Egy kis asztrológiai érdekesség a Brexit és az NBA döntő szemszögéből…

brexitAzt már sokszor leírtam nektek, hogy az indiai, ősi spirituális kultúrában az asztrológiát tartják a Védikus írások szemeinek. Úgy mond, az asztrológián keresztül lehetünk képesek betekinteni az időbe, és az idő mindhárom aspektusába.

A múltba, a jelenbe és a jövőbe is.

Egy szempontból ez nem is olyan nehéz, amikor 1 db entitásról beszélünk, mondjuk egy országról, vagy egy jelenségről. Igen, országoknak is meg van az asztrológiai képletük. Persze ezek lehetnek nagyon állandóak, vagy gyorsabban változóak. Pl. Amerikára nézve, a függetlenségi nyilatkozat aláírását számoljuk az Egyesült Államok születési horoszkópjának. Magyarországot tekintve pedig az új alaptörvény hatásba lépését vesszük figyelembe, tehát a 2012, Január 1, 0 óra, 0 perc, 01 másodpercet, ami egy nem olyan régi dátumot váltott, az 1989-es, Október 23-at.

Kb. ezért sikerült tavaly szinte napra pontosan előre jeleznem a Görög válság végét, mert Görögország éppen akkor lépett ki a 18 éves Rahu korszakából. (Görögország születési horoszkópját arra dátumra tesszük, amikor a Török megszállás után a kormányzás vissza került Athénba.)

De mi van a két esélyes helyzeteknél, mint egy sport esemény, vagy egy választás?

Drága asztrológia mesterem Devarsi Mahasaya azt mondta, hogy akkor lehet egy eseményt egy aránylag pontos időpontra előre jelezni, ha az azt követő korszakok is alátámasztják magát az eseményt.

És íme, itt a példa, hogy érthető legyek nemcsak asztrológusoknak is:

Minden hölgy képletében többször is ott van a lehetőség gyermekek születésére, de általában azok a korszakok szoktak gyermeket is hozni, ami után egy picit elzártabb, elkülönülősebb időszak jön, hiszen a babócák születése után, a mamák mindig egy kicsit perifériára szorulnak a szociális és társasági élet szempontjából.

Erre építve gondoltam ki azt, hogy megnézem az NBA döntőt asztrológiailag. Mellesleg amerikai haverjaim nyertek egy csomó pénzt ezen.

Ugye itt nem érvényes az, hogy mikor kezdődik a meccs, mert mindkét csapat ugyanakkor kezd. Persze lehetne azt is, hogy a csapatok alapító okiratait vesszük születési horoszkópnak, és onnan indulunk ki, de akkor már figyelembe kellene venni a csapat tagok egyéni születési képleteit is, ami mondjuk egy amerikai foci csapatnál hihetetlen mennyiségű embert jelenten.

Szóval úgy döntöttem, hogy megnézem, ki mikor játszotta le az elődöntő utolsó meccsét és a másnapot választom kezdetnek, a döntőre való felkészülésnek. Hm?

Így ki is jött nekem, hogy a Cleveland fog nyerni, pedig a Golden State úgy indult neki a döntőnek, mint címvédő, és mint a Michael Jordan féle Chicago Bulls rekordjait megdöntő csapat.

Érdekes, nem?

A Brexitnél meg még egyszerűbb volt. Milyen napok várhatóak a szavazás után? Pénteken éles nap volt, majd 3 db Mritju Jóga, és csodálkozunk, hogy meg zavarodott a tőzsde? Mindegy Hétfőn még mindig Mritju Jóga lesz, kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a holnap!

Om Tat Sat

Baktai Ádám, Védikus pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük