Az e Heti Ájurvéda Adag a Kutir színeiben…

Április 17-én, 18:30-as kezdettel, az Édesvíz Kiadó Teázójában, a Teréz Körút 45. alatt „A Gondolkodj Ájurvédikusan” előadás kerül terítékre. Az előadás fókuszában az lesz, hogy melyek azok az apró Ájurvédikusok változtatások a mindennapokban, amelyek segítségével könnyebb megőrizni egészségünket. Az előadás díja: 1500 Forint.

Bővebben itt olvashatok erről az előadásról…

Április 18-án, 17 órakor, a Bhakti Kutirban átvesszük a teljes 6 hetes Pancsakarma menetét, és áttárgyalunk minden tudnivalót az Ájurvéda legteljesebb és leghatékonyabb méregtelenítési folyamatáról. Az előadás díja: 3000 Forint, ami lejön a Pancsakarma díjából azoknál, akik az előadás után elvégzik velünk közösen a Pancsakarmát. Bhakti Kutir tagoknak az előadás díja: 2400 Forint.

Április 20-án, reggel 8 órától, a Bhakti Kutirban, Ájurvédikus Olajos Hatha Jóga.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük