Asztrológiai előrejelzés az év utolsó 2 hetére: Nap a Nyilasban: December 15 – 31…

Az év végére előáll egy erős tanítói bolygóállás a Nyilas jegyébe, ami a lelkiség, a spirituális gyakorlatok és valamelyest az idealizmus területe is az asztrológiában, így fellelkesülhetünk arra, hogy „ne csak” gyakoroljunk, hanem gyakorlásainkat meg is osszuk másokkal. Sőt akár mindez azzal is párosulhat, hogy megpróbálunk egy kis idealista közösséget is összekovácsolni, hogy együtt gyakorolhassunk.

Sőt az év utolsó napjaiban a már korában leírt jézusi és egyben nagyon spirituális Jupiter/Szaturnusz együttállás is sokkal jobban fog érvényesülni, mert ebben a szakaszban a bolygók nagyon közel fognak együtt állni. Szóval hajrá, lelkesüljünk, tanítsunk és hozzuk létre saját kis közösségünket.

Ebben a szakaszban természetesen a fő momentum a Szeretet Ünnepe lesz, a Karácsony. Azzal megspékelve, hogy idén, December 25-re fog esni az a spirituális nap a Védikus Kalendáriumban, amikor Krisna elmesélte a Bhagavad Gitát, Ardzsunának a nagy Mahabharátabéli csata előtt.

Valamint készüljünk fel arra is, hogy úgy lesz a legjobb esélyünk fenntartani friss újévi fogadalmainkat, ha 2021-ben, Január 1-én, Pénteken kezdünk bele a megvalósításukba.

Om Tat Sat

Baktai Ádám Hindu pap, a Védikus kultúrtudományok szakértője

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Horoszkóp, Védikus Asztrológia
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük