Ami sok az sok, most szombatonként dolgozzuk le az olyan napokat, amelyek már a világ vége után szerepelnek a naptárban…

Megvadult az internetes fiókom, mert olyan sok NASA kutatás által bizonyított világvége emailt kaptam, hogy már a cyber valóságban létező elektronikus levél ládám is szinte megtelt.

A mai helyzetek legnagyobb email trendje az, hogy állítólag Franciaországban van egy hegy, ahol túl lehet élni a Nap kitörések okozta világvégét. De már arról is értesültem, hogy abban a hegyben lakik egy ufo, aki el tudja vinni az oda érkezőket egy alternatív világba. Gondolom, csak kell hozzá egy kristálykoponya és pöcre indul.

Biztos vagyok benne, hogy valakinek volt egy csomó telke a hegyen és így ripsz-ropsz túl tudott adni rajtuk. Pont úgy, ahogyan az Államokban is a legnagyobb gazdasági hónap, amióta a pénzpiaci világ az világ, a 1999. December volt. Az USA-ban emberek milliói nézték a TV-ben, már December 31-e délutánjától, hogy mi fog történni Ausztráliában, ahol már 2000-et írtak, és nem lett semmi. Szegények ott ültek felfegyverezve, konzerv kajából betárazva, több ezer lőfegyver ammunícióval a házukban, és elemek ezreivel a polcaikon és nem történt az ég adta világon semmi. Ez lesz majd most is.

Vicces lenne megtréfálni a multikat azzal, hogy idén ne vegyünk egymásnak semmit ajándékba. Örüljünk egymásnak, együnk este egy jót együtt, igyunk meg valamit egymás egészségére és legyünk boldogak. Valószínű, hogy egyből leszokna a média arról, hogy riogassanak bennünket, ha egyszer nem az lenne a végkimenetel, hogy mindenki ész nélkül vásárol.

Szóval akár el is süthetnénk ezt a tréfát! Egyébként már úgy sincs kiút, mert a francia rendőrség lezárta a varázshegy környékét, a totális zűrzavar elkerülése végett, szóval nincs menekvés, a földön ragadtunk.

Ja és egyébként a Maja kalendárium a leghosszabb nappal fordul, Június 22-23.-ával, szóval a 2012-12-21 csak nekünk hangzik rendkívül egzotikusnak, a Majáknál ez egy teljesen más nap. De ha kíváncsi vagy arra, hogy én, Baktai Ádám, mit gondolok a Maja kalendárium eme világvégés részéről, akkor katt ide.

Inkább készüljünk a 2012-12-12-re egy jó kis Jóga felajánlással. 12 óra 12 perckor csináljunk meg 12 darab Nap Üdvözletet, ami ugye 12 darab gyakorlatból áll! Adjátok tovább!!! Ha 3 napon belül ezt nem küldöd szét az összes barátodnak, nem fog semmi sem történni.

Tehát akkor Nap Üdvözlet világra szólóan szerintetek? Szúrja Namaszkár ki Dzsáj!!!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Goredas

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta vagyok teljesen belemerülve a varázslatos keleti kultúrába. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanulhattam a keleti tudományokat, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében. Sőt, együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt majd 30 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár és segítő, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik eljönnek hozzám tanácsadásra vagy képzésekre. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük