Heti asztrológiai előrejelzés, hétfőtől-vasárnapig: szeptember 19-25…

Kos: Aktív időszak várható a hét folyamán, sőt most az a belső hang is jelen lesz, hogy másokat is segítsünk, de arra oda kell figyelnünk, hogy érzelmileg/szellemileg ne vállaljuk túl magunkat. Mert most fizikailag ugyan nagyon bírni fogjuk a terhelést, de arra vigyáznunk kell, hogy ha mások problémái, mások nehézségei érzékenyebben érinthetnek bennünket, akkor tudjuk, hogy nálunk hol a határ.

Bika: Az a vágy, azaz igény, hogy szervezetebben és jól kialakított rendszerben működjünk most egy sokkal intenzívebb szükségletként fog megjelenni a mindennapjainkban. Ez érvényes lesz az állandó feladatköreinkre is, és az időszerű olykor-olykor ép aktuális teendőinkre is. A lényeg az lenne, hogy a most kialakítandó új rendszereket is lassan és körültekintően vezessük be az életünkbe. 

Ikrek: Mi saját magunk, a közvetlen környezetünk, és a lelki nyugalmunk területei fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Így próbáljunk olyan dolgokra összpontosítani, amelyek nyugtatnak, töltenek, gyarapítanak bennünket. Ez lehet nyugodt otthoni töltekezés is, lásd olvasás, meditálás, stb. de olyan aktívabb időtöltés is, mint az erdőjárás, múzeum látogatás, vagy bármilyen más kultúrprogram.

Rák: Ezen a héten az lenne az ideális, ha egy picit elzárkóznánk a külvilágtól és csak magunkra és a nagyon közelálló szeretteinkre összpontosítanánk. Az aktivitás, a közös aktivitás lehet az egyik leghasznosabb hozzáállás a héthez, így most ne elmélyülős, elcsendesedős időtöltéseket tervezzünk be, hanem élénkebb programokat, persze azokat is nyugodt környezetben.

Oroszlán: A hozzánk közelállók fognak fókuszba kerülni, valamelyest a barátok is, de főként a rokonok. Sőt, most a kommunikáció nagyon fontos szerepet fog betölteni ezekben a napokban, így ez most egy ideális időszak lesz arra, hogy mély és bensőséges, ha szükséges, akkor akár letisztázó beszélgetéseket is be iktassunk a családi életünkbe.

Szűz: Az énünk és külvilágban betöltött feladataink fognak előtérbe kerülni ebben az időszakban. Így terítékre fog kerülni a munkánk, az ambícióink és a pénzkeresetünk is. Mindez a személyiségünk tükrében! Szóval összpontosítsunk arra, hogy úgy alakítsuk a feladatköreinket, ahol teret kapjon a személyiségünk sajátosságai és így nemcsak hatékonyak leszünk a teendőinkbe, hanem elégedettek is!

Mérleg: Az a belső indíttatásunk az lesz, hogy lezárjunk dolgokat. Akár legyen szó elhalasztott teendőkről, be nem fejezett tanulmányokról, vagy akár le nem zárt konfliktusokról. A lényeg az lenne, hogy ne a hátráltató tényezőkre koncentráljunk és az is, hogy a saját felelőségünket is észleljük a lezárandó teendők vizsgálata közben.

Skorpió: A külvilági életünk fog fókuszba kerülni, mind a terveink, mind a jövőképünk és természetesen az ehhez szervesen kötődő pénzkeresetünk területe is. Szóval eljött az idő, hogy tervezzünk! Ne tervezgessünk, és ne essünk bele a “majd lesz valahogy” hangulatba. Legyünk precízek és kezdjük el megvalósítani azt a jövőképet, amiről tudjuk, hogy jót fog tenni nekünk hosszútávon.

Nyilas: Az együttműködéseinken lesz a hangsúly, mind a privát életünkben, mind a szakmai életünkben. De legfőbbképpen a munkánk fog most jobban előtérbe kerülni. És most bármit is beleteszünk a munkánkba, az hatványozottan fog visszaáramolni irányunkba a jövőben. Szóval álljunk bele, csináljuk, nyomjuk, toljuk, tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy jól haladjunk!

Bak: A lelkinyugalmunk, a fizikai világon túli elképzeléseink és az ezekhez hasonló, kézzel nem-megfogható belső világunk fog most fókuszba kerülni. Sőt, ragadjunk meg minden adódó lehetőséget annak érdekében, hogy mélyebben foglalkozzunk énünk ezen részével. És most nem feltétlenül kell szeánszokra és egyebekre gondolni. Lehet ez csendes elmélyülés és elvonulás is, ami megnyugtat és feltölt bennünket.

Vízöntő: Ezen a héten a belsőnk lesz aktívabb a szokásosnál.  A hét első részében leginkább a racionális intellektusunk fog előtérbe kerülni, és a praktikus képességeink, hogy megoldjunk dolgokat. Míg a hét második felében pedig inkább az intuítiv oldalunk fog erőre kapni, amikor is a zsigerből megnyilvánuló értékrendünk fog jobban előtérbe kerülni a mindennapokban.

Halak: A hét folyamán a partneri együttműködéseink fognak terítékre kerülni, mind a  privát életünk partnerei tekintetében, mind pedig a munkatársainkkal kapcsolatosan is. Ideális esetben arra kellene összpontosítanunk, hogy maradjunk egyensúlyban és ne tolódjunk el semmilyen túlzás felé. Legyünk kiegyensúlyozottak mind az érzelmek terén, mind pedig a racionalitás terén is, így fogjuk a legjobban ápolni a kapcsolatainkat.

Ezen a héten a vasárnapi újhold lesz a fő momentum, és persze az, hogy az újhold pillanatáig minden szép lassan halványul, csendesedik, stb. Szóval ezen a héten nem kell nagy elánnal csinálni kb. semmit sem.

Testileg a nyakunktól le egészen a derék vonalunkig kell oda figyelnünk magunkra. Tehát a légzésünkre, a felszívódásra és az emésztésünkre is!

Egészségileg pedig figyeljünk arra, hogy az őszi szellek megérkezésével ne hagyjuk magunkat kiszáradni. A sok folyadék és a meleg főtt lédús ételek mellett próbáljuk ki azt az ájurvédikus ajánlást, hogy rendszeresen olajozzuk meg az orrnyálkahártyánkat. ideális esetben mustármag olajjal, ami nemcsak vírus és baktérium irtó, de véd az ősz elején esedékes allergiákkal szemben is, lásd pl. parlagfű.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük