Bhutáni/nepáli zarándoklat eligazítás Február 19-én…

Kedves Zarándoktársak,

Február 19én 16 órakor a Kamalában fogunk találkozni, hogy megbeszéljük az úttal kapcsolatos tudnivalókat! 

Úgy készüljetek, hogy az azt követő héten már rendeznünk kell a pénzügyeket. Szóval az eligazítás után 1 kb. 1 hetetek lesz döntést hozni.

A bhutáni utunk ára 1,3 millió forint lesz. Ezt majd 2400 amerikai dollárban és 424 ezer forintban kell, hogy odaadjátok nekem! Vagy aki utalni szeretne, akkor majd adok számlaszámokat ki Nepálba és itthon az utazási irodának. Ezentúl azt tudnotok kell, hogy olyan elképesztő árai lettek a repülőjegyeknek, hogy valószínűleg Fly Dubai lesz a nyertes légitársaság. A Turkish Air már nem is ajánl ki csoportos jegyet, annyira telitettek a járataik, esetleg még Qatar lehet a befutó, de az is inkább Bécsből sanszosabb. 

Ez az út annyira csontra van kiszámolva, hogy ezzel az árral az nem igazán fér bele, hogy én is veletek jöjjetek Bhutánba, tehát Kathmanduban kiviszlek benneteket a reptérre és onnan majd össze is szedlek benneteket az 5. napon. De ammennyiben leszünk 15-en, és lesz elég ember Nepálra is, akkor kitudok veletek jönni. Mert akkor a nepáli csoport fogja kigazdálkodni a Budapest-Katmandu repjegyem.

Valamint az is fontos, hogy az 1,3 árban benne van minden, kivéve a pár nap katmandui étkezések (éttermi fogyasztások) valamint, a Bhutánban eltöltött napok alatti üdítő és italfogyasztás. De minden más, vízumok, repjegyek és azok illetékei, a belépők mind benne vannak! 

Emellett van egy FB csoportunk, oda felteszem a végleges bhutáni programot, amit már elküldtek nekem a szervezők! Írjatok nekem az FB-n, hogy benneteket is felvegyek a csoportba.

A nepáli utunk 799,000 ezer forint lesz ebben is benne lesz minden, kivéve az út folyamán az étkezések és a személyes jellegű költések. 

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ui: A nepáli útról itt egy csomó mindent megtaláltok…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Utazás/Zarándoklatok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük