Bhakti Kutir Hírlevél – Június

Kedves Tündérek és Tündér Urak!

Tudjuk, hogy itt a nyár, a pancsi-fürcsi, napozás, fagyi és a haverok ideje, de ettől függetlenül próbálunk olyan programajánlatokkal kedveskedni nektek, amik talán elég vonzóak ahhoz, hogy kizökkentsenek a vakációs tennivalók világából!

Fő híreink

Indiai Bazár – Június, az óriási kedvezmények hónapja

„Kutir Mosoda” – Külső Belső Tisztítás a Karma Jóga erejével

Jógatábor 2011. Siófok

Reiki I. Beavatás

Új jógaórák indulnak


Bazár Hírek

Az Indiai Bazárban a hónap végéig őrületes kedvezményekkel várunk benneteket! A legtöbb termékre 10% engedményt adunk, Tündérkártyás vásárlóinknak pedig 20-30%-ot. Minden részletről természetesen személyesen tudtok majd tájékozódni, gyertek shoppingolni, alkudni, válogatni, nézegetni! A fenti ajánlatunk természetesen csak a készlet erejéig érvényes! Úgyhogy siessetek…

Karma-Jóga

Indiában Július 2-án tartják a Gundica Marjana ünnepét. Ez egy több ezer éves hagyomány, amikor Puriban (India 4 legszentebb helye közül az egyik), a szekér fesztivál előtti napon, kitakarítják a Gundica Templomot. Persze ilyenkor nem csak a fizikai síkon történik tisztogatás, de a lélekben és az elmében is. Elismert lelki gyakorlat, hogy takarítás közben az emberek azon meditálnak, hogy belső tisztítást is csinálnak és megszabadulnak a rossz szokásoktól és személyiség jegyektől. Mi erre a napra tervezünk egy komolyabb takarítást a Kutirban.

A karma szó, azt jelenti szanszkritul, hogy tetteink eredménye, reakciója és jóga pedig azt, hogy kapcsolódás, amit mindig valami magasabb rendűhöz való kötödésre értenek. A Karma-Jóga kifejezés így azt takarja, hogy egy olyan kapcsolódást vagy lelki gyakorlatot teszünk meg, ahol a tetteinket ajánljuk fel egy magasztosabb cél érdekében.

Ha lenne kedvetek Július 2-án eljönni a Bhakti Kutirba és részt venni egy külső-belső nagytakarításban, nagyon nagy szeretettel várunk benneteket. Kérlek, írjatok, ha jönnétek, mert akkor legalább kajával készülünk majd, hogy viszonzásul legalább meg tudjunk etetni benneteket. De bizti, hogy majd még készülünk egyéb meglepivel is.

Siófoki Jóga Tábor 2011.

Még lehet jelentkezni a Bhakti Kutir Jóga Táborába. A tudnivalókról bővebben itt olvashatsz.  Jelentkezési határidő: június 26. Jelentkezni e-mailben (info@bhaktikutir.net), vagy személyesen a Recepción, Jelentkezési lap kitöltésével lehetséges.

Reiki I. Beavatás

Július 23-án reggel 10-től Reiki I. beavatást tartunk a Bhakti Kutirban. A tanfolyam ára: 12,000 Huf, Tündérkártya birtokosoknak: 10,000 Huf.

Oktató: Baktai Ádám

Új jógaórák indulnak

Június 27-től új jógaórák indulnak a Bhakti Kutirban, melyeket főként hölgy vendégeink figyelmébe szeretnénk ajánlani. Az órákat Kotroczó Anikó fogja tartani. Lesz kifejezetten hölgyek számára összeállított gyakorlatsor (dinamikus jóga), kismama jóga, igény esetén baba-mama jóga és gyerek jóga. Ezekről az órákról a Baba-mama Kutir rovatban olvashattok, az órarend pedig hétfőtől érhető majd el honlapunkon az órarend/árak oldalon.

Végezetül, Kedves Tündérek, és Tündér Urak! Némi technikai akadály legyőzése után újra jelen vagyunk a facebookon is, és az egészben az a legjobb, hogy mostmár meg is tudjátok majd találni az oldalunkat, nem csak a honlapon keresztül!!! Tadáááá! Ha a továbbiakban nem csak egy hónapban egyszer szeretnétek olvasni egyedülálló, szenzációs irományainkat, ha nem bírjátok ki olyan hosszú időn keresztül az életet nélkülünk, akkor jelöljetek, jelöltessetek, mert imádunk benneteket!!! Love, peace, limonádé!

Ádám és Ági

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Bhakti Kutir Hírlevél – Június

  1. brigci szerint:

    szia, órarendet hol találok? szeretnék menni hozzátok, csak orarend nélkul nem tudok elore tervezni :S

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük