Emésztés serkentő cukorka, amiben mind a 6 íz felfedezhető!

Az Ájurvéda egyik alap pillére az, hogy a legtöbb betegség a rosszul működő emésztésre vezethető vissza. Plusz Indiában egy csomó helyen olyannyira meleg van az év nagy részében, hogy ha nem serkentesz az emésztéseden, akkor bizony belénk erjed a kaja, ami komolyabb hasi panaszokkal is járhat. 

Ezenfelül az Ájurvéda egy másik fontos elképzelése, hogy az étkezésünkön keresztül nagyon könnyű magunkat jó egészségben tartani. Ez persze sok-sok elemből áll, de az egyik alaptézis az, hogy mindennap fogyasszunk, mind a 6 ízből. Tehát mindennap együnk sósat, savanyút, édeset, keserűt, fanyart és csípőset is.

Ezeket az elképzeléseket fedi le egy klasszikus Ájurvédikus termék a Hajmola.

Szóval ha szeretnél emésztést serkenteni, és/vagy nincs időd mindennap, mind a 6 ízt bevinni, akkor egyszerűen megtudod oldani mindezt hajamolával. És mivel van benne Hing (Asafoetida) is, ez a cucc jótékonyan hat az emésztés második szakaszára is, a felszívódásos szakaszra, a vékonybélben történő történésekre is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője,

aki már talált ki nevet Ájurvédikus termékre. (Ezentúl mindent így fogok aláírni.)

Ui: És, hogy miért van kapszulában? Mert elég durva ízű cucc. Többek között a Harry Potter-ből ismert hányás ízű cukorkához is hasonlították. Ezen a linken megtudjátok nézni, hogy amerikai embereken milyen reakciót váltott ki ez az ízhatás! (2:36-nál indulnak el a reakciók!)

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda, Ájurvédikus Készítmények
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

2 Responses to Emésztés serkentő cukorka, amiben mind a 6 íz felfedezhető!

  1. Asafoetida a magyarországi ZELLER rokona, amire erősen allergiás vagyok. Nem merem fogyasztani–A HAJAM GÓLÁT—–pedig szükségem lenne emésztés javítóra, epevezetékeim pl vékonyak, kb 25 féle allergiám, magasabb vércukorszintem van,
    Mit tegyek???
    Köszönöm, ha tudsz valami tanácsot adni,
    80 éves vagyok 200 km-re Bp-től–AMÚGY ELÉG AKTÍV PL FÁT VÁGOK STB, MEDITÁLOK ………..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük