Amla, Ashwagandha, Triphala, Shatavari és Fehér Kurkuma, Ájurvédikus készítmény bemutatkozás…

herbSikerült beszereznünk néhány féle és fajta Ájurvédikus cuccot, íme a lista:

Amla, az Ájurvéda vitamin bombája. Ez valójában egy különleges egres szárított formában, és a téli hideg, napfénymentes és vitaminszegény állapotok utáni regenerációra ajánlott minden alkatnak, minden korosztályban.

Ashwagandha, a roboráló szer. Az ashwagandha azért egyedi hatásában, mert szellemileg stresszoldó hatású, fizikailag meg erősítőként alkalmazható. Itt fiúknak kellene arra vigyázniuk, hogyha gyümölcslével, vagy mézzel szedik, akkor igen csak élénkítő.

Fehér Kurkuma, a csoda slankító. Valójában egy egyszerű fűszer fajta, de kíméletlenül zsír éget.

Shatavari, a hölgyek csodaszere. Tökéletesen beállítja a hormon háztartást és amúgy is kiváló hatással bír a nemi és ivar szervekre.

Triphala, az Ájurvéda legnépszerűbb készítménye. Méregtelenít, fiatalítja és összehúzza a bőrt, és még szemre is jó ghível és tejjel fogyasztva.

Bővebben a fent említett növényekről, és arról, hogy hogyan kellene őket fogyasztani itt olvashatsz…

Üdvözlettel és szeretettel, Om Tat Sat

Baktai Ádám

 

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belehabarodva a védikus kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A kolostorban 2.30-kor keltünk, és a tanuláson kívül minden nap részt vettünk 2-2 órás meditáción és templomi szolgálaton, valamint elég sok kerti munkát és takarítást is felajánlhattunk, mint szolgálat. Magunkra főztünk és tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt. De mindenek felett az volt a legfelemelőbb, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Ájurvéda
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük