Ami sok az sok, most szombatonként dolgozzuk le az olyan napokat, amelyek már a világ vége után szerepelnek a naptárban…

Megvadult az internetes fiókom, mert olyan sok NASA kutatás által bizonyított világvége emailt kaptam, hogy már a cyber valóságban létező elektronikus levél ládám is szinte megtelt.

A mai helyzetek legnagyobb email trendje az, hogy állítólag Franciaországban van egy hegy, ahol túl lehet élni a Nap kitörések okozta világvégét. De már arról is értesültem, hogy abban a hegyben lakik egy ufo, aki el tudja vinni az oda érkezőket egy alternatív világba. Gondolom, csak kell hozzá egy kristálykoponya és pöcre indul.

Biztos vagyok benne, hogy valakinek volt egy csomó telke a hegyen és így ripsz-ropsz túl tudott adni rajtuk. Pont úgy, ahogyan az Államokban is a legnagyobb gazdasági hónap, amióta a pénzpiaci világ az világ, a 1999. December volt. Az USA-ban emberek milliói nézték a TV-ben, már December 31-e délutánjától, hogy mi fog történni Ausztráliában, ahol már 2000-et írtak, és nem lett semmi. Szegények ott ültek felfegyverezve, konzerv kajából betárazva, több ezer lőfegyver ammunícióval a házukban, és elemek ezreivel a polcaikon és nem történt az ég adta világon semmi. Ez lesz majd most is.

Vicces lenne megtréfálni a multikat azzal, hogy idén ne vegyünk egymásnak semmit ajándékba. Örüljünk egymásnak, együnk este egy jót együtt, igyunk meg valamit egymás egészségére és legyünk boldogak. Valószínű, hogy egyből leszokna a média arról, hogy riogassanak bennünket, ha egyszer nem az lenne a végkimenetel, hogy mindenki ész nélkül vásárol.

Szóval akár el is süthetnénk ezt a tréfát! Egyébként már úgy sincs kiút, mert a francia rendőrség lezárta a varázshegy környékét, a totális zűrzavar elkerülése végett, szóval nincs menekvés, a földön ragadtunk.

Ja és egyébként a Maja kalendárium a leghosszabb nappal fordul, Június 22-23.-ával, szóval a 2012-12-21 csak nekünk hangzik rendkívül egzotikusnak, a Majáknál ez egy teljesen más nap. De ha kíváncsi vagy arra, hogy én, Baktai Ádám, mit gondolok a Maja kalendárium eme világvégés részéről, akkor katt ide.

Inkább készüljünk a 2012-12-12-re egy jó kis Jóga felajánlással. 12 óra 12 perckor csináljunk meg 12 darab Nap Üdvözletet, ami ugye 12 darab gyakorlatból áll! Adjátok tovább!!! Ha 3 napon belül ezt nem küldöd szét az összes barátodnak, nem fog semmi sem történni.

Tehát akkor Nap Üdvözlet világra szólóan szerintetek? Szúrja Namaszkár ki Dzsáj!!!

Om Tat Sat

Baktai Ádám

Ádám névjegye

1976-ban születtem és 2 éves korom óta tanulom a Hatha Jóga tudományát. 6 évesen döntöttem a vegetáriánus táplálkozás mellett, és azóta gyakorlom komolyabban a Bhakti Jóga folyamatát. 15 éves koromban volt szerencsém kiköltözni Indiába egy tradicionális kolostor iskolába, ahol 10 éven keresztül nemcsak tanultam a Hatha Jóga, az Ájurvéda, a Védikus Asztrológia és a Zen Shiatsu rendszereit, hanem benne is élhettem ezeknek az ősi tudományok kultúrkörében is. A napi rend nem csak a hajnali 2 óra 30 perces kelés és a napi 2-2 órás meditáció és templomi szolgálat miatt volt felemelő, de még attól sem, hogy tradicionális sár és bambusz kunyhókban laktunk, ahol természetesen sem víz, sem villany nem volt, hanem a lehetőségtől, hogy együtt élhettünk azokkal a mesterekkel, akiktől tanultunk. Az elmúlt 20-21 évben, 4 kontinenst jártam be, mint tanár / terapeuta, és ezt az első kézből szerzett tudást próbálom átadni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésekre, jóga órákra, vagy azokra az oktatásokra, amelyeket rendszeresen tartok. Om Tat Sat Baktai Ádám
A bejegyzés kategóriája: Bhakti Kutir
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .