Asztrológiai előrejelzés az év utolsó 2 hetére: Nap a Nyilasban: December 15 – 31…

Az év végére előáll egy erős tanítói bolygóállás a Nyilas jegyébe, ami a lelkiség, a spirituális gyakorlatok és valamelyest az idealizmus területe is az asztrológiában, így fellelkesülhetünk arra, hogy „ne csak” gyakoroljunk, hanem gyakorlásainkat meg is osszuk másokkal. Sőt akár mindez azzal is párosulhat, hogy megpróbálunk egy kis idealista közösséget is összekovácsolni, hogy együtt gyakorolhassunk.

Sőt az év utolsó napjaiban a már korában leírt jézusi és egyben nagyon spirituális Jupiter/Szaturnusz együttállás is sokkal jobban fog érvényesülni, mert ebben a szakaszban a bolygók nagyon közel fognak együtt állni. Szóval hajrá, lelkesüljünk, tanítsunk és hozzuk létre saját kis közösségünket.

Ebben a szakaszban természetesen a fő momentum a Szeretet Ünnepe lesz, a Karácsony. Azzal megspékelve, hogy idén, December 25-re fog esni az a spirituális nap a Védikus Kalendáriumban, amikor Krisna elmesélte a Bhagavad Gitát, Ardzsunának a nagy Mahabharátabéli csata előtt.

Valamint készüljünk fel arra is, hogy úgy lesz a legjobb esélyünk fenntartani friss újévi fogadalmainkat, ha 2021-ben, Január 1-én, Pénteken kezdünk bele a megvalósításukba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .