A Kutir Március Havi Vegetáriánusai: Herschel Walker és Robert Cheeke

herchelwalker

herschel papa 49 évesen…

Herschel Walker 1962. Március 3-án született. 1999-ben beválasztották az amerikai foci főiskolás hírességek csarnokába, mivel úgy lett az egyik legeredményesebb játékos, hogy csak 3 idényt játszott, míg a legtöbben 5 évet húznak le. Megnyerte a Heisman Kupát, az év játékosa címet és a Maxwell címet is, amit a szakértők és szakírók osztanak ki. De gimis korában is volt év atlétája, amikor is 3167 jardot futott, amivel először lett az ő iskolája állami bajnok.

A profi ligában ő az egyetlen játékos, aki mindhárom kategóriában: elkapások, futások és visszahordások is 4000 jard felett teljesített. Sok rekord fűződik a nevéhez és a Sports Illustrated Magazine beválasztotta az évszázad csapatába.

Herschel Walker igazi sportember, 5 danos mesterre a Teakwondo harcművészetnek, szerepelt az 1992-es téli olimpián a kétszemélyes bob versenyben, ahol 7.-ek lettek, és 2011-ben, 49 évesen kétszeres is ringbe szállt ketrecharc versenyeken, mindkettőt tko-val nyerte.

Herschel vegetáriánus, sohasem ivott vagy dohányzott, 35 éves sport pályafutása alatt még fájdalomcsillapítókat sem szedett, és mindig is híres volt a furcsa étkezési szokásairól és edzés módszereiről. Évtizedek óta naponta egyszer eszik, és szintén ennyi idő óta minden nap ugyanazt edzi. 1500 fekvőtámasz, 3500 felülés és 8 mérföldfutás a napi adag. 50 évesen elég komoly!?

robert cheekeRobert Cheeke 1980. Március 2-án született Oregonban. Vegán testépítő, edző és folyamatosan járja az Egyesült Államokat az erőszakmentes táplálkozást népszerűsítve előadásaival. 15 évesen váltott Vegán táplálkozásra és 20 évesen kezdett test építeni. Azóta többszörös világbajnokká edzette fel magát, ifjúsági és felnőtt szinten is, a természetes testépítés verseny szférájában. A világ egyik legnagyobb vegás újsága beválasztotta a 15 legbefolyásosabb vegán atlétájának körébe. Ha megnézzük, hogy ott olyan alakok is szerepelnek, mint Carl Lewis, Edwin Moses, Joe Namath akkor bizony jó körökben mozog a tag.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvédikus/Vegás Főzőcske, Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük