Heti asztrológiai előrejelzés: 2021. December 3-10…

Kos: A külvilági életünk munka és pénzkereset részei, valamint a belső világunk spirituális érdeklődései fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban! Így ez most egy ideális időszak, hogy harmóniát teremtsünk ezekben a területekben, és a két terület egymáshoz való viszonyaiban is. A lényeg az lenne, hogy ez a két életterület kiegészítse egymást, és ne egymás kárára menjenek.

Bika: Az együttműködéseink fognak terítékre kerülni ebben a szakaszban, mind a privát életünkben, mind a munkánkban. A lényeg az, hogy próbáljunk proaktívak lenni. Tegyünk a párjaink kedvére, iktassunk be új programokat, próbáljunk újult erővel meg bizonyos dolgokat. Ugyanez lesz érvényes a munkahelyi légkörre. Próbáljunk új megközelítéseket, új eljárásokat beiktatni a munkánkban, stb.

Ikrek: Ezen a héten a lelkünk hangja most sokkal hangosabb fog megnyilvánulni, mint úgy általában. Főként a partnereinkre leszünk sokkal kiélezettebbek és azokra akik segítségre szorulhatnak. Az lenne az ideális főcsapás vonal, ha átmennénk kényeztetőbe, segítőbe, gyámolítóba, stb. És ez nem csak a fent említett személyeknek, hanem nekünk is jót fog tenni.

Rák: Az a belső hívás lesz domináns ebben az időszakban, hogy minden alaposan gondoljunk át, mindent a lehető legaprólékosabban tervezzünk meg. Viszont arra vigyáznunk kell, hogy ezt nem vigyük túlzásba. Ebben nagyon jó segítségként lehet jelen a velünk együttműködők, legyen az a privát életünk környezete, vagy a munkahelyi környezetünk. Hallgassunk rájuk, amikor esetleg szóvá teszik a túlbuzgóságainkat.

Oroszlán: Új dolgok elsajátítása, új rendszerek beépítése, új együttműködéseben való megállapodás és ezekhez hasonló dolgokra kell összpontosítanunk ebben a szakaszban. Persze ettől még aktívnak kell lennünk és továbbra is el kell látnunk a mindennapi feladatainkat, de legyünk nyitottak az újra! Úgymond járjunk nyitott szemmel, hogy felismerjük az adódó lehetőségeket.

Szűz: Ez a hét arról fog szólni, hogy bele vessük magunkat a teendőinkbe. És minél aktívabbak leszünk, annál jobb. Persze nem kell vakon, erőből, dúvadként belevágtatni a feladatokba, hiszen a tervszerinti, alapos munka mindig hatékonyabb, de készüljünk fel, hogy most a tenni, tenni, tenni lesz a főcsapás vonal a mindennapokban.

Mérleg: A beszéd, a minket körülölelő családi atmoszféra, az életviteli rendszereink mind kiemelt figyelmet fognak kapni ebben az időszakban. Szóval kommunikáljunk sokat, próbáljunk minél több minőségi időt eltölteni a szeretteinkkel, ide tartoznak azok a hozzánk közelállók is akik nem rokonok, de nagyon közeliek, és próbáljunk új kellemes és hasznos dolgokat is beiktatni a mindennapjainkba!

Skorpió: Ebben az időszakban mind a 3 tűzzel kapcsolatos bolygó a Skorpió jegyében fog tartózkodni. Szóval a héten a túlélésre kell játszani. Nagyon messziről el kell kerülni azokat a helyzeteket ahol konfliktussá alakulhat bármi. Inkább próbáljunk egy kicsit behúzódni, magunkkal foglalkozni, és megtalálni azt, ami ebben az időben feszültséget tud levezetni rólunk. Legyen az mozgás, meditáció vagy csak szimplán bambulás.

Nyilas: Tűz jegyként ebben az időszakban érezhetjük majd azt, hogy az adott szituációkban rosszul jártunk, vagy azt, hogy kárunk keletkezett a történésekből. Így most ez a hét nem lesz alkalmas fontos döntések meghozatalára, vagy bármilyen jellegű egyezkedésre, de másokhoz való alkalmazkodásra sem. próbáljunk saját magunkkal foglalkozni és befelé figyelni.

Bak: Az ambícióink és elképzeléseink terén most sokkal nagyobb energiát és erőt fogunk érezni, mint az utóbbi 1-2 évben, így most jó alkalmunk lesz arra, hogy terveket szövögessünk, vagy előkészítsük a terepet nagy előrelépésekhez. De ne essünk túlzásokba, hallgassuk meg másokat, legyünk nyitottak mások rálátásaira is, akik esetlegesen jártasak is az adott területen.

Vízöntő: A munkánk terén most sokkal nagyobb lelkesedést fogunk érezni, mint általában, így próbáljuk kihozni a maximumot ebből az időszakból. Bátran vállaljunk be extra teendőket, most szinte kimeríthetetlen energiával leszünk képesek bele vetni magunkat a feladatokba. persze azért arra vigyázzunk, hogy ne essünk túlzásokba, és ne terheljük le magunkat a végtelenségig.

Halak: A belső indíttatásunk az lesz, hogy zárjunk le bizonyos dolgokat, zárjunk le húzódó és elhanyagolt történéseket. Viszont ettől függetlenül arra vigyáznunk kell, hogy mindezt a lehető legóvatosabban és stílusunk makulátlan formátumban tegyük meg. Mert ha egy kicsit túl lelkesek vagyunk és/vagy kicsit nyersebbek, mint ami szükségszerű lenne, azzal csak újra bonyolítjuk a szállakat, ami ellehetetleníti a lezárást.

Ebben az időszakban, December 5-től kezdődően legyünk végtelenül óvatosak. Ugyanis December 5-15 között 3 tűz jellegű bolygó lesz a Skorpióban, ami vezethet feszültségekhez, félreértésekhez, vitákhoz. legyünk óvatosan és türelmesek!

Fizikailag a csípőnktől le egészen a bokánkig kell majd jobban oda figyelnünk magunkra, így kerüljük az adott területeken még a lehető legegyszerűbb beavatkozásokat is!

Om Tat Sat

Baktai Ádám a keleti spirituális és kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük