Baktai Ádám 2 db Jóga Órát Tart

Március 30án, pénteken: Reggel 9től 11 óráig Hatha Jóga.

Természetesen, ha valakinek hamarabb el kell mennie, az teljesen rendben van, csak szóljon előre, hogy még legyen 5 perce Shavászanában feküdnie. Az óra díja 2200 forint lesz, magától értetően, ha valaki 1 órát marad csak, akkor a rendes 1400 forint lesz az ár, mint a többi Jóga órán.

Március 31én, szombaton: Reggel 8tól 9.30ig, szintén Hatha Jóga.

Az óra díja 1900 forint lesz. A fenti két óránál nem tudjuk beszámítani a bérleteiteket, mert teljesen másak az árak a szokásos 1 órás jógafoglalkozásoknál, mint a fent leírtaknál. Bérletet meg felesleges kitalálni a fenti órákra, mert kb. megint csak 1 hónap múlva tudok majd jönni.

Om Tat Sat

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir, Jóga
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük