Baktai Ádám 2 db Jóga Órát Tart

Március 30án, pénteken: Reggel 9től 11 óráig Hatha Jóga.

Természetesen, ha valakinek hamarabb el kell mennie, az teljesen rendben van, csak szóljon előre, hogy még legyen 5 perce Shavászanában feküdnie. Az óra díja 2200 forint lesz, magától értetően, ha valaki 1 órát marad csak, akkor a rendes 1400 forint lesz az ár, mint a többi Jóga órán.

Március 31én, szombaton: Reggel 8tól 9.30ig, szintén Hatha Jóga.

Az óra díja 1900 forint lesz. A fenti két óránál nem tudjuk beszámítani a bérleteiteket, mert teljesen másak az árak a szokásos 1 órás jógafoglalkozásoknál, mint a fent leírtaknál. Bérletet meg felesleges kitalálni a fenti órákra, mert kb. megint csak 1 hónap múlva tudok majd jönni.

Om Tat Sat

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .