Asztrológiai előrejelzés: Február 8-15…

Kos: Aktív hetünk lesz, és az is előtérbe fog kerülni, hogy némi áldozatot is hozzunk ügyünk érdekében, de ebben az időszakban, most ez lesz, ami telíteni fogja a lelkünket, és ami elégedettséget hoz az életünkben.

Bika: Próbáljunk minél több minőségi időt eltölteni a családunkkal és a barátinkkal. Persze óvatosan, hogy ez ne terhelje a partnerünket, hogy még véletlenül se érezze azt, hogy őt kerüljük, de most a fent említettekkel  lesz áldásosabb az idő töltés.

Ikrek: A munkánk és a munkánkkal kapcsolatos lehetőségeink fognak fókuszba kerülni ebben az időszakban, és komolyabb előrelépéseket is megtehetünk a pénzkeresetünk területén, de ne adjunk fel magunkból, minden más lehet alku tárgya.

Rák: Ezen a héten könnyebb lesz befejezni dolgokat. És hiába érezzük az elánt arra, hogy új dolgokba kezdjünk, most próbáljunk az elmaradásainkra koncentrálni, amelyek kipipálásával meg lesz az a lelki nyugodtság, ami minden pénzt megér.

Oroszlán: A munkánkkal és a karrierünkkel kapcsolatosan fognak felerősödni a történések, de próbáljunk a belső értékeinkre hagyatkozni, valamint  a nagy képet nézzük, és tetteink hosszútávú hatásaira koncentráljunk, úgy könnyebb lesz jó döntéseket hozni.

Szűz: Ezen a héten egy kicsit óvatosabban kell lejárjunk, mind a munkánkkal, mind a munkatársainkkal kapcsolatban. Könnyebben alakulhatnak ki konfliktusok, de akár munkahelyi balesetek és/vagy feszültségek. Legyünk udvariasak és előrelátóak, ez lesz a legjobb, amit tehetünk.

Mérleg: Valószínű, hogy a környezetünk nem fogja tudni leképezni azt a lelki szárnyalást, amit mi ezen a héten befogunk tudni mutatni, de kommunikáljunk sokat és akkor nem lehet semmi baj abból, hogy most más nyelven beszélünk.

Skorpió: A gyermekeink és a partnereink valószínű, hogy egy igen érzékeny szakaszban vannak, így extra odafigyeléssel, és szinte már túlzott óvatossággal kell majd eljárjunk irányukba. Kényeztessük őket, és hagyjunk minden kínosabb témát az ezt követő időszakokra.

Nyilas: Az otthonunk és a családunk fogja kitölteni ezt a hetet, ís így olyan lehetőségek is adódni fognak, amikor mély és komoly hangulatvételű dolgokról lehet szó. Használjuk ki ezt a hetet, mert ez meghatározhatja a következő éveinket is.

Bak: Tanulás és gyakorlás fogja megtölteni a hetünket, és ez a szakasz most mindenre és bármire is jó lesz. A művészetektől az egyetemi szintű tanulmányokig bármibe bele áshatjuk magunkat, és komoly előrelépéseket is megtehetünk.

Vízöntő: Beszédes hetünk lesz, és ebben a szakaszban, és most ezen a héten ez nemcsak a jó kedélyű, kellemes trécselésre gondoljunk, hanem mélyen szántó és építő beszélgetésekre, amelyektől fejlődünk és épülünk.

Halak: Magunkkal, a családunkkal és az otthonainkkal elfoglalnunk magunkat ezen a héten. És szinte mindegy az, hogy mit teszünk, de az legyen aktív, és csináljuk együtt, és akkor nem fogunk mellé lőni ennek az időszak hívásának.

Ezen a héten a fő momentum az lesz, amikor a Február 11-én elkezdődik a csillagászati tavasz, az a nap, amikor elkezd visszatérni a növényekbe az élet!

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus tudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük