Havi asztrológiai előrejelzés: Nap a Kos jegyében: 2020. Április 13 – Május 14…

Ebben a szakaszban a nagyjából 2 hetes periódus, amikor a töltődésre kellene összpontosítanunk Április 13-án kezdődik, és Április 27-ig tart. Tehát újfent ebben a szakaszban foglalkozzunk olyan dolgokkal, amelyek rólunk szólnak, kellemesek, de egyben építő jellegűek is.

A Bak jegyben lévő erős bolygóállás is eltart még Május 5-ig, szóval a hangsúly marad a munkánkon és az életfeladatunkon.

Viszont ebben a szakaszban a Nap a lehető legerősebb pozícióban áll, így a személyiségünk főbb vonásai és a személyiségjegyeink is erős vonalon mozognak majd. Így most nem nekünk kell alkalmazkodni a feladatainkhoz, mint az előző hónapban, hanem meg kell próbálnunk pro-aktívnak lenni, és saját magunkra szabni a feladatköreinket.

Sőt a Vénusz erőssége miatt nemcsak magunkra kell alakítanunk a teendőinket, hanem eleve úgy kell őket kialakítani, hogy azok kellemesen végezhetőek is legyenek.

Mert így lehet majd hosszútávon fenntartani ezt az újonnan kialakított rendszert. Legyen kényelmesen végezhető és legyen már eleve beiktatva a pihenés és a kikapcsolódás is. Sőt Május 9-ig ezt majd könnyű is lesz kommunikálni. Szóval próbáljunk meg másoknak is segíteni, azoknak akik el vannak havazva, akik túl vannak terhelve, mert lehet, hogy most mi tisztábban láthatjuk a minket körülvevő helyzeteket, mint mások.

Ebben a szakaszban várható az év legjobb napja asztrológiailag. Persze minden hónapban és évben vannak jó bolygóállások, de van egy olyan teljes mértékben kedvező nap asztrológiailag, ami szinte mindig az év legjobb napja.

Ez akkor szokott lenni, amikor a Nap és a Hold a lehető legerősebb pozícióba lép, és ilyenkor sokszor előfordul az is, hogy közben a Vénusz is a lehető legjobb helyzetben van. Ezen a napon érdemes új és fontos dolgokba kezdeni, mert ezek a dolgok maradandóan és kiválóan fognak alakulni az életünkben.

Ez az Akshaya Tritiya napja és ezen a napon tradicionálisan aranyat ajándékoznak az emberek egymásnak Indiában. Idén, 2020-ban, Április 26-án ünnepelhetjük meg ezt a fantasztikus napot.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük