Benne leszek a TV-ben, nagyon fontos Kalendárium kérdés is, valamint Utazás, stb…

Holi_FestivalKedves Kutir oldalt olvasók közössége,

Múltkor néhányan szóvá tették, hogy nem szóltam sem a rádió, sem a TV-s megjelenésem előtt. Szóval ma, szerdán, este 22.11-től a M2, Petőfi TV-ben én leszek.

Meg valamikor mostanában a Klasszik rádióban is én leszek a hétvégi ázsiai körkép műsorban is.

És most valami egészen más:

Képzeljétek el az Édesvíz kiadó 2017-re tervezz egy nagyon szép, és nagyon igényes inspirációs határidő naplót, amiben majd én is fogok írni az asztrológiáról, de kb. csak 1 oldalt, havonta. És ekkor ütött belém az a felismerés, hogy egy akkora cég is, mint pl. az Édesvíz már készülődik a jövő Januárra megjelenő naptárára, Júniusban.

Szóval rájöttem, hogy valószínű már nekem is kellene pörögnöm a a jövő évi Kalendáriumon, és akkor lenne is egy nagyon, nagyon fontos kérdésem. Így is, úgy is fogok némi változtatást eszközölni rajta, mert még több spirituális napot szeretnék bele tenni, hogy sokszor legyen meg az az inspiráló érzés, hogy most egy különleges napot élünk meg, de még egy valamin komolyan elgondolkodtam.

Csináljam-e tovább a havi asztrológiai előrejelzéseket? Már 5 éve megy, akkor még egyedinek számított, viszont azóta már sokan mások is csinálják, és hát ezt megírni a leghosszabb. Mit gondoltok?

Valamint, mindig utolsó pillanatban szólok, és így nehezebb tervezni utazásokat,így most azt mondanám, hogy Októberben mehetnénk Nepálba! A nagyobbik fiam most kezdi a sulit, így Bhutánra biztos, hogy nem lesz időm, de egy 15 napos Nepál jól esne. Meg hát ilyenkor egészen elképesztőek a fények az esős évszak után, szóval aki fotós annak a mostani út lenne a csodák csodája.

Aztán meg jövő Februárban mehetnénk egy Indiás túrát, Március közepére végezve, Holival a festékdobálós ünnepel. HM? Kérném becses válaszaitokat.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .