Nap a Halak jegyében: Március 14 – Április 13…

A szakasz elején a Mars is becsatlakozik a Szaturnuszhoz a Bakba, és evégett jobban előtérbe fog kerülni a munkánk, a karrierünk és az életfeladatunk is. Így eleinte sok és kemény munkát kell bele tennünk ezekbe a területekbe, mert akkor fog minden gördülékenyebben működni.

Majd március 29-én a Jupiter is csatlakozik hozzájuk, ami pedig az áldozat hozatalt fogja megkövetelni tőlünk.  De ez csak azt jelenti, hogy úgy kell majd tevékenykednünk, hogy némileg feladjunk a saját kényelmünkből. De most ezek a módszerek lesznek azok a folyamatok, amelyek előre visznek minket. És az előrelépések és a beteljesülések pedig meg fogják hozni a belső nyugalmat és békét.

De azért nem kell megrettennünk, nem leszünk teljes aszketizmusra kárhozva. Még az előző szakaszban, Február 25-én előállt azaz állás amikor is minden bolygó a Ketu és a Rahu között halad. Így egészen Május 28-ig, minden 4 hétből kb. 2 héten át, jobban előtérbe kerülnek az élvezetek és a kellemes dolgok. Az első ilyen szakasz Március 14-től, Március 31-ig tart.

Ebben a 17 napban foglalkozzunk egy kicsit többet magunkkal, sőt kényeztessük magunkat, de itt természetesen nem hedonizmusról van szó. Inkább töltődésről és olyan dolgokról amit szeretünk csinálni, és ami mindeközben még tölt is bennünket.

Ebben a szakaszban a fő pillanat az Április 7-re eső Telihold lesz. Indiában ezen a napon ünneplik Hanumán születésének napját, aki a Rámajána nagy hindu eposz egyik fő alakja. Sőt ez a napi idén Keddre esik, arra a napra amit eleve Hanumánhoz szoktak kötni az indiai spiritualitás kultúrköreiben. Így ezen a napon különlegesen áldásos lesz, ha olyan dolgokba kezdünk, amelyek kapcsolódnak a Marshoz vagy Hanumánhoz. Szóval kezdjünk testedzésbe, harcművészet gyakorlásba, bármibe, ami mögött ott van egy erős szellemiség. Itt is a harcos szerzetességen lesz majd a hangsúly. Erő keveredik lágysággal és gyógyító szándékkal.

Om Tat Sat

(ezt írtam meg nektek előrejelzésként 2019-ben, a nyár folyamán)


Ui: A mostani koronavírusos helyzet fényében ezt írnám még hozzá, mert sokan kérdeztétek, hogy én mit látok asztrológiailag:

Február 7-én a Mars csatlakozott a Ketuhoz a Nyilas jegyében. Mindkét bolygó tűz jellegű, ahogyan a Nyilas is. Ez biztos, hogy súlyosbította a helyzetet, mert a vírus és a járvány témakör is a tűz elemhez köthető az asztrológiában. Valamint a Nyilas jegye az utazás jegye is egyben. Szóval nem tudom, hogy mikor kezdtek Kína határain túl megjelenni megbetegedések, de ettől a dátumtól kezdve a helyzet biztosan rosszabbodott.

Ez Március 22-ig tart! 

Március 22 után a Mars kilép ebből a pozícióból, de a Bakba való átlépéssel a Szaturnusz mellé érkezik! A Bak jegye a hatalom és a vezetés jegye is egyben, szóval én úgy gondolom, hogy úgy globálisan akkor lesz meg azaz áttörő erő a vezetőkben, hogy ténylegesen elkezdjenek olyan döntéseket és lépéseket megtenni, ami kemény lesz, de a jó felé fogja vezetni a helyzetet.

Ugyanakkor a Bak az elzártság területe is az asztrológiában, szóval erre kell majd számítanunk, pláné 2 kemény bolygóval a jegyben. De, hogy mégis miért lesz ez jobb? Mert a Mars a Bakban a lehető legerősebb pocizójába lép, és az erős bolygók jobb eredményt adnak, mint a gyengék.

Majd Március 29-től belép a Jupiter is a Bakba. A Jupiter a betegségből felépülés bolygója, így szerintem innen már felfelé fog ívelni a probléma. Sajnos nagyon lassan, mert a Bak a Szaturnusz jegye, ami a Védikus asztrológia leglassabb bolygója, de szerintem innentől kezdve már jobb lesz.

Viszont Május 4-től amikor a Mars kilép a Bakból újra nehezebb lesz, mert az ott maradó Jupiter így a leggyengébb helyzetében fog állni, az erős Mars nélkül. És ez el fog tartani egészen Június 30-ig.

Innentől már gyorsabb lesz a visszaépülés!

Ezzel a előrejelzéssel, most nem utólag szeretnék okoskodni. Mert tavaly nyáron, amikor előre megírtam a 2020-as asztrológiai előrejelzéseket, én nem gondoltam volna, hogy ilyen súlyosságú dolog fogja lekötni az egész világot.

Ugye én azt írtam még anno: “sok és kemény munkát kell majd beletenni, áldozat hozatal lesz megkövetelve, fel kell adni a saját kényelmünkből, és némi aszketizmusra leszünk ítélve”. Ez persze mind igaz lett, mert a kemény időszak látszott, de én magam nem gondoltam volna, hogy ilyen kifutású lesz.

De ennek fényében már erre próbáltam reflektálni a fenti néhány sorban. Szóval Június 30-ig kemény lesz, de fel a fejjel. Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük