Március elején indulunk a 2017-es Zarándoklatra!

fb_img_1450796660569Kedves Zarándoktársaim,

Az India/Nepál 2017-es zarándokút meg volt, és meg szavaztuk, hogy Márciusban megyünk, hogy ott legyünk a festékdobálós bulin Vrindavanban.

Páran szóltatok, hogy nem jöttök a az eligazításra, de amúgy jönnétek az útra. Így a következőket kell tudnotok:

Holnap, Január 9-én én már lefoglalom a jegyeket, tehát el kellene nektek küldeni az adambaktai@yahoo.com címemre az útleveletekben szereplő neveteket, a születési adataitokat, az útlevél számotokat, valamint a keltezés és érvényességi dátumait az útleveleiteknek. (ez egy ritkán használt email címem, itt nem kell átválogatni spamek tengerén, stb.)

Valamint, pénzt is kellene adjatok mihamarább, a hét első felében, hogy megtudjuk venni a jegyeket.

Aztán, már amikor meglesz az email lista a zarándokokról, majd írok nektek egyéb dolgokról is.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük