Az “Ember az ég és föld között” tanfolyam tematikája…

Ez a tanfolyam egy 5 alkalmas modulként fog tanításra kerülni, és olyan praktikus készségeket fog feldolgozni, amelyeken keresztül képesek leszünk hatással lenni életünk minden szegmensére.

  • 2-2 alkalommal az Ájurvéda és a Védikus térrendezés alapjai kerülnek fókuszba, abból a megközelítésből, hogy maga az égi princípiumok, az univerzális rend, miként hat a világunkra/földünkre, és arra, hogy ez miként csatornázható be az életünkbe!
  • Miként változtathatunk úgy a saját környezetünkön (legyen az az otthonunk vagy a munkahelyünk), és az olyan mindennapos teendőinken, mint pl. az étkezés, öltözködés, tisztálkodás, hogy minél harmonikusabb életkörülményeket teremtsünk meg magunk és a szeretteink számára.
  • Valamint 1 további alkalommal a Védikus számmisztika rendszere kerül majd bemutatásra, amit azt hívatott felfedni előttünk, hogy a fent említett égi princípiumok miként hatnak közvetlenül ránk, emberekre.

Maga a képzés mögötti filozófia egy olyan holisztikus megközelítése az életünk egészének, ami a keleti kultúrákban gyökeredzik. Miszerint a felsőbb energiák egyértelműen hatással bírnak a kisebb erővel bíró létezésre.

Így az égi energiák megjelennek a földünkön mind a természetben, és így az ételekben, az évszakokban és a gyógynövényekben is (ezt fedi le majd az Ájurvédával kapcsolatos előadások), mind pedig az épített környezetünkben is, tehát az otthonainkban és a munkahelyünkön is (ezt fedi le majd a Vasztuval kapcsolatos képzés). Ezek az energiák természetesen hatnak ránk emberekre is, így a fent említett tudományok megértésével képesek lehetünk úgy alakítani az éltvitelünkön, hogy az számunkra a lehető legkedvezőbben alakuljon!

A számmisztikai előadás pedig azt fogja bemutatni, hogy az égi energiák miként hatnak ránk emberekre közvetlenül, a sorsunk és ezáltal a lehetőségeink keretrendszerén keresztül! Ennek  a megértésével tisztába kerülhetünk az erősségeinkkel és egyes kihívásainkkal is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Ui: Itt megtaláljátok az előadások időpontjait!

Uui: Itt tudtok bővebben tájékozódni a fenti koncepcióról!

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

One Response to Az “Ember az ég és föld között” tanfolyam tematikája…

  1. Visszajelzés: Karácsonyra Baktai Ádámot a fa alá: konzultáció, tanfolyamok, események formájában… | Bhakti Kutir

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük