Heti asztrológiai előrejelzés: Február 22-Március 1:

Kos: Elmélkedés, lelki gyakorlatok, mások megsegítése ez a terület fog előtérbe kerülni most az életünkben. És mindegy, hogy valaki hívő vagy sem, vannak olyan időszakok, amikor muszáj visszafelé is áramoltatni energiát, másokba.

Bika: Intellektuálisan fog minket ez a hét foglalkoztatni, egy olyan pontig, amikor már nem léteznek racionális magyarázatok. Akkor meg elő kell majd vennünk azt az énünket, ami a fizikai világon túl mutató dolgokkal foglalkozik.

Ikrek: Ebben az időszakban a partnereink segítése, szinte már szolgálata lesz terítéken. A partner lehet a privát életünkből, de akár az üzleti köreinkből. A segítés meg bármilyen területen értendő, egyszerűen most segítőként kell aktivizálni magunkat.

Rák: Aktív hétnek nézünk elébe, és ezen belül is a dolgok elsajátítása és gyakorlása lesz terítéken. Mindez úgy, hogy közben elképesztő energiákat kellene megmozgatnunk, és hihetetlen mennyiségű időt kellene bele ölnünk a tanulás/gyakorlásba.

Oroszlán: Most azon keresztül fogjuk a legtöbbet tanulni, ha tanítunk. Ahogyan Albert Einstein mondotta: „Ha valamit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, akkor valószínű, hogy nem is igazán érted.”

Szűz: Magunkkal, az otthonunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene foglalkoznunk eben a szakaszban, még pedig úgy, hogy a közös tevékenységeket tervezzük meg, egyezzünk mindahányan bele és utána pedig adjunk bele apait-anyait.

Mérleg: Egy picit most nehezebb lesz kommunikálni, és bele vágni dolgokba, és nem feltétlen azért mert éppen lusta hetünk van. Inkább az lesz a belső indíttatásunk, hogy picit gubózzunk be és legyünk egymagunkban.

Skorpió: Ez a hét kiváló lesz arra, hogy újra összefésüljük a saját haladásunkat és a környezetünk rálátását az életünkre. Szóval avassuk be terveinkbe a számunkra fontos személyeket és így ők is jobban azonosulni fognak a mi dolgainkkal.

Nyilas: A munkánk és a külvilági életterületeink fogják lekötni az energiáink nagy részét, sőt akár személyes áldozatokat is meg kell majd hoznunk ezen a héten, de most ez a fajta működés lesz az, ami legjobban előre visz minket.

Bak: Az elengedés és lezárások időszakát fogjuk megélni, de mindez nem lesz megterhelő ránk nézve. Olyan dolgok és emberek fognak kikerülni a mindennapjainkból, akik már egy ideje inkább hátráltató tényezők.

Vízöntő: Összhangba kell hoznunk a külső világunkat a belső létünkkel. Ezek és ilyenek lesznek a fő kérdések: Azzal töltöm időmet, ami engem épít, fejleszt? A munkám meg öli-e a lelkem. A környezetemben lévők olyan emberek, akik engem inspirálnak? Stb…

Halak: Egy olyan hétnek nézünk elébe, amikor újra kalibrálhatjuk az előrehaladásunkat, élet utunkat. Amikor megtudjuk vizsgálni azt, hogy tényleg abban az irányba haladok, ahová látom magam, mondjuk 10 év múlva?

Ebben az időszakban a Február 26.-ára eső Gyógyító Buddha nap lesz a fő momentum, ami Sziddha Jóga nap is, tehát bármibe is kezdünk az sikerülni fog.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük