Az e Heti Ájurvéda Adag a Kutir színeiben…

Április 17-én, 18:30-as kezdettel, az Édesvíz Kiadó Teázójában, a Teréz Körút 45. alatt „A Gondolkodj Ájurvédikusan” előadás kerül terítékre. Az előadás fókuszában az lesz, hogy melyek azok az apró Ájurvédikusok változtatások a mindennapokban, amelyek segítségével könnyebb megőrizni egészségünket. Az előadás díja: 1500 Forint.

Bővebben itt olvashatok erről az előadásról…

Április 18-án, 17 órakor, a Bhakti Kutirban átvesszük a teljes 6 hetes Pancsakarma menetét, és áttárgyalunk minden tudnivalót az Ájurvéda legteljesebb és leghatékonyabb méregtelenítési folyamatáról. Az előadás díja: 3000 Forint, ami lejön a Pancsakarma díjából azoknál, akik az előadás után elvégzik velünk közösen a Pancsakarmát. Bhakti Kutir tagoknak az előadás díja: 2400 Forint.

Április 20-án, reggel 8 órától, a Bhakti Kutirban, Ájurvédikus Olajos Hatha Jóga.

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .