Az “Ember az ég és föld között” tanfolyam tematikája…

Ez a tanfolyam egy 5 alkalmas modulként fog tanításra kerülni, és olyan praktikus készségeket fog feldolgozni, amelyeken keresztül képesek leszünk hatással lenni életünk minden szegmensére.

  • 2-2 alkalommal az Ájurvéda és a Védikus térrendezés alapjai kerülnek fókuszba, abból a megközelítésből, hogy maga az égi princípiumok, az univerzális rend, miként hat a világunkra/földünkre, és arra, hogy ez miként csatornázható be az életünkbe!
  • Miként változtathatunk úgy a saját környezetünkön (legyen az az otthonunk vagy a munkahelyünk), és az olyan mindennapos teendőinken, mint pl. az étkezés, öltözködés, tisztálkodás, hogy minél harmonikusabb életkörülményeket teremtsünk meg magunk és a szeretteink számára.
  • Valamint 1 további alkalommal a Védikus számmisztika rendszere kerül majd bemutatásra, amit azt hívatott felfedni előttünk, hogy a fent említett égi princípiumok miként hatnak közvetlenül ránk, emberekre.

Maga a képzés mögötti filozófia egy olyan holisztikus megközelítése az életünk egészének, ami a keleti kultúrákban gyökeredzik. Miszerint a felsőbb energiák egyértelműen hatással bírnak a kisebb erővel bíró létezésre.

Így az égi energiák megjelennek a földünkön mind a természetben, és így az ételekben, az évszakokban és a gyógynövényekben is (ezt fedi le majd az Ájurvédával kapcsolatos előadások), mind pedig az épített környezetünkben is, tehát az otthonainkban és a munkahelyünkön is (ezt fedi le majd a Vasztuval kapcsolatos képzés). Ezek az energiák természetesen hatnak ránk emberekre is, így a fent említett tudományok megértésével képesek lehetünk úgy alakítani az éltvitelünkön, hogy az számunkra a lehető legkedvezőbben alakuljon!

A számmisztikai előadás pedig azt fogja bemutatni, hogy az égi energiák miként hatnak ránk emberekre közvetlenül, a sorsunk és ezáltal a lehetőségeink keretrendszerén keresztül! Ennek  a megértésével tisztába kerülhetünk az erősségeinkkel és egyes kihívásainkkal is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Ui: Itt megtaláljátok az előadások időpontjait!

Uui: Itt tudtok bővebben tájékozódni a fenti koncepcióról!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Az “Ember az ég és föld között” tanfolyam tematikája…

  1. Visszajelzés: Karácsonyra Baktai Ádámot a fa alá: konzultáció, tanfolyamok, események formájában… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük