Egy kis imádságos segítséget kérnék Mesteremnek…

majdnem a teljes család...

majdnem a teljes család…

Korában már írtam nektek az én drága Dél-Afrikai Mesteremről, abban az írásban, ahol átvettük a 4 féle a gurut, az ősi indiai kultúrában.

Szóval az én Dél-Afrikai Mesterem, aki az én Caitya Gurum, tehát az a Mester, akit mi a szívünkben Mesterünké választunk sajnos nincs túl jól. Hasnyálmirigy daganatot diagnosztizáltak nála, ami nem egy könnyű fajtája ennek a betegségnek.

Tehát azt kérném, hogy imádkozatok érte, 5 kislánya van és egy szerető felesége, és sok száz diákja, sokan aggódunk érte. Ha nektek az segítség az imáitokhoz, akkor Ő most Adelaide-ben él, Ausztráliában.

Különben Ő vitt fel engem Nepálba a Gandaki folyóhoz, az Annapurna hegy lábához, ahol a folyómederben több millió szent kő pihen. Tradicionálisan csak beavatáson, vagy bevezetésen keresztül lehet először oda menni, mert óhatatlan, hogy az ember rálépjen ezekre a kövekre, és így sértést kövessen el.

Tehát azáltal, hogy Ő felvitt engem oda, most már én is vihetlek benneteket. Szóval egy szempontból nemcsak lelki inspirációt, de akár fizikai segítséget is kapott tőle a mi kis közösségünk, mert a Bhakti Kutir talán egyik legkülönlegesebb programja a nepáli zarándoklatunk.

Áprilisban, amúgy is lesz egy extra tennivalónk majd fent Nepálban a Gandaki folyónál, mert eltávozott Nagymamám hamvait majd ott egy tradicionális Hindu szertartással bele engedjük a szent folyóba, de majd akkor egy különleges kis rítust is bemutatunk majd a Dél-Afrikai mesterem védelmére is.

Szóval imádság kéretetik!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: Sajnálatos módon drága mesterem 2 hónappal a bejegyzés után el is hagyta ezt a világot, amiről írtam is nektek! Így 2014 tavaszán építettünk neki egy kis emlékhelyet fent Muktináthban, több száz apró kristályt felhasználva!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

One Response to Egy kis imádságos segítséget kérnék Mesteremnek…

  1. Visszajelzés: Eltávozott az én drága Dél-afrikai Mesterem, áldást kérnék a tündér lelkére… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük