Az év legjobb asztrológiai bolygóállása már elő állt…

sani

a szaturnusz bolygó vasztu szerinti ábrázolása…

Mint már írtam az év legjobb napja a Nap és a Hold lehető legerősebb pozíciójától áll össze. Ez már most is meg van, és este 10 óra 50 perctől ráadásul Skorpió aszcendenssel.

A mai napokra jellemző sok bolygóegyüttállás a Kosban és a Bikában, így pont az 5. és a 6. házat erősíti fel. Ráadásul ma a Szaturnusz napja van Szombat révén, ami a csontszerkezetünk, a kemény munka/edzés és néhány fizikai kezelési rendszer bolygója is egyben.

Tehát ha vannak terveink harcművészettel kapcsolatosan, vagy fizikai gyógyászattal kapcsolatosan, vagy inkább fizikaiabb jóga rendszer gyakorlásával, ez a mostani időpont is egészen kiváló a kezdéshez. Ez az aszcendens holnap éjfél után 45 percig tart, tehát majdnem 2 óránk van, új dolgaink elindítására.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Itt olvashatsz erről a tradícióról bővebben…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Vasztu, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük