A 2019-es év legjobb napja tényleg nagyon különleges lesz…

Az ezo-bió-öko-transz-meditációs világban gyakran felreppenek olyan dátumok, amelyek kézközelbe hozzák a világvégét. Ezek közül bizonyos előre megjósolt dátumok, akár világ szinten okoznak feszültséget. Emlékezzünk csak a Y2K, vagy a 2012-es őrületre.

Én nem hiszek az ilyen dátumokban, hiszen képzeljétek el, minden évben vannak borzasztó asztrológiai napok. Én mégis inkább a kellemesebb, erősebb bolygóállásokat szeretem előre beharangozni, előre felfedezni. 

Így került a látókörünkbe egy asztrológia órán az idei Aksaya Tritiya nap. Tudjátok minden évben van egy “az év legjobb napja” asztrológiai állás a Védák szerint, ez az Akshaya Tritiya, de az idei tényleg nagyon ütős lesz.

Ez idén, Május 7-re esik, és a 9 bolygóból 5 lesz a lehető legjobb pozícióba és még 3 bolygó egészen jó pozícióban. 9-ből 8 azért nem rossz, nem?

Írjak erről az állásról nektek?

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to A 2019-es év legjobb napja tényleg nagyon különleges lesz…

  1. Remetei Anikó szerint:

    Igen, én szeretném a továbbiakat. Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük