Az e Heti Ájurvéda Adag a Kutir színeiben…

Április 17-én, 18:30-as kezdettel, az Édesvíz Kiadó Teázójában, a Teréz Körút 45. alatt „A Gondolkodj Ájurvédikusan” előadás kerül terítékre. Az előadás fókuszában az lesz, hogy melyek azok az apró Ájurvédikusok változtatások a mindennapokban, amelyek segítségével könnyebb megőrizni egészségünket. Az előadás díja: 1500 Forint.

Bővebben itt olvashatok erről az előadásról…

Április 18-án, 17 órakor, a Bhakti Kutirban átvesszük a teljes 6 hetes Pancsakarma menetét, és áttárgyalunk minden tudnivalót az Ájurvéda legteljesebb és leghatékonyabb méregtelenítési folyamatáról. Az előadás díja: 3000 Forint, ami lejön a Pancsakarma díjából azoknál, akik az előadás után elvégzik velünk közösen a Pancsakarmát. Bhakti Kutir tagoknak az előadás díja: 2400 Forint.

Április 20-án, reggel 8 órától, a Bhakti Kutirban, Ájurvédikus Olajos Hatha Jóga.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük