Benne leszek a TV-ben, nagyon fontos Kalendárium kérdés is, valamint Utazás, stb…

Holi_FestivalKedves Kutir oldalt olvasók közössége,

Múltkor néhányan szóvá tették, hogy nem szóltam sem a rádió, sem a TV-s megjelenésem előtt. Szóval ma, szerdán, este 22.11-től a M2, Petőfi TV-ben én leszek.

Meg valamikor mostanában a Klasszik rádióban is én leszek a hétvégi ázsiai körkép műsorban is.

És most valami egészen más:

Képzeljétek el az Édesvíz kiadó 2017-re tervezz egy nagyon szép, és nagyon igényes inspirációs határidő naplót, amiben majd én is fogok írni az asztrológiáról, de kb. csak 1 oldalt, havonta. És ekkor ütött belém az a felismerés, hogy egy akkora cég is, mint pl. az Édesvíz már készülődik a jövő Januárra megjelenő naptárára, Júniusban.

Szóval rájöttem, hogy valószínű már nekem is kellene pörögnöm a a jövő évi Kalendáriumon, és akkor lenne is egy nagyon, nagyon fontos kérdésem. Így is, úgy is fogok némi változtatást eszközölni rajta, mert még több spirituális napot szeretnék bele tenni, hogy sokszor legyen meg az az inspiráló érzés, hogy most egy különleges napot élünk meg, de még egy valamin komolyan elgondolkodtam.

Csináljam-e tovább a havi asztrológiai előrejelzéseket? Már 5 éve megy, akkor még egyedinek számított, viszont azóta már sokan mások is csinálják, és hát ezt megírni a leghosszabb. Mit gondoltok?

Valamint, mindig utolsó pillanatban szólok, és így nehezebb tervezni utazásokat,így most azt mondanám, hogy Októberben mehetnénk Nepálba! A nagyobbik fiam most kezdi a sulit, így Bhutánra biztos, hogy nem lesz időm, de egy 15 napos Nepál jól esne. Meg hát ilyenkor egészen elképesztőek a fények az esős évszak után, szóval aki fotós annak a mostani út lenne a csodák csodája.

Aztán meg jövő Februárban mehetnénk egy Indiás túrát, Március közepére végezve, Holival a festékdobálós ünnepel. HM? Kérném becses válaszaitokat.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük