Augusztus 15, Dr. Mikao Usui születésnapja, a Reiki rendszer megalapítója…

reiki

mikao usui tanítványai körében, cca. 1925…

Kedves mindenki, ezen szép nap alkalmából terveztük a Reiki I-es beavatást, ami viszont Augusztus 16-án lesz reggel 9 órás kezdéssel. Találkozzunk a szokásos helyen, a Feneketlen tó mögött a Hemingway étterem és a Budai Parkszínpad között. 

A mi vonalunkon évente egyszer lehet egy alkalmat kiválasztani, amikor nem teljes áron adódnak a Reiki beavatások, idén ez lesz az a nap. Így 14 ezer 5 száz forint helyett, 11 ezer forint lesz a Reiki I-es beavatás.

Biztos, hogy meg lesz tartva a beavatás, így mindegy ha, nem jelentkeztél. Ha, szeretnél gyere el, mert tegnap jött haza látogatóba Indiás nagybátyám, és ő már régóta kérte tőlem a beavatást tehát neki tutira megfogom csinálni, így aki felénk téved, az is ott talál majd minket. 

Aztán meg majd lesz valahogy, felmegyünk a Gellért hegyre, stb. Hiszen Usui Sensei is egy hegyen, a Kuramán kapta meg az első Reiki beavatást!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

UI: Bővebben a Reikiről…

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

One Response to Augusztus 15, Dr. Mikao Usui születésnapja, a Reiki rendszer megalapítója…

  1. Daniel szerint:

    Lesz mostanaban (december 2017) ilyen?
    Barmi ami reiki-vel kapcsolatos?
    Bemutatasa, tanfolyam, “beavatas”….barmi?
    Regota erdekel, szeretnem kozelebbrol latni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .