Március elején indulunk a 2017-es Zarándoklatra!

fb_img_1450796660569Kedves Zarándoktársaim,

Az India/Nepál 2017-es zarándokút meg volt, és meg szavaztuk, hogy Márciusban megyünk, hogy ott legyünk a festékdobálós bulin Vrindavanban.

Páran szóltatok, hogy nem jöttök a az eligazításra, de amúgy jönnétek az útra. Így a következőket kell tudnotok:

Holnap, Január 9-én én már lefoglalom a jegyeket, tehát el kellene nektek küldeni az adambaktai@yahoo.com címemre az útleveletekben szereplő neveteket, a születési adataitokat, az útlevél számotokat, valamint a keltezés és érvényességi dátumait az útleveleiteknek. (ez egy ritkán használt email címem, itt nem kell átválogatni spamek tengerén, stb.)

Valamint, pénzt is kellene adjatok mihamarább, a hét első felében, hogy megtudjuk venni a jegyeket.

Aztán, már amikor meglesz az email lista a zarándokokról, majd írok nektek egyéb dolgokról is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .