Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. December 10-17…

Kos: Ebben az időszakban a barátaink és a rokonaink fognak előtérbe kerülni. Próbáljunk minél több időt eltölteni szeretteinkkel mert ez kifejezetten jót fog tenni nekünk és nekik. Mondjuk valószínűleg az lesz a csoport dinamika, hogy mi magunk feltöltődünk a barátainktól és így lesz bennünk egy olyan többlet, amit majd bele tudunk tenni a rokonainkba!

Bika: A munkánk, az életfeladatunk, a pénzkeresetünk, az ambícióink fogják most kitölteni ezt a hetet. Viszont most az lenne az ideális, ha egy kicsit több időt teremtenénk meg az ambícióink, a vágyaink és a terveink szövögetésére, kidolgozására. Elvégre a nagy emberek a terveikkel vannak elfoglalva, míg mások azzal foglalatoskodnak, hogy másokról beszélgessenek!

Ikrek: Ideális esetben befejezések és a lezárások fognak fókuszba kerülni ebben a szakaszban. Mert most meg lesz bennünk az az elhatározottság, hogy megszabaduljunk azoktól a káros hatásoktól, amelyek hátráltatnak bennünket. Ez érvényes lesz az életünkben zajló különféle történésekre is, de az életutunkat kisérő emberekre is!

Rák: A munkánk és pénzkeresetünk, valamint az ambíciónk és vágyaink fognak terítékre kerülni ebben az időszakban. Sőt most egy kicsit a megszállottság hangulata is erőt vehet rajtunk, így mindenképpen ügyeljünk arra, hogy ne távolodjunk el a valóságtól! Időnként futtassunk át mindent a belsőnk spirituális oldalán, az énünk józan paraszti eszén is!

Oroszlán: Az együtt működéseink fognak terítékre kerülni, főként a munka területén. A mérvadó álláspont az lenne, hogy most keressük a stabil, jámbor és kedves együttműködést, mert most ez fogja a lehető legjobban előrevinni az életünket. Szóval nem a szakértőket, a fejeseket, a szakembereket próbáljuk bevonni a teendőinkbe, hanem azokat akik kedvesek és jó szándékúak. 

Szűz: Ezen a héten a belső indíttatásunk egyértelműen az lesz, hogy másokon segítsünk. Sőt ez most egy elképesztően felemelő és pozitív lelki többletet fog behozni a mi életünkbe is. Próbáljunk minél többet ebből a hozzáállásból  a partnereinkre sugározni és azokra akiknek szükségük van egy kis többlet pátyolgatásra!

Mérleg: Ebben a szakaszban a racionális rendszerszemlélet és az egy idejű probléma megoldó képességünk fog jobban kiteljesedni. Természetesen ilyenkor az szinte elkerülhetetlen, hogy ne csak a saját életünkben próbáljunk rendet tenni, hanem ezt a környezetünkre is kiterjesszük, de azt ne feledjük el, hogy a lovat le vihetjük a vízhez, de azt már nem befolyásolhatjuk, hogy igyon is.

Skorpió: Az otthonunk és a közvetlen családunk fog előtérbe kerülni ezen a héten és az, hogy új rendszereket alakítsunk ki a mindennapjainkban. De ez a hét most nemcsak arra lesz kiváló, hogy a szeretteinkkel együtt mondjuk rendbe rakjuk a garázst, előhalásszuk a karácsonyi díszeket, hanem arra is, hogy új szokásokat építsünk be család életébe mint pl. közös mozgás, közös meditáció, stb.

Nyilas: Megcsinálni, megtanulni, begyakorolni ez lesz a fő csapásvonal ebben a szakaszban. A lényeg az lesz, hogy próbáljuk a fent említett feladatokat rendszerben végre hajtani. A másik igencsak fontos tény pedig az lenne, hogy bármi is az amibe bele vetjük magunkat, azt ne csak csináljuk hanem arról tanuljunk is, és amit tanulunk azt csináljuk is, hogy a frissen megtanultak ne maradjon meg a csupán elméleti tudás szintjén.

Bak: Kommunikatív hétnek nézünk elébe, amikor is a verbális információ csere minden válfaja igen erősen tud működni nálunk. Most jó időnk lesz a beszédre, a tanácsadásra, az egy az egyben konzultációra, vagy akár népes előadások keretében végrehajtott tanításra is. Arra viszont figyeljünk oda, hogy próbáljuk teljesen kizárni a saját jellemvonásainkat a mondanivalónkból, maradjunk meg a szakmaiság szintjén.

Vízöntő: Az énünk és a belső nyugalmunk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban. Szóval itt az idő olyan gyakorlati változtatásokat beiktatni az életünkbe, amelyek kifejezetten az életvitelünk harmonikusabbá tételét célozzák meg. Ez lehet nyugodt, meditatív gyakorlás, vagy akár intenzívebb mozgást igénylő edzések. A lényeg az, hogy aktívan tegyünk a belső békénkért.

Halak: Aktív és kommunikatív hetünk lesz, de erősen átitatva az önzetlenség szellemiségével. Szóval tegyünk, beszéljünk úgy, ahogyan azt a belsőnk diktálja, de most mindezt mások érdekében.  Persze arra vigyázzunk, hogy ne essünk túlzásba, ne vállaljuk túl magunkat egy olyan pontig, amikor már mi magunk bele sérülünk az önzetlenség kivitelezésébe!

Ezen a héten a December 10-13-ra eső napok és a 14.-e is lényegesen keményebbe napok lesznek az átlagnál, így vigyázzunk magunkra, és azokra akik irányába felelőséggel tartozunk. December 15 után már enyhülni fognak a kedélyek. 

Ebben az időszakban a két végletünkre kell vigyázzunk. A bokáinkra és a lábainkra, valamint a fejünkre és az arcunkra. Tehát ezen a héten a fogorvos ugyanúgy ki van lőve, mint a pedikűrös, és ugyanúgy érzékenyebb lehet a bokánk a rándulásokra, mint pl. a fejbőrünk mondjuk a hidegre.

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük