítsuk az együtt töltött idő minőségét, és amennyiben ez megy minden más terület is fel fog virágozni.

Oroszlán: Ez az időszak kiváló lesz arra, hogy neki veselkedjünk olyan feladatoknak, olyan teendőknek, amelyek már egy ideje húzódnak, de mégis szükséges lenne a befejezésük. Most meg lesz bennünk az a belső erő, hogy megcsináljuk és befejezzük ezeket a feladatokat, de úgy kell alakítani az életünket, hogy legyen rá idő, sőt legyen idő a feladatok elvégzése után a kikapcsolódásra és a lazításra, hogy legyen kilátásunk némi önjutalmazásra is!

Szűz: A tanulás fog előtérbe kerülni ebben a szakaszban, kb. minden módon, és szinte bármilyen szintű mélységig. Szóval lesz lehetőség elmélyülni fontos témakörökben, ami az élet nagy dolgairól szól és akár meghatározó lehet hosszú-hosszú időre is az életünkben, de arra is, hogy a felszínt kapargatva éppen csakhogy érintőlegesen bele kóstoljunk könnyebb témakörökbe, amelyek mindig is érdekeltek minket, csak eddig nem szántunk rá időt.

Mérleg: A beszéd és a kommunikáció fog előtérbe kerülni ebben az időszakban. Viszont azzal a különleges pikantériával, hogy próbáljunk meg minél önzetlenebbül adni magunkból. Figyeljünk oda arra, hogy ki az akinek a segítségére lehetünk és próbáljunk teljesen érzelemtől függetlenül, szinte szakmailag segíteni nekik a belőlünk jövő bölcsességgel és az évek alatt összeszedett tapasztalati tudásunkkal.

Skorpió: A családi atmoszféránk fog fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Most az is egy kiváló választás lenne, hogy minél több időt töltsünk egymás közt, a külvilágot egy kicsit ki zárva. De az is jó döntés lehet, ha együtt csinálunk mindent, és aktívan töltjük a közös időnket. A lényeg az lenne, hogy egymás irányába legyünk elfoglalva és egymás társaságát élvezzük, mert most ebből tudunk töltődni és táplálkozni.

Nyilas: A családi kötelékek, és a barátok fogják kitölteni azt a hetet az életünkben. És minél többet tudunk velünk lenni, annál jobban leszünk mi magunk. És most ez nem arról fog szólni, hogy most majd jól le szívjuk őket, és belőlük táplálkozva mi majd energia vámpírként felerősödünk. Kétség kívül mi töltődni fogunk belőle, de mi magunk is elemünkbe leszünk, így mi magunk is képesek leszünk őket visszafelé is tölteni.

Bak: A munkánk és a karrierünk fog előtérbe kerülni ebben az időszakban, és ez most sokat fog kivenni belőlünk. Készüljünk fel több időt, több energiát és több erőfeszítést bele tenni ezekbe a területekbe. És ez személyesen is ki fog venni belőlünk egy csomót, szóval figyeljünk oda az egészségünkre, és arra, hogy mi magunk ne viselődjünk meg annyira, hogy szinte már feleslegesnek érezzük az erőfeszítéseinket.

Vízöntő: A befejezések és a lezárások fognak fókuszpontba kerülni ebben a szakaszban. Minden személyes szinten, mind tárgyilagos területeken. Sőt ebben a szakaszban lehetőségünk lesz arra, hogy egy kicsit az ambícióinkat is tárgyilagosabban lássuk, és újra kalibráljunk a vágyainkon is egy keveset. Így képesek leszünk finom szinten is feladni olyan vágyakat, igényeket, amelyek megszerzése valószínűleg nem fog minket előrébb vinni.

Halak: A munkánk és a pénzkeresetünk fog terítékre kerülni ezen a héten, de egy sokkal mélyebb és személyesebb szemszögből. Például abból, hogy lelkileg milyen hatással van ránk a fizikai világban betöltött szerepünk, feladatunk. Hogy a munkánk mennyire kapcsolódik az élet feladatunkhoz és mennyire érezzük azt, hogy az életmódunk beteljesedés felé vezet minket, vagy csak éppen elláttunk egy feladatkört, ami lehetne bármi más is.

Ezen a héten a Március 15 és 16 lesz a fő momentum. Két ismétlődő napról van szó. A vasárnapi nap az indiai kultúrában számít kiváló napnak arra, hogy tegyünk az egészségünkért, a hétfői nap pedig a tibeti kalendárium szerint tökéletes nap arra, hogy tegyünk az egészségünkért.

Ezen a héten a csípőnktől le egészen a térdünkig kell majd vigyáznunk magunkra. A nemi és ivar szerveinkre, az ízületeinkre, de az izmokra és a szalagokra is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük