Bhakti Kutir Kalendárium 2014…a tudnivalók!

calendareElőször is a jó hír az, hogy lesz jövőre Bhakti Kutir Kalendárium. Viszont azt kellene, hogy jelezzétek nekünk, hogy ki az, akinek ez lenne a Karácsonyi ajándék ötlete barátainak, vagy szeretteinek, mert akkor annyi darabot Karácsony előtt el is tudunk készíteni, de a többsége azért a 2 ünnep között fog összejönni.

A nyomtatás hamarabb kész lesz, de a bekötés lesz, ami így egy picikét húzódik. Egyébként most, hogy már egybe van a naptár, szerintem nagyon jó lesz. A kalendárium használata egyszerű lesz, és könnyű lesz minden napra megtalálni azt a vezérfonalat, amire ha, optimalizáljuk a teendőinket akkor könnyebb lesz az életünk.

Erről mindig az jut eszembe, hogy még egy jó 8-10 évvel ezelőtt egy ingatlanos ismerősöm találta ki azt, hogy hónapokra előre megnéztük, hogy a hét napjai mire lehetnek jók, és ő csak az egészen kellemes napokon dolgozott. Így kb. havi szinte 12-15 napot dolgozott „csak” de saját bevallása szerint viszont 3-szor többet keresett.

Szóval a naptár erről fog szólni, hogy előre tudjuk, hogy milyen napokat mire érdemes használni, mert lehetünk nagyon ügyesek és agilisak, de ha egy szilárd napon kezdünk bele valamibe, az bizony nem fog annyira pörögni. De, mondjuk egy gyors napon elkezdeni az újonnan épülendő házunk alapjait önteni, vagy egy fát elültetni, akkor az nem biztos, hogy sokáig fog állni.

És akkor a tények: Természetesen Bhakti Kutir tagságot vásárlók kapnak majd egy naptárat ajándékba, és ez azokra is érvényes, akik tavaly lettek tagok. Nekik majd az év elején kiszámoljuk, hogy 2014 végéig méret arányosan mennyi lesz a tagság és így akkor a naptári évforduló lesz a tagság forduló is. Tehát, ha valaki Július 1-én lett tag a Kutirban, akkor még egy fél évnyi díjjal kiegészítjük őt az év végéig, és így össze tud majd rendeződni a Tagság és a naptári év.

A Tagság is picit egyszerűbb lesz. Minden csoportos órából 10-20% (jógából pl. 10 %, de már idén is 20% volt az Ájurvéda órákból) engedmény lesz elérhető a tagoknak, valamint a tanfolyamok díjából is lesznek kedvezmények.

De visszatérve a naptárra, minden 3 napló után járni fog egy ajándék is, és ha valaki külföldről vásárolná meg a kalendáriumot, és ott esetlegesen az eltérő szélességi és hosszúsági fokok miatt van különbség a napokban, akkor azt egy pici díj ellenében majd neki egyedileg kiszámítom. Szóval, rendelhettek Venezuelából, Kenyából, Kanadából és még Koreából is.

Lenne még valami észrevételetek, vagy óhaj, sóhaj, bánat, panasz?

Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

10 Responses to Bhakti Kutir Kalendárium 2014…a tudnivalók!

 1. Sipos Erika szerint:

  Halihó 🙂 Nagyon érdekelne a naptár még mindenképpen karácsony előtt, szeretnék belőle 1et rendeli ha lehet :)) Nagyon várom a visszajelzéseket, azt illetőleg, hogy hol, vagy mikor tudnám átvenni 🙂 Előre is nagyon köszönöm 🙂 Erika

 2. Macher Szabolcs szerint:

  Kedves Ádám!

  Én szeretnék ilyen kalendáriumot, de nem látom az árát.
  Segíts, kérlek.
  köszi
  sz

 3. Sáfrán Ildikó szerint:

  Kettő darabot szeretnék kérni karácsonyra!

 4. Végh Marika szerint:

  Szeretném Karácsony előtt, ha lehet. Köszi

 5. Szilvás Attila szerint:

  Szia Ádám,

  Én is szeretnék egy naptárat kérni.
  Köszönöm!

  Üdvözlettel,
  Attila

 6. Nagy Agnes szerint:

  Szia, en is szeretnek venni 2 db-ot, az egyiket meg karacsony elott ha lehet, a masik jo kesobb is. koszonom 🙂

 7. Lukács Gabriella szerint:

  Kedves Ádám!

  Szeretnék én is egy kalendáriumot, karácsonyi ajándékként, köszönöm.

  L.G.

 8. Gulyás Évi szerint:

  Szia Ádám!
  Örülök, hogy elkészül a naptár. Már nagyon várom. Karácsony előtt kéne 2 db.
  Köszi

 9. Csollák Rita szerint:

  Szia Adam!

  Szuper hirek! En 3 db-ot szeretnek karacsony elott! 22-en adnam at, beleferhet?
  Koszi nagyon!
  Rita

 10. Kruzslikné Márti szerint:

  Ádám , én is karácsonyra szeretném ( írtam emailt is ) köszi ! Mikor lehet átvenni ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .