Baktai Ádám 2 db Jóga Órát Tart

Március 30án, pénteken: Reggel 9től 11 óráig Hatha Jóga.

Természetesen, ha valakinek hamarabb el kell mennie, az teljesen rendben van, csak szóljon előre, hogy még legyen 5 perce Shavászanában feküdnie. Az óra díja 2200 forint lesz, magától értetően, ha valaki 1 órát marad csak, akkor a rendes 1400 forint lesz az ár, mint a többi Jóga órán.

Március 31én, szombaton: Reggel 8tól 9.30ig, szintén Hatha Jóga.

Az óra díja 1900 forint lesz. A fenti két óránál nem tudjuk beszámítani a bérleteiteket, mert teljesen másak az árak a szokásos 1 órás jógafoglalkozásoknál, mint a fent leírtaknál. Bérletet meg felesleges kitalálni a fenti órákra, mert kb. megint csak 1 hónap múlva tudok majd jönni.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük