Bhakti Kutir Kalendárium 2014…a tudnivalók!

calendareElőször is a jó hír az, hogy lesz jövőre Bhakti Kutir Kalendárium. Viszont azt kellene, hogy jelezzétek nekünk, hogy ki az, akinek ez lenne a Karácsonyi ajándék ötlete barátainak, vagy szeretteinek, mert akkor annyi darabot Karácsony előtt el is tudunk készíteni, de a többsége azért a 2 ünnep között fog összejönni.

A nyomtatás hamarabb kész lesz, de a bekötés lesz, ami így egy picikét húzódik. Egyébként most, hogy már egybe van a naptár, szerintem nagyon jó lesz. A kalendárium használata egyszerű lesz, és könnyű lesz minden napra megtalálni azt a vezérfonalat, amire ha, optimalizáljuk a teendőinket akkor könnyebb lesz az életünk.

Erről mindig az jut eszembe, hogy még egy jó 8-10 évvel ezelőtt egy ingatlanos ismerősöm találta ki azt, hogy hónapokra előre megnéztük, hogy a hét napjai mire lehetnek jók, és ő csak az egészen kellemes napokon dolgozott. Így kb. havi szinte 12-15 napot dolgozott „csak” de saját bevallása szerint viszont 3-szor többet keresett.

Szóval a naptár erről fog szólni, hogy előre tudjuk, hogy milyen napokat mire érdemes használni, mert lehetünk nagyon ügyesek és agilisak, de ha egy szilárd napon kezdünk bele valamibe, az bizony nem fog annyira pörögni. De, mondjuk egy gyors napon elkezdeni az újonnan épülendő házunk alapjait önteni, vagy egy fát elültetni, akkor az nem biztos, hogy sokáig fog állni.

És akkor a tények: Természetesen Bhakti Kutir tagságot vásárlók kapnak majd egy naptárat ajándékba, és ez azokra is érvényes, akik tavaly lettek tagok. Nekik majd az év elején kiszámoljuk, hogy 2014 végéig méret arányosan mennyi lesz a tagság és így akkor a naptári évforduló lesz a tagság forduló is. Tehát, ha valaki Július 1-én lett tag a Kutirban, akkor még egy fél évnyi díjjal kiegészítjük őt az év végéig, és így össze tud majd rendeződni a Tagság és a naptári év.

A Tagság is picit egyszerűbb lesz. Minden csoportos órából 10-20% (jógából pl. 10 %, de már idén is 20% volt az Ájurvéda órákból) engedmény lesz elérhető a tagoknak, valamint a tanfolyamok díjából is lesznek kedvezmények.

De visszatérve a naptárra, minden 3 napló után járni fog egy ajándék is, és ha valaki külföldről vásárolná meg a kalendáriumot, és ott esetlegesen az eltérő szélességi és hosszúsági fokok miatt van különbség a napokban, akkor azt egy pici díj ellenében majd neki egyedileg kiszámítom. Szóval, rendelhettek Venezuelából, Kenyából, Kanadából és még Koreából is.

Lenne még valami észrevételetek, vagy óhaj, sóhaj, bánat, panasz?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

10 Responses to Bhakti Kutir Kalendárium 2014…a tudnivalók!

 1. Sipos Erika szerint:

  Halihó 🙂 Nagyon érdekelne a naptár még mindenképpen karácsony előtt, szeretnék belőle 1et rendeli ha lehet :)) Nagyon várom a visszajelzéseket, azt illetőleg, hogy hol, vagy mikor tudnám átvenni 🙂 Előre is nagyon köszönöm 🙂 Erika

 2. Macher Szabolcs szerint:

  Kedves Ádám!

  Én szeretnék ilyen kalendáriumot, de nem látom az árát.
  Segíts, kérlek.
  köszi
  sz

 3. Sáfrán Ildikó szerint:

  Kettő darabot szeretnék kérni karácsonyra!

 4. Végh Marika szerint:

  Szeretném Karácsony előtt, ha lehet. Köszi

 5. Szilvás Attila szerint:

  Szia Ádám,

  Én is szeretnék egy naptárat kérni.
  Köszönöm!

  Üdvözlettel,
  Attila

 6. Nagy Agnes szerint:

  Szia, en is szeretnek venni 2 db-ot, az egyiket meg karacsony elott ha lehet, a masik jo kesobb is. koszonom 🙂

 7. Lukács Gabriella szerint:

  Kedves Ádám!

  Szeretnék én is egy kalendáriumot, karácsonyi ajándékként, köszönöm.

  L.G.

 8. Gulyás Évi szerint:

  Szia Ádám!
  Örülök, hogy elkészül a naptár. Már nagyon várom. Karácsony előtt kéne 2 db.
  Köszi

 9. Csollák Rita szerint:

  Szia Adam!

  Szuper hirek! En 3 db-ot szeretnek karacsony elott! 22-en adnam at, beleferhet?
  Koszi nagyon!
  Rita

 10. Kruzslikné Márti szerint:

  Ádám , én is karácsonyra szeretném ( írtam emailt is ) köszi ! Mikor lehet átvenni ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük