Március elején indulunk a 2017-es Zarándoklatra!

fb_img_1450796660569Kedves Zarándoktársaim,

Az India/Nepál 2017-es zarándokút meg volt, és meg szavaztuk, hogy Márciusban megyünk, hogy ott legyünk a festékdobálós bulin Vrindavanban.

Páran szóltatok, hogy nem jöttök a az eligazításra, de amúgy jönnétek az útra. Így a következőket kell tudnotok:

Holnap, Január 9-én én már lefoglalom a jegyeket, tehát el kellene nektek küldeni az adambaktai@yahoo.com címemre az útleveletekben szereplő neveteket, a születési adataitokat, az útlevél számotokat, valamint a keltezés és érvényességi dátumait az útleveleiteknek. (ez egy ritkán használt email címem, itt nem kell átválogatni spamek tengerén, stb.)

Valamint, pénzt is kellene adjatok mihamarább, a hét első felében, hogy megtudjuk venni a jegyeket.

Aztán, már amikor meglesz az email lista a zarándokokról, majd írok nektek egyéb dolgokról is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük