Az e heti Védikus asztrológiai előrejelzés: Február 15-22…

Kos: Aktív hétnek nézünk elébe, és ez most belülről fog fakadni. Nem azért fogunk pörögni, mert kell, vagy mert a körülmények úgy hozzák, hanem azért mert ezt fogjuk érezni, mint belső indíttatás. Szóval hajrá!

Bika: Beszélgetős, tanácsadós szakaszt fogunk megélni, és ezeket minden permutációban. Szóval alkalmunk lesz régi barátokkal könnyed beszélgetéseket folytatni, de lehetőségünk lesz mélyen szántó tanácsadásokat is végig csinálni azokkal, akiknek erre van szükségük.

Ikrek: Az otthon és a család fogja kitölteni ez a szakaszt, sok-sok beszéddel. Most könnyebb lesz megtalálni az időt arra, hogy leüljünk és átbeszéljünk dolgokat, vagy egyáltalán arra, hogy leüljünk és élvezzük egymás társaságát.

Rák: Teljes elmélyülés a teendőinkben! Ez lesz a fő hangulata ennek az időszaknak. És most akár olyan szintig belevethetjük magunkat a feladatainkba, hogy mindez akár egy kicsit a saját kényelmünk kárára menjen.

Oroszlán: A külföld és a külföldiek kerülnek előtérbe ezen a héten, szóval ezekre a területekre hegyezzük ki a figyelmünket. De ez szakasz kiváló lehet akár arra is, hogy elkezdjünk megszervezni egy utazást is.

Szűz: A munkánk és a pénzkeresetünk fog fókuszba kerülni ebben az időszakban, némi személyes áldozat hozatal kontextusában. Szóval ne lepődjünk meg ha most többet terhelnek ránk, vagy éppen tovább kell bent maradnunk.

Mérleg: A lezárások és befejezések kerülnek terítékre ezen a héten, és most mindez úgy fog lezajlani, hogy lelkileg ez nem lesz megterhelő számunkra. Ez a szakasz egyszerű felül emelkedéssel fogja kezelni a lezárásokat.

Skorpió: Ezen a héten valahogy másképpen fogjuk látni a minket körülvevő valóságot. Sokkal spirituálisabban leszünk képesek hozzáállni dolgokhoz, ami főként abban tud megvalósulni, hogy arra törekedjünk, hogy mindenkinek jó legyen.

Nyilas: Az együttműködéseinken, és az ezáltal elért hatékonyságról fog szólni ez a hetünk. Tehát bármi is az általános teendőink, vagy bármi újba kezdünk keresünk hozzá olyan partnereket, akikkel szeretünk és tudunk is együttműködni.

Bak: Ebben az időszakban könnyebb lesz feszültebb, kényelmetlenebb helyzeteket kezelni. Szóval bátran vegyük elő a régóta halogatott kínos ügyleteinket és álljunk neki felgöngyölíteni a szálakat. Hatékonyak leszünk!

Vízöntő: Most ebben a szakaszban az intellektusunkat kell ráengedni az életünkre. Mindent amit csinálunk, mindent amivel kapcsolatban vagyunk vizsgáljunk meg, és ha kell iktassunk be változtatásokat!

Halak: Az otthonunkkal és a szeretteinkkel kapcsolatosan leszünk elfoglaltak ezen a héten. Csinálhatunk bármit, tervezhetünk bármit csak az a lényeg, hogy legyünk sokat együtt, és töltsünk el minőségű időt el együtt.

Ezen a héten a fő momentum a Február 19-re eső Telihold lesz, ami a tibeti kultúrában 10 milliószoros napnak számít. Tehát bármit is teszünk, annak 10 milliószoros hatása lesz ránk nézve.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük