Karácsonyra Baktai Ádámot a fa alá: konzultáció, tanfolyamok, események formájában…

Pár éve a Bhakti Kutirban mi is elkezdtük az a trendet, hogy  karácsonyi ajándékként nálunk is  lehet vásárolni utalványokat előadásokra, kezelésekre vagy akár egy újévi jóga bérletet, az “új év – új élet” mottójára. 

Persze nem leszünk képesek versenybe szállni az olyan egyedi és fantasztikus karácsonyi ajándék ötletekkel, mint pl. a zokni, a sál, a nyakkendő és az elektromos lábmelegítő, de ha valaki élményt szeretne ajándékba adni és nem tárgyat azért azzal meg tudunk birkózni!

Nem beszélve arról, hogy ha tudást ajándékozunk Karácsonyra, vagy olyan információt, amely használatával minőségileg tudnak szeretteink változtatni az életükön, az valószínűleg nekik is tartalmasabb. 

És persze nincs annyi én képzetem, hogy mindenképp én, Baktai Ádám lennék erre az egyedüli megoldás, de akár lehetnék én is.

Szóval ezekre a Karácsonyi kombinációkra gondoltunk:

  • 2022, Január végén kezdődő 4 alkalmas Ájurvéda alap tanfolyam Karácsonyi ajándékba, 24,000 forint helyett 16,000 forintért lenne megvásárolható.
  • Valamint gondolkozom egy “Ember az ég és föld között” nevezetű kurzusban is, ami 5 alkalmas lenne. 2 alkalom Ájurvéda, 2 alkalom Vasztu építészet és 1 alkalom Védikus számmisztika. A koncepció pedig az lenne, hogy képesek legyünk a földi, az emberi és az égi energiák terén is harmóniába hozni magunkat! Itt bővebben tudsz erről a koncepcióról olvasni! Ez az előadás sorozat 30,000 forint helyett 21,000 forintért lenne megvásárolható.

És szokásunkhoz híven felajánlanék személyes konzultációt is és jóga bérlet konstrukciót is ebben a karácsonyi szellemben.

Másfél órás személyes konzultáció Baktai Ádámmal, 18,000 forint helyett 15,000 forintért. A másfél óra tetszőlegesen felhasználható, akár háromszor fél órás etapokban is, Ájurvéda, Zen Shiatsu és Védikus Asztrológia témákat érintve, de akár egy területre is, pl. egy ultra hosszú Védikus Asztrológiai elemzés a család több tagjára is, papa, mama, gyerekek csupa szív szeretet jeligére.

Amúgy azt tudjátok, hogy nálam minden féle és fajta tanácsadás egy árban van, mert azt szoktam mondani nagyszájúan, hogy az én tudásom megfizethetetlen, nekem az időmet kell honorálni. 

A 10 alkalmas Hatha Jóga bérlet pedig, most 12,000 forint helyett 9,000 forintért leüthető! És mint tudjátok nálunk nincs lejárati korlátja a bérleteknek. Valamint gondolkozom éves bérletbe is, szóval akár erre is kérdezzetek rá bátran! 

Szóval amennyiben szeretnétek Ájurvéda Alap Tanfolyamot, vagy a vadi új kurzust, Hatha Jóga bérletet vagy személyes konzultációt velem ajándékba adni, másoknak vagy magatoknak, írjatok nekem a kutir.bejelentkezes@gmail.com címre.

De azért lenne egy szerény kérésem, akik maguknak vennének Karácsonyra személyes tanácsadást velem, legyenek szíves megpróbálni eljönni még Karácsony előtt, vagy a 2 ünnep között. Nagyon köszönöm, mert az új év mindig durván indul! Valamint ezek az ajánlatok vagy felajánlások December 21-ig tartanak! 

Egyébként én már évek óta mondogatom, hogy ha férfiak bárokban oda sétálnak lányokhoz, hogy vehessenek nekik egy italt, akkor miért ne lehetne az, hogy srácok oda sétálnának hölgyekhez könyvesboltokban, és mondjuk kifizetnék a kiválasztott könyvet ismerkedés gyanánt? Szerintem ez tuti nyerő lenne a hölgyeknél.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
Kategória: Bhakti Kutir | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük