Az év legjobb asztrológiai bolygóállása már elő állt…

sani

a szaturnusz bolygó vasztu szerinti ábrázolása…

Mint már írtam az év legjobb napja a Nap és a Hold lehető legerősebb pozíciójától áll össze. Ez már most is meg van, és este 10 óra 50 perctől ráadásul Skorpió aszcendenssel.

A mai napokra jellemző sok bolygóegyüttállás a Kosban és a Bikában, így pont az 5. és a 6. házat erősíti fel. Ráadásul ma a Szaturnusz napja van Szombat révén, ami a csontszerkezetünk, a kemény munka/edzés és néhány fizikai kezelési rendszer bolygója is egyben.

Tehát ha vannak terveink harcművészettel kapcsolatosan, vagy fizikai gyógyászattal kapcsolatosan, vagy inkább fizikaiabb jóga rendszer gyakorlásával, ez a mostani időpont is egészen kiváló a kezdéshez. Ez az aszcendens holnap éjfél után 45 percig tart, tehát majdnem 2 óránk van, új dolgaink elindítására.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Itt olvashatsz erről a tradícióról bővebben…

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Vasztu, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .