Augusztus 15, Dr. Mikao Usui születésnapja, a Reiki rendszer megalapítója…

reiki

mikao usui tanítványai körében, cca. 1925…

Kedves mindenki, ezen szép nap alkalmából terveztük a Reiki I-es beavatást, ami viszont Augusztus 16-án lesz reggel 9 órás kezdéssel. Találkozzunk a szokásos helyen, a Feneketlen tó mögött a Hemingway étterem és a Budai Parkszínpad között. 

A mi vonalunkon évente egyszer lehet egy alkalmat kiválasztani, amikor nem teljes áron adódnak a Reiki beavatások, idén ez lesz az a nap. Így 14 ezer 5 száz forint helyett, 11 ezer forint lesz a Reiki I-es beavatás.

Biztos, hogy meg lesz tartva a beavatás, így mindegy ha, nem jelentkeztél. Ha, szeretnél gyere el, mert tegnap jött haza látogatóba Indiás nagybátyám, és ő már régóta kérte tőlem a beavatást tehát neki tutira megfogom csinálni, így aki felénk téved, az is ott talál majd minket. 

Aztán meg majd lesz valahogy, felmegyünk a Gellért hegyre, stb. Hiszen Usui Sensei is egy hegyen, a Kuramán kapta meg az első Reiki beavatást!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Bővebben a Reikiről…

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Augusztus 15, Dr. Mikao Usui születésnapja, a Reiki rendszer megalapítója…

  1. Daniel szerint:

    Lesz mostanaban (december 2017) ilyen?
    Barmi ami reiki-vel kapcsolatos?
    Bemutatasa, tanfolyam, “beavatas”….barmi?
    Regota erdekel, szeretnem kozelebbrol latni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük